- 17 Temmuz 2020
- 1.510
- 1.756
- 48
Canım çok sükür hamileyim keseyi gördük cumartesi günü bebeği görmeye gideceğiz Allah izin verirsesonuc aldin mi tatlim.insallah hamilesindir su an
insallah.artik cok yoruldum cidden.İnş bu defa pozitif tir sizin
kacinci transfer canim bu? benim 2.denemem ama 5. transferimBenim diğer transferime göre farkım transferin 4.günü olan ayak üşümesiydi ne yaptıysam ısınmadı ayağım .Hala daha da üşüyor ara ara .Birde transferin 7.günü pembe lekelenmem oldu peçeteye gelen .Yerleşme kanamasıymış , 12.gün de kahverengi lekelenmem oldu .Ha birde Transferden sonra ara ara sağ kaşığımda batmalar hissettim , şu an kesildi ama
gozun aydin.tamamina erdirsin allahCanım çok sükür hamileyim keseyi gördük cumartesi günü bebeği görmeye gideceğiz Allah izin verirse
sayfana katildim. kac yasindasin canim?Merhaba, 4 deneme yaptığım tüp bebek sürecimi instagram üzerinden anlatıyorum. İlgilenirseniz beklerim ins: @anne_yorgun
Haklısın ben yeni başlamamak rağmen yoruldum tabiki sizleri düşünemiyoruminsallah.artik cok yoruldum cidden.
benim 5. transferim oluyor bu. 4 basarisiz sonuc. bu yuzden bu biraz daha sakin stressiz olsa da yine de her defasinda baska bir umutla bakiyor insan. allah emeklerimizi bosa cikarmasin. ne diyelim.dua etmekten baska geriye kalan herseyi zaten yapiyoruzHaklısın ben yeni başlamamak rağmen yoruldum tabiki sizleri düşünemiyorum
Amin inş anlıyorum benim tek bir transferim oldu malesef o da negatif gerçekten zor umutlar yıkılıyor milyarlar gidiyor şuan tekrar birikim yapıyoruzbenim 5. transferim oluyor bu. 4 basarisiz sonuc. bu yuzden bu biraz daha sakin stressiz olsa da yine de her defasinda baska bir umutla bakiyor insan. allah emeklerimizi bosa cikarmasin. ne diyelim.dua etmekten baska geriye kalan herseyi zaten yapiyoruz
maddi manevi agir bir surec. dilerim deger herseyeAmin inş anlıyorum benim tek bir transferim oldu malesef o da negatif gerçekten zor umutlar yıkılıyor milyarlar gidiyor şuan tekrar birikim yapıyoruz
Amin inşmaddi manevi agir bir surec. dilerim deger herseye
az once ciddi bir bas donmem oldu ilk kez. 10.gundeyim.arada regl agrisina benzer agrimda oluyor.bacagim cekti bugun bide. 5 kez transfer oldum ilk kez bas donmesi yasadim. cok umutlanmiyorum ama hayirdir dedim yani.sen ne dersinAmin inş
Ay İnş tutmuştur umudum boşa gitmez İnş olacağına İnan o dur İnş içini ferah tut yarın test yapaz once ciddi bir bas donmem oldu ilk kez. 10.gundeyim.arada regl agrisina benzer agrimda oluyor.bacagim cekti bugun bide. 5 kez transfer oldum ilk kez bas donmesi yasadim. cok umutlanmiyorum ama hayirdir dedim yani.sen ne dersin
az once ciddi bir bas donmem oldu ilk kez. 10.gundeyim.arada regl agrisina benzer agrimda oluyor.bacagim cekti bugun bide. 5 kez transfer oldum ilk kez bas donmesi yasadim. cok umutlanmiyorum ama hayirdir dedim yani.sen ne dersin
yok valla yarin 10.gun bugun 9. pazari beklerim en erken.pazartesi zaten kan testi verecegimİnş yarına müjdeni alırız
yanlis yazmisim 10 degil 9 bugunİnş yarına müjdeni alırız
3 transfer 3 deneme sayildi bizde canim3.deneme derken 3.transferden mi bahsediyorsun canim. doktorlara gore 3. kez yumurta toplama isleminden sonraki 3.deneme sayiliyor da.
Bebeği göremedik maalesef düşük olmasını bekleyeceğimgozun aydin.tamamina erdirsin allah
ah canim ya cok uzuldum. sana dua edttim bir mucize olsun diye. . bebegin icin ne daha iyi ise o olsun. sagliksiz dunyaya gelip zor bir yasam daha iyi olamaz belki. yine de seni sectiBebeği göremedik maalesef düşük olmasını bekleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?