Tüp bebekte döllenme olmaması?

Canım benimde önceki tedavilerimde döllenme oluyordu ama fakat ben polikistik overliyim her defasında çok yumurta çıkıyordu ama döllenen azdı üçüncü güne zar zor giden iki embriyomuz olurdu onlarında kalitesi iyi derlerdi ama ben inanmıyordum okadar yumurtadan iki tane embriyo kalması kafamı karıştırmıştı sonra birazda kendi kendimin doktoru olayım dedim ve tedaviye başlamadan 5 ay önce imom latte diye gıda takviyesi kullanmaya başladım eczanelerde satılıyor kesinlikle ilaç değil günde bitane yumurta kalitesi artırmak için onun yanında bal tarçın çörek otu karıştırıp macun yapıp sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim akşamları bitane inciri 4 e kesip hakiki zeytinyağına koyup sabahları yedim ve bunları tam 5 ay uyguladım beş ayın sonunda tedaviye başladığımda benden 52 yumurta toplandı 32 si olgun çıktı 20 tanesi döllendi ve 16 tane birinci kalite blastokistimiz oluştu maşallah hiç böyle bi sonuç almamıştık doktorumda bende çok şaşırdık bu benim için bi mucizeydi kesinlikle ve kesinlikle seninde denemeni tavsiye ederim bu yöntemler tamamen doğal şeyler vücuda hiç bi zararı yok cnm sendede etki edeceğine eminim sadece sabırla beş ay boyunca düzenli yap
Hadi ya ne kadar farketmiş denerim tabi canım illaki faydası olmustur ki sayılardan da belli. O embriyolar ne oldu peki donduruldu mu canim

Hadi ya ne kadar farketmiş denerim tabi canım illaki faydası olmustur ki sayılardan da belli. O embriyolar ne oldu peki donduruldu mu canim
Kesinlikle faydası oldu Allah'ın izniyle cnm herşeyi doktorlardan beklemeyelim rabbim hiç bişeyi boşa yaratmadı zeytinyağı ile incirin mucizesi kuranı kerimde bile geçiyo sanada şifa olur inş embriyoları dondurttuk cnm şimdi rahim hazırlama sürecindeyim ama bitürlü olamadı neyazıkki rabbim hepimize şifa versin

Kesinlikle faydası oldu Allah'ın izniyle cnm herşeyi doktorlardan beklemeyelim rabbim hiç bişeyi boşa yaratmadı zeytinyağı ile incirin mucizesi kuranı kerimde bile geçiyo sanada şifa olur inş embriyoları dondurttuk cnm şimdi rahim hazırlama sürecindeyim ama bitürlü olamadı neyazıkki rabbim hepimize şifa versin
Olsun canım elbet o da olur rahim hazır hale gelir en azından embriyoların var kafan rahat olsun bak bende o da yok. Haklısın canım doğadaki herşeyin bir hikmeti vardır elbet

Ben spora başladım canım yediklerime de dikkat ediyorum fazla kilom da yok ama maksat kafa dağıtmak inşallah bizim de kaliteli embriyolarımız olur
İyi olmuş arkadaşım evet kafayı dagitmakta önemli bende çok dikkat ettim yediğime ictigme boyuma göre kilomda gayet normal. Ne kilolu insanlar hamile kalıyor bizde daha bişey yok

merhaba uzun zaman olmuş ama merak ettim 1.gün 2 tane olup 2.gün 4 e çıkma olasılığı var yani öylemi benimde 4 tanr döllenmiş var şuan 1.gün bu sayı artabilirmi yani?

Back
X