Tüp bebekte düşük

deryadenizzz

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.388
3.259
333
Merhaba arkadaşlar 2 defa tüp bebek tedavisi gördüm. İlkinde dış gebelik geçirdim ve tüpüm alındı. 2. Tedavimde herşey yolundaydı ama kalbi durmuş 8 haftalıktı. Benimle aynı şeyi yaşayıp test yaptıran var mı? Psikolojik olarak inanılmaz çöktüm. Hiç anne olamıycak gibi hissediyorum.

İlk gebeligimi 9.haftada kaybettim tup bebekti. Ardindan bir dusuk daha oncesindede kimyasal gebelik gecirmistim. 3 asilama 2 tup bebek 2 dusukle sonuclanan bir hikayem var seni cok iyi anliyorum asla olmayacakmis gbi geliyor ama inan bana cekilen tum zorluklar yasanacak olan guzel gunleri yasklastiriyor bize.

Asla umudunu kaybetme. Genetik inceleme yaptirdik birsey cikmadi az bir pihtilasmamiz cikti. Gerekli ilac igne destegi ile devam ediyoruz simdi. Umutsuzluga dusersen pes edersen olmaz. İcinde bulundugun sureci atlatmaya calis yakinda gececk suclu arama sakin bazi seyler asla bizim elimizde degil. Bir gun mutlaka olacagina inanmaktanda vazgecme

İnan hiç umudum yok. Sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor. Sizin embriyoya genetik inceleme yapıldı mı?

İnan hiç umudum yok. Sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor. Sizin embriyoya genetik inceleme yapıldı mı?
Hayir embriyoya degil esimle bana bakildi genetik bir sorunumuz var mi diye. Genetik bolumunun disinda romotoloji bolumude bana detayli taramalar yapti vucutta dusugu tetikleyen herhangi bir sorun durum iltihaplanma vs var mi diye hepsi temiz cikti. Bazi durumlarda sebepsiz dusukler oluyor sagliksiz gebelik oldugundan vucut atiyor bunlari.
Suan hissettiklerini bende hissettim iliklerime kadar ama hemen ayaga kalktim Allahin izniyle olacak vakti gelmedi daha dedim. En azindan hamile kalabiliyorum bunu gorduk dedim motive ettim kendimi

Hangi genetik testleri yaptırdınız acaba?

Ben de tuo bebekle bir dusuk yasadim ama simdi cok sukur hamileyim, hic umidini kaybetme hamile kalabiliyosun cok sukur kendimi de boyle telkin ettim hep cunku randevu saatimi beklerken doktorun kapisinda bir kadina doktorum hamile kalma sansinin olmadigini soyledi sukrettim dedimki en azından bi tedavi sansim var hamile kalma sansim var o yuzden hic moralinizi bozmayin biraz da kismet isi o ne zaman gelicegni biliyo n

Çok şükür 21.haftamdayim simdi inşallah sağlıkla tamamlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…