Tüp bebekte genetikle hamile kan var mı?

Arkadaşlar tüp bebekte genetikle hamile kalan var mı?
Merhaba ben de genetiğe yolladım 10 ocakta transfer işlemim yapıldı 22 ocakta sonuca bakacağız ben de merak ediyorum yaptıran ve sonuç alan arkadaşlar var mı diye 5 tane normal yollardan düşüğüm var kalp atışı duyulduktan sonraki hafta duruyordu hep gelişimi tüp benek yaptırmaya karar verdik biz de

Merhaba gecmiş olsun benımde kalbı attıktan sonra durdu bıde kımyasal gebelıgım basarısız denemelerımde oldu daha baslamadık ama bır ıkı ay sonra baslıcaz hocam bıde makrofaj aşısı yaptrmamı istedı ayrıntılı genetıkte yaptrdım o genetık sonucu dusuge ve basarısız gebelıklere sebep oluyormuş bakalım hayrlısı

Buarada hayrlı sonuclar almanı nasıp etsın rabbım
Amin inşallah benden öyle bi aşı istemedi doktorum.siz de sanırım daha önceden hiç tüp bebek yaptırmadınız benim gibi ne kadar erken o kadar iyi ben 5 düşükten sonda yaptırdım keşke 1 düşükten sonra yaptırsaydım o kadar zaman kaydı 4 sene geride bıraktı bakalım kısmet bu da tutacak mı elimizden gelen her tedaviyi uyguladık şimdi stres huzursuzluk belirsizlik içindeyim olup olmayacağını bilmiyorum çok şey okuyorum bazen tutuyor 1 hafta sonra düşüyor şimdi pozitif sonuç alsam sevinsem mi ona da tedirginim

Yok ben tüp bebek tedavisındeyım 6 kez tup bebek denedım 2 aşılama en son kımyasal gebelım oldu ondean oncede ıkız hamıle kaldım tup bebekle kalbı durdu 2 aylıktı umarım her sey bızım ıstedıgımızden daha hayrlı olur yaşınız kac sızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…