Canım benimde önceki tedavilerimde döllenme oluyordu ama fakat ben polikistik overliyim her defasında çok yumurta çıkıyordu ama döllenen azdı üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu onlarında kalitesi iyi derlerdi ama ben inanmıyordum okadar yumurtadan iki tane embriyo kalması kafamı karıştırmıştı sonra birazda kendi kendimin doktoru olayım dedim ve tedaviye başlamadan 5 ay önce imom latte diye gıda takviyesi kullanmaya başladım eczanelerde satılıyor kesinlikle ilaç değil günde bitane yumurta kalitesi artırmak için onun yanında bal tarçın çörek otu karıştırıp macun yapıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim akşamları bitane inciri 4 e kesip hakiki zeytinyağına koyup sabahları yedim ve bunları tam 5 ay uyguladım beş ayın sonunda tedaviye başladığımda benden 52 yumurta toplandı 32 si olgun çıktı 20 tanesi döllendi ve 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah hiç böyle bi sonuç almamıştık doktorumda bende çok şaşırdık bu benim için bi mucizeydi kesinlikle ve kesinlikle seninde denemeni tavsiye ederim bu yöntemler tamamen doğal şeyler vücuda hiç bi zararı yok cnm sendede etki edeceğine eminim sadece sabırla beş ay boyunca düzenli yap