==hemen cewaplıyım arkadaşım çünkü bugün ödememi yaptım ve öyle bi koyduki.ben lucrin bi kutu,gonal f 450 4 kutu,ovitrelle,crinone bunları kullanıcam.devlet memuruyum.hepsi 1500 tutuyor.600 ünü peşin elden eczacıya verdm.çünkü dewlet gonal f lerin ancak yüzde ellisini karşılıyor.kalan miktarında 200 kadarı gelecek ay maaşımdan kesilecek.anlayacağın 1500 ün 800 ünü ben 700 ünü dewlet karşılıyor.güyya ilaç yardımı yapıyorlar.moralini bozmak gbi olmasın ama ben maddi açıdan göçtüm.
==
teşekkür ederim ama gonaf 450 liğn tanesi 316 zaten x4=1264 yapıyor diğer ilaçlar 240 mı tutuyor onlar ucuzmu yani evet baya çokmuş birde benm tup raporu çıkarma şansım yok aşılama raporu çıkartabilirsem çıkartıcam oda gonalf 450 lik 3 kutu yazıyorlarmış diğer kalanlar cepten ama senden anladığım kadarı ile gonafnin dışındakiler 250 civarı tutuyor
lucrinle olivettinin fiyatına bakmak istiyorum netten ama anlamadım doz olarak ve adet olarak hangisi kullanılıyor acaba
arkadaşlar ben aşılama yaptırma yaptırdıgım zaman doktorum bana puregon 600luk kullandırdı.onun fıyatı 2008temmuzda 450ytl .bırde ssk sı olanlarda ılaclarda ındırım yapılmıyomu?
rapor için sanırım 3kez aşılama yapılması gerekıyomus.ben 1kez asılama yaptırdım.rapor cıkaramam herhalde dımı ?
cvplarsanız sevınırımm
tekrar aşılama raporu çıkartırsın 1500 ünite yumurtlama ilacı yazıyorlar yumurtlama ilaçlarını ssk ile alırsın ama acayip fark çıkıyor yüzde 60 ını cepten oduyormuşsun bende aşılama raporu ile tup bebek yaptırıcam ozel bir merkezde paralı yaptırıcam ben raporu sadece ilaç yardımı için çıkarıcam
cvpladıgın tesekkur ederım.benım aşılamam hastanede yapılmadı .doktorum kendı muayenesınde yaptı.rapor için hastanede olması şartmı .ve şuan alman hastanesınde tup bebek tedavısıne basladım.malıyetı 8000tl cıvarı .ssk olmasına ragmen yararlanamıyorum.en azından ilaçlarda bi yardım olur dıye burada yazmak istedım.tekrar tsk ederım..allah herkesın emegını boşa cıkarmasınnn.
==
teşekkür ederim ama gonaf 450 liğn tanesi 316 zaten x4=1264 yapıyor diğer ilaçlar 240 mı tutuyor onlar ucuzmu yani evet baya çokmuş birde benm tup raporu çıkarma şansım yok aşılama raporu çıkartabilirsem çıkartıcam oda gonalf 450 lik 3 kutu yazıyorlarmış diğer kalanlar cepten ama senden anladığım kadarı ile gonafnin dışındakiler 250 civarı tutuyor
lucrinle olivettinin fiyatına bakmak istiyorum netten ama anlamadım doz olarak ve adet olarak hangisi kullanılıyor acaba
skrnsmn bende bahçeciye gidiyorum dok merak ettim kim yazabilirmisin birde sorunun neydi şimdiden teşekkür edeim benim dok ali mesut merak adersn diye yazayım dedim rabbim kimsenin elini boş çıkarmasın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?