Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya tabıkı zor.yoksa tahlıllerınıde senmı yapıyon kızz.kadrolumusun canım ne yapcan ıs ıste bır kere okuyoruz sonrada meslegı secmıs oluyoruz ıste bende oyuzden meslekten kacanlardanım.suan santraldeyım buda kolay degıl ama kendı ısmden ıyı.hadı bakalım oyle tembellıge alısma tamam mı can
eylülcüm merhaba ewt yemeğe gittim geldim :) aynı hayat koşturmacası işte :) bende 1 aya yakın evde kaldığım için işten baya bir soğumuşum aslında çalışmayı çok severim ama iş yerinde yanlız kalmak sıkıyordu beni neyseki sizler varsınız artık :)
eylülüm balki okumamışındır dün sudenazı aradım 3 günü kaldı teste adetinin üzerinden 1 hafta geçmiş hala olmamış
sesi çok heyecanlı ve telaşlı gergindi
slm söledi herkese
inşallah herşey yolunda gider :))
merkezi aratayım arkadaşıma diyorum benim sesimi tanıyabilirler çok görüşme yaptığım için bi öğrensin bakalım
uf ya haberi vardı ama sanki kasıtlı yapıyo yaa unutmuşmuşşş baksen desene önce bi sorayım eşime işi varmı diye töbe yarabbim yaaa kandi akrabalarına yok yok hiçbizaman uf yaa gıcıklık resmen inşallah arkadaşlarım kendileri gelemiyoruz derler yaa ben nasıl iptal edeyim şimdi yalan konuşmaktan nefret ederim doğruyu sölerim napim yaaa haftaya cumartesi gelirler onlardaaa eşin iptal edecek o zaman gizem yada akşama gelin diyecek haberi yokmuydu senin misafirinden ayy bende deli olurum erkeklerin bu iş güzarlığına evin hanımına sormadan misafir gelmesine illet olurum.
Slmmmmmmmmm kızlar
güllücan evet kadroluyum canım 13 yılım bitti benim eskilerdenim yani belkide ben yapmışımdır tahlilleri kız kimbilir dimi:))) ah ah burda o ileri tahliller yapılsa ben trabzonlara gitmek zorunda kalmam canım
kpss kontenjanlarına internetten bakıyorsun sanırım burda da tanıdıklardan giren oluyor internetten baktıklarını biliyorum inşallah canım senin içinde en iyisi ne ise o olur kendi mesleğini yapmakda güzel ama şimdi herşey çok zor gerçekten
aa eşin iptal edecek o zaman gizem yada akşama gelin diyecek haberi yokmuydu senin misafirinden ayy bende deli olurum erkeklerin bu iş güzarlığına evin hanımına sormadan misafir gelmesine illet olurum.