tüp bebekte gebelik ve kanama (pıhtılaşma)

ankara_06

şükürler olsun
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
1.815
23
318
İstanbul
merhba...aslında sorumun cevabı çok acil ınş hemen dönersiniz

3.tüp bebek denememdi 9.gün kahverengi leke geldi hemen kan yaptrdık 18 çıktı,dr um prognex verdi yaptrdık kesildi leke,11.gün kan 42 çıktı iğneye devam ama o güne kadar kullandığım cleaxn ve bebe aspirnini dr um kesmemi istedi.ve 13.gün değerim 72 çıktı..bende faktör v leeiden var daha önce düşüğüm oldu yine tüp bebekti o da...şimdi yine korkuyorum kan sulandırıcıyı almam lazım gelmez mi sizce..dr ma güvenemiyorum açıkcası pıhtılaşma sorunumu ciddiye almıyor önemli değil diyor tüp bebek merkezimi değiştirmek gibi bi hakkım varsa sizde devam etmek isterim ama şuan acilll cevap lazım bana..saygılarımla...

şuanki durumunla ilgili güncelleme yapmak istiyorum size,bugün transferin 18.günü
yukardaki 13.günden sonra beta hcg yaptırmadık 72 çıktı zaten o da
ümitsiz bi durum var mı sizce,değerlerim çok düşük,2 gündürde gün aşırı olmak kaydıyla 0.4 cleaxna devam dedi dr um,aspirin yok ama,aspirinin kanamayı artırma oranı iğneden daha mı fazla,kanama olsa bile devam etmek gerekir mi,henüz kanamam yok,dr um beni perşembe çağırdı o güne kadar gitmemek sakınca olurşturmaz değil mi

hala cevap gelmediği için sorumu güncellemek istiyorum
bugün transferin 23.günü değerim 3000 çıktı
keseleride gördük

bundan sonra cleaxnın dozunu nasıl ayarlamak gerekir kullanmam kanamaya yada düşüğe sebep verir mi ne yapmam lazım

merhabalar clexane nin dozunu FXa ya bakarak ayarlamaniz lazim kolay gelsin

merhaba iyi günler ! benimde adet düzensizligim var, biz esimle 6 ayin veya 7 ayin basinda istanbula bahceci klinigine gelmek istiyoruz dr emre bey icin esimde azo problemi var !
benimde bu adetdüzensizligi cok korkutuyor ! konurnma hapi alsam aceba iyi gelirmiki ?
bende hazirlanmak istiyorum esim ameliyat olursa!
yardimci olursaniz sevinirim iyi günler!

sayin hocam !
yada baska bir ilac varmi adeti düzeliyipte cocuk istegide tesvikliyen!
Yani tüp bebek deneyinde engeleyici olmasin !!
Yurtdisinda yasadigimiz icin nasil düzene sokacagimi düsünüyorum tedaviye baslayinca ikinci günde olmak gerekiyor ya ignelere baslamak icin!!
Bu adet düzenzisligi yoluna koyup 7 aya dogru sizinle görüsmek istiyorum hocam!
Tedavi ye baslamak icin !!
cevaplariniz icin simdiden tsk ederim!!

Son düzenleme:
merhaba hocam öncelikle çalışmalarınızın devamını dşlerim benim sorum şu olacak bende rahim açıklıgı var 2 oglumuda 5 aylıkken kaybettim şimdi 3 hamileyim doktorlar rahim agzında yetmezlik var serklaj yapılıcak dediler serklaj takımını aldırdılar hangisi iyi hocam serklaj takımının merak ettim birde ikili test yaptırdım sonuçları şunlar efendim

parp-aikili test sonucu 1.38

serbest hcg 33.2
cevaplarsanın inanın çok sevinicem ense kalınlıgı 1 çıktı şimdiden teşekkür ederim cevabınız için

merhaba, adet düzensizliğiniz var ve planlı bir şekilde tedaviye başlamak istiyorsanız doğum kontrol hapı kullanabilirsiniz. eğer yapılmış testleriniz varsa kliniğe fakslayın(üzerine aytun hanımın dikkatine ve kadınlar klübünden olduğunu, size ulaşabileceğim numaranızı mutlaka ekleyiniz) öncesinde değerlendireyim. bir de yaşınızı öğrenmek isterim. ayrıca eşiniz gelmeden periferik kanda karyotip tayini ve y mikrodelesyon testi, fsh, lh, prl, testesteron testlerini yaptırmış olursa emre beyin karar vermesi daha kolay olur. görüşmek dileğiyle sevgiler.

merhaba ikili testinizin yazdıklarınızla yorumlanması doğru olmaz yetersiz bilgi var. ama doktorunuz ikili test sonucunu gözönüne alarak zaten ameliyatınızı planlamıştır. endişelenmeyin ameliyatınızı olun sağlıkla gebeliğiniz bebeğinize kavuşacağınız sürede devam etsin.. setlar arasında fark yoktur. doktorunuz kendi uygulama pratiğine göre seçecektir. sevgiler.

2. tüp bebek denememden şuanda 6 haftalık hamileyim.Clexane iğne,coraspin,estrafom ve pregestan kullanıyorum.Kan değerlerime göre bana hemşirelerden biri pıhtılaşma olduğunu söyledi,diğeri çok önemli bişey değil 12. haftaya kadar iğneyi kullanacaksın dedi.Bende tam emin olamadım.Kan değerlerim şöyle;
Antikardiolipin IgG 6.10 U/mL 0 - 10
Antikardiolipin IgM Y * 20.49 U/mL 0 - 10
Yorumlarsanız sevinirim..

merhaba tebrik ederim allah tamamına erdirsin evladını kucağına almayı nasip etsin. ialçlarınızın düzenlemsini ve seçimini doktorunuz yaptığı için hemşire arkadaşların yorumları kafanızı karıştırmasın. direkt olarak doktorunuzla görüşün. benim yapacağım yorum da doğru olmayacaktır çünkü bazen ilaçları başka yararları için de hastamın durumuna göre kullanabiliyorum. aşağıda belirtmiş olduğunuz testlerin de tek başına bir anlamı yoktur. sevgilerimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…