Tüp bebekte düşük ya da kürtaj yaşayanlar paylaşım alanı

Benim ilkinde once kanamam oldu birden kanama basladi ve dustu.ama bunda benimde hala kanamam yok benimde degerim carsamba gunu dumeye basladi senin gibi transferin 22. Gunuydu.korkuyorun bende zehirler falan diye.kanama baslamazsa sali doktora gidecem.bu arada bende edremitliyim.ama ankarada yasiyorum.

evet bende bir aksilik olur diye korkuyorum dış gebeliğe çevirme riski olabiliyormuş.pazartesi gene gidip test yaptırıcam, çarşamba günü 65 çıkmıştı of çok zormuş ya allah yardım etsin bize.bende ankarada gürgan klinikte yaptırdım

Insallah sikinti olmaz.canim ya ben dis gebelik olacagini sanmiyorum.icini ferah tut.sadece kurtaja gerek olabilir diye dusunuyorum.bende gazi universitesinde yaptirdim.

Selam kızlar bende 4. deneme de Ekim ayında hamile kalmıştım, 8. haftaya kadar bekledik ve kalp atışı olmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım, şimdi dondurulmuşlarımla 5. denemeye başladık, eşimle benim genetik testler dahil tüm testlerimiz yapılmıştı temiz çıkmıştı ama erken gebelik kayıplarında plesenta da kan pıhtılaşması olabileceğinden şüphelendi doktor geçen defa sadece coraspin kullanmıştım, bu kez hem coraspin hem de kan sulandıran iğne vuruluyorum hergün göbekten, adı cleaxen, benim arkadaşımda iki erken düşük nedeniyle bebeğini kaybetmişti 3. de doğuma adar bu iğneden kullandı çok şükür kızı yaşını bitirdi, darısı başımıza inşallah...

Selam kızlar bende 4. deneme de Ekim ayında hamile kalmıştım, 8. haftaya kadar bekledik ve kalp atışı olmadığından kürtaj olmak zorunda kaldım, şimdi dondurulmuşlarımla 5. denemeye başladık, eşimle benim genetik testler dahil tüm testlerimiz yapılmıştı temiz çıkmıştı ama erken gebelik kayıplarında plesenta da kan pıhtılaşması olabileceğinden şüphelendi doktor geçen defa sadece coraspin kullanmıştım, bu kez hem coraspin hem de kan sulandıran iğne vuruluyorum hergün göbekten, adı cleaxen, benim arkadaşımda iki erken düşük nedeniyle bebeğini kaybetmişti 3. de doğuma adar bu iğneden kullandı çok şükür kızı yaşını bitirdi, darısı başımıza inşallah...
tubisch arkadasım bende kalp atışı olmadığı için kaybettım bebeğimi şimdi genetik test evresindeyiz...inşallah 5.denemende sağlıklı bı sekılde kavusursun bebeğine...

Benim bu dusuk dondurulmuslarimdi zaten.kanamam yok ama doktorum ilaci kesince iki gune baslar dedi.canim uzulme moral onemli.onumuze bakmak gerek.ben ilkinde cok agladim ama bunda aglamiycam
denizcim ağlamak istediğinde ağla ama sık sık gülmeyide unutma...kendını sıkma içini rahat tut...elbet bı gun alıcaz o bebişleri...
üzülmemek elde değil malesef ama biran önce normale dönüp tekrar başlıycam hakkımızda hayırlısı artık...sanırım sil baştan başlamak icin 2 adet beklemek gerekiyormuş öyle yapıp tekrar başlıycam

ozlemo güçlü olmak zorundayız bı dahakı deneme için vucudunu ve butun enerjını topla canım...

Insallah canlarim hepimize dualarim.benim ilac alarjimde var ya kan sulandirici ilavlari kullanamiyorum.

Back
X