Tüp bebekte gebelik belirtisi

Bende pek bı belirti yoktu hatta çok umutsuzdum o yüzden de 7 8.gunden sonra göğüs ağrısı başladı devam ediyo halen 12.gun kanda beta gördük o gece kramplar girdi karnıma dedim adet Olcam galiba değer yanlış heralde bı sure sonra geçti o ara ara oluyo sadece ama 12 gün boyunca belirti yaşamadım yaşadıklarım ilaç lar ve psikolojik olarak di bence 😂 azimli davranıp 12 gün test yapmadım iyikide yapmamışim halen daha ikinci çizgiyi net göremedim silik çıkıyo kit te daha stres sıkıntı yapmayın ve 12.gun kan verin 3. 5. Günde idrar da ne bileyim bana güven vermiyo test kitleri umutsuzluğa kapilmayin asla ben çok umutsuzdum Rabbime şükürler olsun ama şu an 😍❤️

Benim diğer transferime göre farkım transferin 4.günü olan ayak üşümesiydi ne yaptıysam ısınmadı ayağım .Hala daha da üşüyor ara ara .Birde transferin 7.günü pembe lekelenmem oldu peçeteye gelen .Yerleşme kanamasıymış , 12.gün de kahverengi lekelenmem oldu .Ha birde Transferden sonra ara ara sağ kaşığımda batmalar hissettim , şu an kesildi ama
kacinci transfer canim bu? benim 2.denemem ama 5. transferim

Haklısın ben yeni başlamamak rağmen yoruldum tabiki sizleri düşünemiyorum
benim 5. transferim oluyor bu. 4 basarisiz sonuc. bu yuzden bu biraz daha sakin stressiz olsa da yine de her defasinda baska bir umutla bakiyor insan. allah emeklerimizi bosa cikarmasin. ne diyelim.dua etmekten baska geriye kalan herseyi zaten yapiyoruz

benim 5. transferim oluyor bu. 4 basarisiz sonuc. bu yuzden bu biraz daha sakin stressiz olsa da yine de her defasinda baska bir umutla bakiyor insan. allah emeklerimizi bosa cikarmasin. ne diyelim.dua etmekten baska geriye kalan herseyi zaten yapiyoruz
Amin inş anlıyorum benim tek bir transferim oldu malesef o da negatif gerçekten zor umutlar yıkılıyor milyarlar gidiyor şuan tekrar birikim yapıyoruz

az once ciddi bir bas donmem oldu ilk kez. 10.gundeyim.arada regl agrisina benzer agrimda oluyor.bacagim cekti bugun bide. 5 kez transfer oldum ilk kez bas donmesi yasadim. cok umutlanmiyorum ama hayirdir dedim yani.sen ne dersin
Ay İnş tutmuştur umudum boşa gitmez İnş olacağına İnan o dur İnş içini ferah tut yarın test yap

Bebeği göremedik maalesef düşük olmasını bekleyeceğim
ah canim ya cok uzuldum. sana dua edttim bir mucize olsun diye. . bebegin icin ne daha iyi ise o olsun. sagliksiz dunyaya gelip zor bir yasam daha iyi olamaz belki. yine de seni secti
gi icin minnet duy guzel ugurla onu sana gelemese bile.
zaten hormon yukluyuz aglattin beni burda.
ben olsam isim koyardim.mesela en sevdigin cicegin adi...

Back
X