hala cevap gelmediği için sorumu güncellemek istiyorum
bugün transferin 23.günü değerim 3000 çıktı
keseleride gördük
bundan sonra cleaxnın dozunu nasıl ayarlamak gerekir kullanmam kanamaya yada düşüğe sebep verir mi ne yapmam lazım
merhabalar clexane nin dozunu FXa ya bakarak ayarlamaniz lazim kolay gelsin
sonucunu bana bildirirseniz yardimci olabilirim
merhaba iyi günler ! benimde adet düzensizligim var, biz esimle 6 ayin veya 7 ayin basinda istanbula bahceci klinigine gelmek istiyoruz dr emre bey icin esimde azo problemi var !
benimde bu adetdüzensizligi cok korkutuyor ! konurnma hapi alsam aceba iyi gelirmiki ?
bende hazirlanmak istiyorum esim ameliyat olursa!
yardimci olursaniz sevinirim iyi günler!
merhaba hocam öncelikle çalışmalarınızın devamını dşlerim benim sorum şu olacak bende rahim açıklıgı var 2 oglumuda 5 aylıkken kaybettim şimdi 3 hamileyim doktorlar rahim agzında yetmezlik var serklaj yapılıcak dediler serklaj takımını aldırdılar hangisi iyi hocam serklaj takımının merak ettim birde ikili test yaptırdım sonuçları şunlar efendim
parp-aikili test sonucu 1.38
serbest hcg 33.2
cevaplarsanın inanın çok sevinicem ense kalınlıgı 1 çıktı şimdiden teşekkür ederim cevabınız için
2. tüp bebek denememden şuanda 6 haftalık hamileyim.Clexane iğne,coraspin,estrafom ve pregestan kullanıyorum.Kan değerlerime göre bana hemşirelerden biri pıhtılaşma olduğunu söyledi,diğeri çok önemli bişey değil 12. haftaya kadar iğneyi kullanacaksın dedi.Bende tam emin olamadım.Kan değerlerim şöyle;
Antikardiolipin IgG 6.10 U/mL 0 - 10
Antikardiolipin IgM Y * 20.49 U/mL 0 - 10
Yorumlarsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?