Tüp bebekte gebelik belirtisi

munzevi00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
199
105
53
33
Kızlar iyi akşamlar. Tüp bebek tedavisi görüyorm. Geçen hafta cuma günü transferim yapıldı yani tam 1 hafta oldu. 5 gün sonra kan testi yaptıracağım.

Daha önce deneyimleyenlerde gebelik belirtisi oldu mu? Neler yaşadınız bu süreçte? Normal gebelik belirtileri ile tüp bebek belirtileri de aynı mıdır? Bizle paylaşır mısınız?

Benim diğer transferime göre farkım transferin 4.günü olan ayak üşümesiydi ne yaptıysam ısınmadı ayağım .Hala daha da üşüyor ara ara .Birde transferin 7.günü pembe lekelenmem oldu peçeteye gelen .Yerleşme kanamasıymış , 12.gün de kahverengi lekelenmem oldu .Ha birde Transferden sonra ara ara sağ kaşığımda batmalar hissettim , şu an kesildi ama

Çok teşekkür ederim. Bende de var bazı belirtiler bel ve sırt ağrısı. Her gün giren kasık sancıları gibi ama ilaçların yan etkisi mi yoksa belirti mi anlayamıyorum

Çok teşekkür ederim. Bende de var bazı belirtiler bel ve sırt ağrısı. Her gün giren kasık sancıları gibi ama ilaçların yan etkisi mi yoksa belirti mi anlayamıyorum
İlaçların yan etkisi olabiliyor malesef benim diğer negatif Transferlerden fark olarak bu belirtiler vardı ha birde göğüslerim çok hassas diğer transferlerde böyle değildi

Dondurulmuş transferde ilaçların etkisi pek olmuyor. Benim hepsinde aynı belirti vardı sadece meme uçlarım sızlıyor ordan anlıyordum

Dondurulmuş transferde ilaçların etkisi pek olmuyor. Benim hepsinde aynı belirti vardı sadece meme uçlarım sızlıyor ordan anlıyordum
Benim taze transfer ve ilk defa tüp bebek deniyorum. O yüzden kıyaslayamıyorum da maalesef meme uçlarım da bazen çok sızlıyor bazen çok normal

Benim taze transfer ve ilk defa tüp bebek deniyorum. O yüzden kıyaslayamıyorum da maalesef meme uçlarım da bazen çok sızlıyor bazen çok normal
Taze de beta salgılanması olduğu için gebelik belirtileriyle aynı şeyler yaşanıyor o yüzden pek belirti arama bence. İnşallah pozitifi görürsün canım

Hicbir belirti yasamadim. Pozitif sonuc aldim cok sukur. Taze transferlerde kullanilan ilaclar beta icerdigi icin belirti yasanmasida oldukca normalmis hemsire oyle demisti. Cok fazla takilmamak lazim belirtilere. Adet zamanida yaklastigi icin agrilar olabiliyor. Hamileyim suan bile her adet zamanim gelince o agri hissettiriyor kendini. Vucut gercekten cok degisik. İnsallah hayirla guzel sonuc alirsin

Çook teşekkür ederim şuan içime su serptiniz. evet yaşadığım her şey ilaçların belirtisiymiş onun dışında ben de hiç bir belirti görmüyorum. yarın sonucu alacağım az kaldı .dua etmekten başka şansım yok. :)

Bende dondurulmuş embriyo transferi oldum 2. Denemem cumartesi günü test yaptırmaya gideceğim Allah izin verirse herhangi bir belirti yok 5. Gün embriyosu

Sonucunuz ne oldu acaba ? Merak ettim.benimde transferimin 2.gunu bugun

Benim tutunmadığı halde kasık ağrım ve göğüste hassasiyet vardı bunlar belirti sayılmaz ilaçların etkisi progestan ve estrofem bu belirtilere neden oluyor

Hiiç belirtilere filan takilmayin.3 denemede de ayni batmalari kramplari üsümeleri filan yaşadim.hep umutlandim tabiki ama negatiflerle yüzlestim.3.denemeden sonra pozitf aldim cok şükür.kimsenin belirtisiyle hcg degeriyle kullandigi ilac dozuyla dr.unun aliskanliklariyla v.s kendinizinkini kiyaslamayin kizlar.her hamilelik de her bebek de kendine özel ve guzel

ayni belirtiler bende de var. ama daha oncede denemelerim oldu hepsinde ayniseyi yasadim. umutsuz olma tabi ama ilaclarin yan etksi cok fazla

3.deneme derken 3.transferden mi bahsediyorsun canim. doktorlara gore 3. kez yumurta toplama isleminden sonraki 3.deneme sayiliyor da.

Benim tutunmadığı halde kasık ağrım ve göğüste hassasiyet vardı bunlar belirti sayılmaz ilaçların etkisi progestan ve estrofem bu belirtilere neden oluyor
cok dogru .bende kac kez yasadim bunlari su anda yasiyorum. hamilelige yormamak gerek.tecrubeyle sabit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…