- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Merhaba.Ben eylul 6si transfer oldum.kan degerlerim 10cu gun 398,8 12ci gun 751,8. 14-cu gun 1640 cikti.Doktor 26-na ultrasona cagirdi.ben nedense bos gebelikten subheleniyorum.cunki hic bir belirtim yok.Sizi ne zaman cagirdiTüp bebekte transfer sonrası kaçıncı gün muayeneye gittiniz hanımlar ve keseyi görebildiniz , kalp atışı ve bebek için ne zaman çağrıldınız?
Merhaba , benimde pek belirtim yok bence olumsuz şeyleri düşünmeyin güzele odaklanalımMerhaba.Ben eylul 6si transfer oldum.kan degerlerim 10cu gun 398,8 12ci gun 751,8. 14-cu gun 1640 cikti.Doktor 26-na ultrasona cagirdi.ben nedense bos gebelikten subheleniyorum.cunki hic bir belirtim yok.Sizi ne zaman cagirdi
Benimde değerler aynı beni cuma kese için çağırdı ama bende de göğüslerde hassasiyet var hala birde sabah mide kazinmasi bende de adam akıllı bişi yok ve bir tuhaf içim tedirginlik son noktadaMerhaba.Ben eylul 6si transfer oldum.kan degerlerim 10cu gun 398,8 12ci gun 751,8. 14-cu gun 1640 cikti.Doktor 26-na ultrasona cagirdi.ben nedense bos gebelikten subheleniyorum.cunki hic bir belirtim yok.Sizi ne zaman cagirdi
InsaAllah goruruz keseyi de,bebegi deMerhaba , benimde pek belirtim yok bence olumsuz şeyleri düşünmeyin güzele odaklanalım
Bana cuma gününe randevu al dedi, cuma gideceğim bakalım benimde 5 eylüldü transferim
Aynen bende cok tedirginim.daha once bos gebelik yasadigim icin bu defa da oyle olur diye cok korkuyorum,cunki yine belirti yokBenimde değerler aynı beni cuma kese için çağırdı ama bende de göğüslerde hassasiyet var hala birde sabah mide kazinmasi bende de adam akıllı bişi yok ve bir tuhaf içim tedirginlik son noktada
Amin inşInsaAllah goruruz keseyi de,bebegi debana mujdeli haberi yazin.sizde hic acikma falan olmuyormu
Ahh sorma cuma gidicem bende boş gebelik olur diye çok korkuyorum hevesim kursağımda kalacak diye çok korkuyorumAynen bende cok tedirginim.daha once bos gebelik yasadigim icin bu defa da oyle olur diye cok korkuyorum,cunki yine belirti yok
Bende oyle dusunuyorum,ama sabah kalkdigimde acikma olurdu daha onceler.o uzden endiseliyim birazAmin inş
Acıkma olmuyor canım ama zaten aç bırakmamaya çalışıyorum kendimi belki ondandır sadece bugün akşam yemek yaparken biraz sanki midem bulanır gibi oldu ama psikolojik de olabilir
24 Ocakta transfer oldum. 14 Şubatta kese görmeye çağırdılar 5+2 idik gördük, tam iki hafta sonra da bebek ve kalp atışı 7+2.Tüp bebekte transfer sonrası kaçıncı gün muayeneye gittiniz hanımlar ve keseyi görebildiniz , kalp atışı ve bebek için ne zaman çağrıldınız?
Çok teşekkür ederim hayırlı olsun bebişiniz24 Ocakta transfer oldum. 14 Şubatta kese görmeye çağırdılar 5+2 idik gördük, tam iki hafta sonra da bebek ve kalp atışı 7+2.
Bende ayni durumdayim canimAhh sorma cuma gidicem bende boş gebelik olur diye çok korkuyorum hevesim kursağımda kalacak diye çok korkuyorum
24 Ocakta transfer oldum. 14 Şubatta kese görmeye çağırdılar 5+2 idik gördük, tam iki hafta sonra da bebek ve kalp atışı 7+2.
24 Ocakta transfer oldum. 14 Şubatta kese görmeye çağırdılar 5+2 idik gördük, tam iki hafta sonra da bebek ve kalp atışı 7+2.
31 ağustos transfer 9 eylül kanda pozitif 40Tüp bebekte transfer sonrası kaçıncı gün muayeneye gittiniz hanımlar ve keseyi görebildiniz , kalp atışı ve bebek için ne zaman çağrıldınız?
kesenin içinde yolk sac vardı diye hatırlıyorumMerhaba canim.Sen keseyi gordugunde yolk sac varmiydi,yoksa tek kesemiydi
Bende 2 kese,birinde vat,birinde yoktu.Gebelik belirtilerim yoktu zaten.goguslerde hassasiyyet,agri vardi,o da kayboldu bir kac gundur.Ama ilerlemesidursa kasiklarda agri,lekelenme falan olurdu deye de dusunmuyor degilim aslindakesenin içinde yolk sac vardı diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?