2 kat olmadıgı için cok ğzüldüm her yerde iki kat artıs dıyordeğeriniz güzel artmış neden üzülüyorsunuz ki. 9. gün için de gayet iyi bir başlangıç. küsüratlara takılmayın.500 le başlamış iki gün sonra 1000 olmuş. zaten %60 artması yeter. aynı yerde aynı saatte test vermeye dikkat edin. o bile etkiler
Bir dış gebelik yasadım. Gerci ilkinde deger dusuk baslamıstı deger artmıstı ama sonuc kötüGayet iyi artmış bence boşuna üzülme
Gayet güzel artmış değeriniz, hayırlı olsun gebeliğinizMerhaba kızlar 9. Gun testim 552 11. Gun 1050 tam iki kat artıs yok bu sekilde olup gebeliği saglıklı devam eden varmı dünden beri canım cok sıkkın bir tedavim dış gebelik ile sonuclandı
İlkini 13.30 ikincisi 14.00İki testi de saat kaçta yaptığınız yazar mısınız
İnsallah dediğin gibidir canım kaç gündür üzüntüden hal oldumGayet güzel artmış değeriniz, hayırlı olsun gebeliğiniz
Bence de çok güzel artmış hiç hiç canınızı sıkacak birşey yokİlkini 13.30 ikincisi 14.00
Hayırlısı dedim artık doktorumda aynısını dedi kendi kendini üzme dediBence de çok güzel artmış hiç hiç canınızı sıkacak birşey yok
İlkinde 85 artık sonradan bozmustu ve dış gebelik olmustu belki tesaduftu bilmiyorum buda öyle olacak diye korkuyorum%66 artması yeterli
Bende dis gebelik ve kimyasal geçirdim ve bir kere de kalp atışını duymaya gidince meğer gelişimi durmuş kürtaj oldum.İlkinde 85 artık sonradan bozmustu ve dış gebelik olmustu belki tesaduftu bilmiyorum buda öyle olacak diye korkuyorum
İnsallah canımBende dis gebelik ve kimyasal geçirdim ve bir kere de kalp atışını duymaya gidince meğer gelişimi durmuş kürtaj oldum.
3.defa tüp bebek yaptırdım şimdi beta baktıracağım günü bekliyorum
Sizi be kadar iyi anladığımı tahmin edersiniz ne dersek diyelim içiniz rahat etmeyecek dilerim yavrularımız sağlıkla kucağımıza gelir doğar doğmaz
Ultrason damı öğrendin? Kaça yükselmişti?Bir dış gebelik yasadım. Gerci ilkinde deger dusuk baslamıstı deger artmıstı ama sonuc kötü
2 gün arayla 91 320 699 1285 1400 oldu kese görünmedi sonra rahim dısında görüldüUltrason damı öğrendin? Kaça yükselmişti?
Bence zaten 9. gün için bile değerin çok iyi artış da zaten 2 kata çok yakın üzülüp bebeğini de üzme her şey yolundadır inşallah 2 gün sonra tekrar yap istersen oranlara bakarsınİnsallah dediğin gibidir canım kaç gündür üzüntüden hal oldum
Öyle yapacagım yarın bir test daha yapcamBence zaten 9. gün için bile değerin çok iyi artış da zaten 2 kata çok yakın üzülüp bebeğini de üzme her şey yolundadır inşallah 2 gün sonra tekrar yap istersen oranlara bakarsın
Aynı saatte yap mutlaka canım, 1 saat bile fark ediyor. Benim artışlarım 3 kat şeklindeydi ikizmiş ama sonrasında biri devam edememişti. Ama ikiz olmasına rağmen 9. gün 250 idi senin gayet güzel başlangıç yapmış bu oranla dış gebelik olacağını düşünmüyorum yine de inşallah yarın istediğin sonucu alırsın inşallahÖyle yapacagım yarın bir test daha yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?