Tüp bebekte döllenme olmayanlar

Sussex bir

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
6
0
16
35
Merhabalar ben bir deneme yaptım cok sayıda olgun yumurtam geldı eşimdede sıkıntı yok ama döllenme olmadı aranızda bunu yaşayan yada bu süreci atlatıp anne olan varmı

Ben aynı durumu 3 kez yaşadım döllenme olmadı bir de doğal siklusta tüp bebek deneyeceğiz

Aynı durumu ben de yaşadım.İki kere tüp bebek tedavisi gördüm ilkinde hiç bir yumurta döllenmedi.İkinci tedavime başlamadan önce 3 ay boyunca takviye kullandım akdeniz usulü beslendim ve tedavimde 3 yumurtam döllendi ancak 3.gün gelişimlari yavaşladı ve 5.güne hiç biri kalmadı.Şimdi 3.tedavi için morale ihtiyacım var çok korkuyorum yine aynısı olacak diye.

Bana da Aret kamar onu önerdi.Bu şekilde hastaları olduğunu bir çoğunda başarı elde ettiğini söyledi.Ben daha önce iki üç kez hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı o yüzden bir kaç ay yine doğal denemeyi düşünayorum.Sizin doktorunuz kim?

Ankara Bahçecide Selen Hanım

İyi geceler hanımlar bende 4temmuz perşembe günü transferim oldu. Heycanla sabırsızlıkla bir ümitle bekliyoruz. Rabbim inşallah nasip eder herkese. Sizde benim gibi iğne vurdurup vajinal jel ve hap kullaniyimusun. İğneler canımı çok yakıyor

Yanlış konuya yazdınız sanırım.

Arı sütü propolis polen ve omepa@10 ve impryl tavsiye ederim.
Teşekkür ederim. İkinci denemeye başlayacağız ama korkuyorum da böyle bir deneyimden sonra yine aynı durumla karşılaşırsak diye. Siz bu takviyeleri doktor kontrolünde mi kullandınız?

Teşekkür ederim. İkinci denemeye başlayacağız ama korkuyorum da böyle bir deneyimden sonra yine aynı durumla karşılaşırsak diye. Siz bu takviyeleri doktor kontrolünde mi kullandınız?
Evet ben 6 ay boyunca aralıksız kullandım.beslenmeme çok dikkat ettim.spora hiç ara vermedim.ikinci tüp bebek denememi mayısta oldum ama yine kaliteli embriyo elde edilmedi ancak temmuzda hamile olduğumu öğrendim.ne yazik ki 8.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum.Şu an yine hamileyim çok şükür.Doğam yoldan oluyor işte önce allahın sonra hep o beslenme ve takviyelerin sayesinde.

Allah bağıslasın inşallah sağlıkla kucağınıza alınBizim doğal yoldan olmadığı için bu sürece girdik. Her şey mükemmel derken döllenmeme problemi yaşadık. Umarım ikinci tedavide olur o duyguyu ben de yaşayabilirim.cevaplarınız için çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaslar, ben de ayni problemi yasadim. 4 kez tedavi oldum ilk 2si ICSI'di sadece 1 embiryo oldu 2sindede yumurta sayisi cok olmasina ragmen. 3.su IVFti 2 embiryo oldu 12 yumurtadan. Bu sefer ICSI 17 yumurtadan hic biri dollenmedi. Cok moralim bozuk. Spor saglikli beslenme takviye acupuncture herseyi denedim. Umudum pek kalmadi artik baska deneyebilecegim bisey varmi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…