Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah tutuyordur canim.ama sakin erken test yapma.ben ilkinde yapmadim ama bunda dayanamayip yaptim.idrar testi negatif cikti cok uzuldum.belkide ondan kotu gidiyo.sabret canim.
Yellgreen canim degerim 16 ya dusmus.sanirim artik hersey bitti.insallah senin guzel haberlerin olur
Yellgreen canim degerim 16 ya dusmus.sanirim artik hersey bitti.insallah senin guzel haberlerin olur
Yok canim baslamadi umarim sikinti olmaz kurtaj falan.ilk dusukte kanamam oldu degerlerim dustu.bunda once degerlerim dustu
Yok lekelenmede olmadi.daha doktorumla konusmadim belki pazartesi bakar.offf ya simdi bu ikinci kimyasal gebelik oldu.buda sikinti tabi.tahlil falan yapar heralde
Evet canim ilki tup bebek ikincide dondurulmus.az once konustum doktorla iki ay sonra gel tekrar yapalim dedi
Benim bu dusuk dondurulmuslarimdi zaten.kanamam yok ama doktorum ilaci kesince iki gune baslar dedi.canim uzulme moral onemli.onumuze bakmak gerek.ben ilkinde cok agladim ama bunda aglamiycam
Evet canim benimkide iki ay sonra dedi.ama tabi maddiyatda uygun olursa.benim devlet hakkim biti cok para harvamadim.ama ozellerde fiyatlar fazla.