Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok canim dün profesöre sorduk tedaviye başlama günü olacak dedi gerçi o da son adet günü de ama kafamız karıştı başka doktor da transfer tarihi demişti canım..
Benim son adet tarihi 13 Aralık transfer 1 ocak. İki doktora gittim ikisi de 13 aralığı soruyor. ona göre işte şu kadar haftalık dediler. zaten standart hesaplamalara göre bebeğin büyümesi de adet tarihiyle orantılı gidiyor.
Son adet tarihine gore hesaplaniyor.cunku yumurta gelisimi o zamanda basliyor.zaten hamile kaldiginda ultrasonda bakildiginda kac haftalik oldugu gorunuyor.