• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte iğne izleri yaşayan ya da çözüm bulan var mı? (hassas olanlar açmasın lütfen)

kedimamasi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
61
51
8
33
Merhaba kızlar, bir yıl içinde 4 kere tüp bebek tedavisi gördüm şu an hamileyim şükür. Ama tedavi sürecinde karnımda oluşan izler geçmiyo dermatoloğa gittim damar belirginleşmesi bunlar geçmez dedi. Hala karından iğne yapmaya devam ediyorum ama artık yer kalmadı resmen. Fotoğraf ekleyeceğim morluklar geçiyo ama çatlak gibi görünen damarlar aylardır geçmiyo ve iğne yaptıkça artıyo aynı şeyi yaşayan var mı? Normalde de fazla kilom var ama çatlak değil bunlar eminim ama neden oldu anlayamıyorum

Eklentiler

• B3AD7679-6F1E-4D4A-BD12-F33DC97E8842.webp
    B3AD7679-6F1E-4D4A-BD12-F33DC97E8842.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 264
Merhaba kızlar, bir yıl içinde 4 kere tüp bebek tedavisi gördüm şu an hamileyim şükür. Ama tedavi sürecinde karnımda oluşan izler geçmiyo dermatoloğa gittim damar belirginleşmesi bunlar geçmez dedi. Hala karından iğne yapmaya devam ediyorum ama artık yer kalmadı resmen. Fotoğraf ekleyeceğim morluklar geçiyo ama çatlak gibi görünen damarlar aylardır geçmiyo ve iğne yaptıkça artıyo aynı şeyi yaşayan var mı? Normalde de fazla kilom var ama çatlak değil bunlar eminim ama neden oldu anlayamıyorum
Merhaba bende çok uzun süre iğne kullandım ama çok şükür iz kalmadı sizin neden böyle oldu acaba,şekeriniz falan mı var

Bunlar çatlak gibi duruyor bende iğne vuruldum yuvarlak şekilde morarirdi ilacı vurduktan sonra bastırın ovalamayin bu izler içinde gebelikte kullanılıyorsa lierac mı ne bir çatlak kremi vardı onu sadece izlerin üzerine sürün sürdükçe açılır belki cildiniz çatlamaya meyilli görünüyor kendinizi bol bol nemlendirin poponuzu diz arkalarını bacaklarınızı goguslerinizi kol arkalarını nemlendirin sürekli suyu da çok tüketin

Ben de 3 günde 1 proluton iğne yaptırıyorum , benim de kıpkırmızı kabarık kabarık oldu ve acıyor da üstelik , daha devam edicem iğnelere , ilerd geçer mi bilmiyorum su an Fito merhem sürüyorum iyi geliyor gibi

Bunlar çatlak gibi duruyor bende iğne vuruldum yuvarlak şekilde morarirdi ilacı vurduktan sonra bastırın ovalamayin bu izler içinde gebelikte kullanılıyorsa lierac mı ne bir çatlak kremi vardı onu sadece izlerin üzerine sürün sürdükçe açılır belki cildiniz çatlamaya meyilli görünüyor kendinizi bol bol nemlendirin poponuzu diz arkalarını bacaklarınızı goguslerinizi kol arkalarını nemlendirin sürekli suyu da çok tüketin
Merhaba, doktora gittim çatlak değil damar belirginleşmesi dedi. Çatlaklarım var ama hiçbiri böyle değil zaten dokununca hissdiliyo damarlar. Belki bi çare bulan vardır diye yazdım

Ben 150 civarı iğne vurdum ama hiç iz kalmadı bu şekilde, son ay iğneler girmiyordu artık batırınca geri çıkıyordu yer olmadığı için. İlk defa gördüm böyle bir şeyi :/

Back
X