Tüp bebekte düşük ya da kürtaj yaşayanlar paylaşım alanı

Insallah tutuyordur canim.ama sakin erken test yapma.ben ilkinde yapmadim ama bunda dayanamayip yaptim.idrar testi negatif cikti cok uzuldum.belkide ondan kotu gidiyo.sabret canim.

Insallah tutuyordur canim.ama sakin erken test yapma.ben ilkinde yapmadim ama bunda dayanamayip yaptim.idrar testi negatif cikti cok uzuldum.belkide ondan kotu gidiyo.sabret canim.

aynen cnm ilkinde bende öyle yaptım dayanamamıştım. şimdi hiç öyle bir niyetim yok 1 hafta daha sıkacağım dişimi moralini bozma sakın sende idrarda zaten geç belli oluyor. dinlen cnm yat hemen inş değerin kat kat katlanır haber bekliyorum senden :)€

Yarin belli olur iste bakalim.yarin yazarim burdan.seninde hayirli haberlerini bekliyorum canim.

Yellgreen canim degerim 16 ya dusmus.sanirim artik hersey bitti.insallah senin guzel haberlerin olur

Yok canim baslamadi umarim sikinti olmaz kurtaj falan.ilk dusukte kanamam oldu degerlerim dustu.bunda once degerlerim dustu

Yok canim baslamadi umarim sikinti olmaz kurtaj falan.ilk dusukte kanamam oldu degerlerim dustu.bunda once degerlerim dustu

onun için sordum canım inş kürtaja gerek kalmaz :(( lekelenmedemi olmadı sende çok şaşırdım benimde ilk denemede lekenlenmeyle başlamıştı sonra değerlerim düştü ilaçları kesincede kanamam başlamıştı dikkat et cnm bundan sonrasına üzülme rabbim yine nasib eder inş demekki vakti zamanı gelmemiş yine :(()

Yok lekelenmede olmadi.daha doktorumla konusmadim belki pazartesi bakar.offf ya simdi bu ikinci kimyasal gebelik oldu.buda sikinti tabi.tahlil falan yapar heralde

arkadaşlar ben de tüp bebekle hamile kaldım ama malesef 21. gün çarşamba günü değerimin düştüğünü gördük dün hafif lekelenmem vardı ve ağrı ama bugün birşey yok gibi çok tedirginim neden böyle oldu kanama nezaman olur? çok tedirginim zaten yıkıldık, çok kaptırmışız kendimizi bir türlü normale dönemiyorum.. yıllar sonra bir mucizeydi ama kaybettim onu.. acaba benim bir hatam mı oldu? kendi kendimi yiyorum çokta yatmadım ondan mı oldu bilemiyorum acabalarla yaşıyorum şuan

Evet canim ilki tup bebek ikincide dondurulmus.az once konustum doktorla iki ay sonra gel tekrar yapalim dedi

Evet canim ilki tup bebek ikincide dondurulmus.az once konustum doktorla iki ay sonra gel tekrar yapalim dedi

kanama başladı mı sende? ya çok zor bir durummuş ben çok kötü oldum...donmuşun var mı? benim donmuş da yok, bu ikinci tedavimdi, sil baştan 3 e başlıycam.. kendimi çok çaresiz hissediyorum

Benim bu dusuk dondurulmuslarimdi zaten.kanamam yok ama doktorum ilaci kesince iki gune baslar dedi.canim uzulme moral onemli.onumuze bakmak gerek.ben ilkinde cok agladim ama bunda aglamiycam

Benim bu dusuk dondurulmuslarimdi zaten.kanamam yok ama doktorum ilaci kesince iki gune baslar dedi.canim uzulme moral onemli.onumuze bakmak gerek.ben ilkinde cok agladim ama bunda aglamiycam

üzülmemek elde değil malesef ama biran önce normale dönüp tekrar başlıycam hakkımızda hayırlısı artık...sanırım sil baştan başlamak icin 2 adet beklemek gerekiyormuş öyle yapıp tekrar başlıycam

Evet canim benimkide iki ay sonra dedi.ama tabi maddiyatda uygun olursa.benim devlet hakkim biti cok para harvamadim.ama ozellerde fiyatlar fazla.

Evet canim benimkide iki ay sonra dedi.ama tabi maddiyatda uygun olursa.benim devlet hakkim biti cok para harvamadim.ama ozellerde fiyatlar fazla.

bende bir kez raporlu özelde yaptırdım sonra başka bir merkezde tekrar şimdi neyapıcam hiç bilmiyorum tekrar hemen denemek istiyorum ama vucudun kendini toparlaması şart şimdi bizim kanama başlayınca bu birinci adet, sonraki ay 2. adet değil 3. adet başlayabilirmiyiz ki? gerci sen bunu donmuşla yapmışsın ben sıfırdan başladım..
sanki ağrılarımda geçti sökülmemesi beni korkutuyor çok inşallah biran önce başlar normale döneriz..

Canim evet 3 adette yapilabilirmisiz.bende hemen istiyorum.ama maddi boyut dusunduruyo iste.6 yila giriyoruz evlilikte.ben 30 esim 37 yasinda.cok istiyorum bebegimi saglikli bir sekilde kucagima almayi.sen hangi sehirdesin canim.

cnm bende balıkesirdeyim aynı yaştayız senle
ben ilaçları çarşamba kestim o gün transferin 21. günüydü ve hala kanama yok korkmaya başladım senin ilkinde nezaman oldu ya kimseyede soramıyorum çok kötüyüm ağrıda yok leke de yok

Benim ilkinde once kanamam oldu birden kanama basladi ve dustu.ama bunda benimde hala kanamam yok benimde degerim carsamba gunu dumeye basladi senin gibi transferin 22. Gunuydu.korkuyorun bende zehirler falan diye.kanama baslamazsa sali doktora gidecem.bu arada bende edremitliyim.ama ankarada yasiyorum.

Back
X