- 7 Ocak 2014
- 3.150
- 4.444
- 333
- 39
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Prilam Dr verdi baya iyi geldi bana sabah 1 gece 1 di bugün gece 2 Alaçam sabahki bulantıyı tamamen kesmedi 1 içinceKızlar aşırı bulantım var 2 gündür size doktor bulantı için bir hap verdi mi?
tebrik ederimMerhaba arkadaşlar, benimde 16 eylülde transferim oldu, 10.gün kan tahlili değerim 760 cıktı, 12 gün 2076 cıktı, çok iyi dediler, 10 gün sonra dr muayenesine gidebilirsin dediler.
Benim merak ettiğim gebelik haftasonu nasıl hesaplayacaz, 18 ağustos son adet tarihim ama transfer 16 eylül oldu, 7 haftalık görünüyorum bu çok saçma degilmi
Olması muhtemelen 2 embriyo konuldu, değerler çok yüksek ama bilmiyorum hayırlısı olsuntebrik ederimikiz mi sanki
4 eylül transfer 9. Gün 236 kan degerim 1 ekimde kese ve kalp gördük 6+3 te öncesinde gitmedm hic doktoraTüp bebekte transfer sonrası kaçıncı gün muayeneye gittiniz hanımlar ve keseyi görebildiniz , kalp atışı ve bebek için ne zaman çağrıldınız?
bende 29 agustosta transfer oldum 10 eylulde 446 cikti beta hcgm bir hafta sonra 2332 cikti ayin 20sinde ilk defa kese gorduk cok minikti 3 ekim de tekrar gittik kalp atisi yeni olusmaya baslamisti ekranda sinyal olarak gorduk ama ses olarak duyamadik doktor biraz minik dedi bi hafta sonra gel dedi boyle olan var mi normal mi acaba bana da biraz minik geldi bi hafta sonra.kalp atisini tam olarak duyar miyim acaba birincisi ilk kesemiz ikincisi iki hafta gordugumuz24 Ocakta transfer oldum. 14 Şubatta kese görmeye çağırdılar 5+2 idik gördük, tam iki hafta sonra da bebek ve kalp atışı 7+2.
kizlar anlayan ya da boyle olan varsa yorum yapabilir mi bende cok korkuyormbende 29 agustosta transfer oldum 10 eylulde 446 cikti beta hcgm bir hafta sonra 2332 cikti ayin 20sinde ilk defa kese gorduk cok minikti 3 ekim de tekrar gittik kalp atisi yeni olusmaya baslamisti ekranda sinyal olarak gorduk ama ses olarak duyamadik doktor biraz minik dedi bi hafta sonra gel dedi boyle olan var mi normal mi acaba bana da biraz minik geldi bi hafta sonra.kalp atisini tam olarak duyar miyim acaba birincisi ilk kesemiz ikincisi iki hafta gordugumuz
Son adet tarihinden ilerler canim tup bebekte olsa tutunduktan sonra surec son adet gununden hesaplanicak benimde oyle ilerliyoMerhaba arkadaşlar, benimde 16 eylülde transferim oldu, 10.gün kan tahlili değerim 760 cıktı, 12 gün 2076 cıktı, çok iyi dediler, 10 gün sonra dr muayenesine gidebilirsin dediler.
Benim merak ettiğim gebelik haftasonu nasıl hesaplayacaz, 18 ağustos son adet tarihim ama transfer 16 eylül oldu, 7 haftalık görünüyorum bu çok saçma degilmi
Geç tutunmuş olabilr sizn korkmayın kap atısı aldıysa doktor problem yoktur kacsınz suan hafta olarak?bende 29 agustosta transfer oldum 10 eylulde 446 cikti beta hcgm bir hafta sonra 2332 cikti ayin 20sinde ilk defa kese gorduk cok minikti 3 ekim de tekrar gittik kalp atisi yeni olusmaya baslamisti ekranda sinyal olarak gorduk ama ses olarak duyamadik doktor biraz minik dedi bi hafta sonra gel dedi boyle olan var mi normal mi acaba bana da biraz minik geldi bi hafta sonra.kalp atisini tam olarak duyar miyim acaba birincisi ilk kesemiz ikincisi iki hafta gordugumuz
5+6 gorunuyor daha kalp atisi duymadik malesef bebek fazla buyumuyor ve umudum kalmadi gibi cunku doktor kibar.kibar umitlenme dediGeç tutunmuş olabilr sizn korkmayın kap atısı aldıysa doktor problem yoktur kacsınz suan hafta olarak?
Ben 6+3 de duymuştum kalp atısını belki 5+6 da gitsem kalp atısı görülemeyecekti bile 1 hafta daha bekleyin derm sahsi görüşüm bazıları 8-9.haftalarda bile duyabiliyor5+6 gorunuyor daha kalp atisi duymadik malesef bebek fazla buyumuyor ve umudum kalmadi gibi cunku doktor kibar.kibar umitlenme dedi
ama benim transfer yapilali 1 ay 10 gun oldu normalde bakarsan 8 haftalik falan olmasi gerekiyor doktor tedaviye 10 gun gec basladigimuz icin seninki 10 gun geriden gelir dedi ama ona ragmen kucuk kalp atisi duyulmaliydi dediBen 6+3 de duymuştum kalp atısını belki 5+6 da gitsem kalp atısı görülemeyecekti bile 1 hafta daha bekleyin derm sahsi görüşüm bazıları 8-9.haftalarda bile duyabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?