Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gecen ay ilk zoladeksimi oldu bu ay 19 unda olcam.ama kasıklarım yumurtalıklarım da bi kıpıtirtı donme gibi seyler hissediyorum.ara ara da patlıcakmıs gibi oluyo siz de var mı böle belirtiler
Gecen ay ilk zoladeksimi oldu bu ay 19 unda olcam.ama kasıklarım yumurtalıklarım da bi kıpıtirtı donme gibi seyler hissediyorum.ara ara da patlıcakmıs gibi oluyo siz de var mı böle belirtiler
Bende 18 inde 2.zoladex igneni olucam benim ilk igneden sonra baya bi lekelenmem oldu 10 gün filan onun disinda bu ara cok sicak basmasi oluyo terliyorum insallah kistlerimiz kuculurde bizde gebe kalabiliriz
Bende 18 inde 2.zoladex igneni olucam benim ilk igneden sonra baya bi lekelenmem oldu 10 gün filan onun disinda bu ara cok sicak basmasi oluyo terliyorum insallah kistlerimiz kuculurde bizde gebe kalabiliriz
Benim de maalesef çikolata kistlerim var ve tüp bebek tedavisi görüyorum, ilk transfer negatif sonuçlanınca doktorum ikinci transfere geçmeden önce geçici menopoz önerdi.Şu an ilk iğnemi (lucrin depot) oldum bakalım, gelecek ay ikinci olacak, ondan sonraki muayeneden sonra da transfere geçilecek. Çikolata kisti, endometriozis durumlarında geçici menopozun olumlu sonuç verdiğini okudum önceki mesajlarınızdan, umarım öyle de olur bu tedaviyi gören herkes için:)
Kızlar merhaba bir aşılama ve bir tüp bebek denemesi olumsuz sonuclandı maalesef. Benim de solda 2,6 mm çikolata kistim var. Doktorum geçici menopoz yapıcam dedi. Yan etkisi olarakta normal menopozda ki gibi sıcak basması ve stres olacağını söyledi. Kızlar lütfen bilgilendirin. Başka herhangi bir sıkıntısı olur mu. Denedik diyelim bir yerde tabiki kısmet bu işler ama olumlu sonuç alabilir miyiz. Lütfen geçici menopoz denemesi olan arkadaşlar bilgilendirebilirseniz sevinirim