• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tup bebekte dollenme olmayipta daha sonraki denemelerinde dollenme olan oldumu

aysegul86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
144
0
116
Almanya
bugun drdan geldim ikinci tup bebekde dollenme olmadi drum ya diyo dogustan yumurtalarda problem var yada sansiniz yokmus dedi ben bisey anlamadim kizlar ya dogustan olursa simdi benim asla cocugum olmayacakmi cok kotu oldum dunya basia yikildi sanki ne olursunuz ole bir olaya basindan gecipte sonra dollenme olan varsa yazin en ufak seyden bile umut aramaya basladimm uzuluyodum dollenme olmadi diye ama bu dahada aci :a015:

bugun drdan geldim ikinci tup bebekde dollenme olmadi drum ya diyo dogustan yumurtalarda problem var yada sansiniz yokmus dedi ben bisey anlamadim kizlar ya dogustan olursa simdi benim asla cocugum olmayacakmi cok kotu oldum dunya basia yikildi sanki ne olursunuz ole bir olaya basindan gecipte sonra dollenme olan varsa yazin en ufak seyden bile umut aramaya basladimm uzuluyodum dollenme olmadi diye ama bu dahada aci :a015:

Selamlar 30 yaşındayım bende görünen hiç bir problem yok ancak eşimde morfoloji 0 ve sayımızda az -ilk mikroenjeksiyon denememizde benden uzun protokolle 3 adet yumurta toplanabildi ki bu az bir sayı foliküllerim boş çıktı ...iki tanesi olgunlaştı ama döllnme olmadığı için tedavim kesildi-üzülme yalnız değilsin ...9-10 kere deneyenler var belki yumurtalar kalitesizdi belki de seçilen spermler şansız :( denemeye değer .Moralini bozma ...iyi şanslar

Canım benim kuzenimde 5. tüp bebek denemesinde 6 aylık hamile onların da ilk iki denemede döllenme olmadı 3. negatif oldu 4. oldu düştü 5. de 6 aylık oldu üzülme

canım hiç üzülme benim ilk denememde döllenme olmadı 2.denememde 3yumurta döllendi.ama tutmadı.pes etmedim inşallah mayısta 3.denememi yapıcam mayada.senin de güzel haberlerini bekliyorum dua edicem hepinize:Saruboceq:

Canım sana benim en sevdiğim birinden kulaklara küpe olunacak bir şey söğleyeyim

BıR UMUT HER ZAMAN VARDIR...

kızlar merhaba ,bugün transferim oldu.13 yumurta toplanmıştı ancak döllenme oranı çok çok düşükmüş ,kötü kalitede 2 embriyo transfer edildi .şansımız çok düşük ,moralimiz çok bozuk dualarınıza ihtiyacım var kızlar .bu durumda olup hamile kalan var mı biraz umuda ihtiyacım var...................

arkadaşlar bu tip durumlar labaratuvar koşullarından da meydana gelebilir. Eğer merkezinizin labaratuvarı ya da embriyologların tecrübesi hakkında şüpheleriniz varsa merkez değiştirmenizi öneririm. ınanın çok döllenme oranlarında ve embriyo kalitelerinde çok farklı sonuçlar ortaya çıkabiliyor.

benim de ilk denemede sadece 5 yumurta toplandı ,ikisi olgun çıktı ve sadece de 1i döllendi..o D a3. kalite olduğu için transfer olmadı.. ben de çok üzüldüm, ama bu biraz da şans.. kendini hiç olmayacak diye şartalandırma sakın.. doktor bana bu kez olmadı ama diğer denemede başka bir protokolle bu yumurta kalitesi, değişebilir dedi.. hiç kendini üzme, herşey Allahtan.. sonuçta bir yumurta ve bir sperm lazım.. sıkma kendini boş yere.. bizim gibi bir sürü örnek var..

Benim de ilk denemede olmadı,hem de embriyolar oldukça kaliteli iken,doktor bu kadar yıllık meslek hayatımda hala süprizlerle karşılaşıyorum demişti,nasıl yani olmuştum:1shok:,bu iyi bişey mi kötü bişey mi?Bir adet dönemi ara verip hiç ama hiç geriye bakmadan yoluma devam ettim.Umut neden olmasın.Allah var,umut ta var..:teselli:

Uzulme canım benım de ılk denemede dort yumurtadan ıkı tanesı dollendı.Fakat bebek tutmadı.Ikıncı denememde sadece ıkı yumurtadan tek embrıyo olustu.Cok kalıtelıydı.fakat tutmadı.Ne olursa olsun,yola devam sekerım.Allahtan hıc umıt kesılmez.Ben 33 yasındayım doktorlar banada acele et dıyor.Keske maddı yonden ıyı olsaydım.Tekrar tekrar denerdım.Ama ne yazık kı bazen durmak zorunda kalıyoruz.yaza kadar ınsallah durumumu duzeltıp tekrar deneyecegım.Sana bol sans canım:1hug::nazar:

Kızlar sızlerı okuyunca yanlız olmadıgımı anladım benım 5 yumurta toplandı 2 sı olgunlasdı bır tanesı transfer edıldı 20 degerle hamıle kaldım 1 hafta sonunda test tekrarladı doktorum 48 yukseldı sonuc dusukle sonuclandı yaz ortası tekrar dusunuyoruz ama yumurtalarım dollenmezse dıye cok korkuyorum 2 3 denemesı olupta yumurta dollenme sayısı yukselen var mı

ben de merak ediyorum, 2 veya 3. denemede yumurta döllenme sayısı artan var mı bizim durumumuzda olup da? ben de 2. tedaviye başlayacağım ama korkuyorum yine döllenmezse diye..umudum var ama içimde bir korku da var..

ben de merak ediyorum, 2 veya 3. denemede yumurta döllenme sayısı artan var mı bizim durumumuzda olup da? ben de 2. tedaviye başlayacağım ama korkuyorum yine döllenmezse diye..umudum var ama içimde bir korku da var..

dervişcim benim ilk tedavimde hiç döllenmedi 7yumurta toplanmıştı.2.denememde umudumu yitirmiştim veyine 7yumurta toplandı.doktorun bu seferde olmadı demesini beklerken 1tanesinin döllendiğini söyledi 48saat sonra.transfere 1 yumurta için gittiğimde doktor gece 1nin daha döllendiğini ve transfer günü sabah geldiğinde 3.yumurtanında döllenmeye başladığını ve bu döllenmelerin mucize olduğunu söylemişti.ilk önce 2si transfer edildi ama ne yazıkkı tutmadı.sonra 3.transfer edildi oda tutmadı.demekkirabbim daha çok dua etmemi istedi.şimdi inşallah mayısta tekrar tedaviye başlıcam inşallah rabbim isteyen herkese annelik duygusunu yaşatır.yapabileceğimiz tek şey ümid etmek ve tevekkül...:Saruboceq:

esel doğru söylüyorsun yapabileceğimiz tek şey dua etmek, inanmak, umudumuzu kaybetmemek.. inşallah bu kez olur senin de , benim de , isteyen, çabalayan, uğraşıp tedavi gören tüm arkadaşların da.. bu tedavi süreci insan herşeyi düşünüyor, olur mu olmaz mı hep bir korku var içimizde ama inşallah bu kez olacak, başaracağız Allahın izniyle..

Back
X