- 29 Nisan 2019
- 6
- 0
- 16
- 35
- Konu Sahibi Sussex bir
-
Doğal siklus derken ilaçsız değil mi?Ben aynı durumu 3 kez yaşadım döllenme olmadı bir de doğal siklusta tüp bebek deneyeceğiz
Evet ilaçsız dr um onu önerdiDoğal siklus derken ilaçsız değil mi?
Ankara Bahçecide Selen HanımBana da Aret kamar onu önerdi.Bu şekilde hastaları olduğunu bir çoğunda başarı elde ettiğini söyledi.Ben daha önce iki üç kez hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı o yüzden bir kaç ay yine doğal denemeyi düşünayorum.Sizin doktorunuz kim?
Dr dan yana çok mennunum elinden gelenifazlasıyla yaptıAa ben de yeni tedavimi orda düşünüyordum.
Yanlış konuya yazdınız sanırım.İyi geceler hanımlar bende 4temmuz perşembe günü transferim oldu. Heycanla sabırsızlıkla bir ümitle bekliyoruz. Rabbim inşallah nasip eder herkese. Sizde benim gibi iğne vurdurup vajinal jel ve hap kullaniyimusun. İğneler canımı çok yakıyor
Benim ilkinde döllenme olmadı 8 yumurtada.ikinci de oldu ama 4.gün öldüler.
Arı sütü propolis polen ve omepa@10 ve impryl tavsiye ederim.
Teşekkür ederim. İkinci denemeye başlayacağız ama korkuyorum da böyle bir deneyimden sonra yine aynı durumla karşılaşırsak diye. Siz bu takviyeleri doktor kontrolünde mi kullandınız?Arı sütü propolis polen ve omepa@10 ve impryl tavsiye ederim.
Evet ben 6 ay boyunca aralıksız kullandım.beslenmeme çok dikkat ettim.spora hiç ara vermedim.ikinci tüp bebek denememi mayısta oldum ama yine kaliteli embriyo elde edilmedi ancak temmuzda hamile olduğumu öğrendim.ne yazik ki 8.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum.Şu an yine hamileyim çok şükür.Doğam yoldan oluyor işte önce allahın sonra hep o beslenme ve takviyelerin sayesinde.Teşekkür ederim. İkinci denemeye başlayacağız ama korkuyorum da böyle bir deneyimden sonra yine aynı durumla karşılaşırsak diye. Siz bu takviyeleri doktor kontrolünde mi kullandınız?
Allah bağıslasın inşallah sağlıkla kucağınıza alınEvet ben 6 ay boyunca aralıksız kullandım.beslenmeme çok dikkat ettim.spora hiç ara vermedim.ikinci tüp bebek denememi mayısta oldum ama yine kaliteli embriyo elde edilmedi ancak temmuzda hamile olduğumu öğrendim.ne yazik ki 8.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum.Şu an yine hamileyim çok şükür.Doğam yoldan oluyor işte önce allahın sonra hep o beslenme ve takviyelerin sayesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?