Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

cnm bak şimdi benim yazdığım mesajın altında MQ var ona tıkla sonrada güllücanın yazdığı mesajın altında ALINTI YAP var ona tıkla yeni açılan pencere yaz aşkım bnm
gizemcim oldu sanırım bu arada bende habersiz misafiri sevmem bence de akşam gelsinler de o kadar hazırlan sonra iptal et olur mu canım

evet canım sendemı karadenızlısın esımde karadenızlı yazları koye gıtmeye calsırız kayınvalıdeler ordada.hangı ıldensın bır mahsuru yoksa tabı sordum ama.bır bakayım su kpss ye bulabılcekmıyım canım

mahsuru yok canım ben artvinliğim ilçesinden ben de severim köye gitmeyi çok kalmayı sevmiyorum ama gezmeye gitmek güzel oluyor benim kayınvalidemler köyde değil ama arada gidiyoruz bizim köyler çok muhteşem güzellikte ama

gizemcim nasılsa hazırlık yapacaksın arkadaşların ö.sonra gelecekler sanırım akşamada onlar gelsin çok yorulmazsan sen bunu böyle hallet bence sen aramasan ben ararım de tehtit et :)

bu hafta sonu bende kurtulamayacağım sanırım k.v. çok uzun zamandır gelmedi. eşim kesin tuturacak gelsin diye onu çağırınca kuyruğu sevgili gelininide çağırmak lazım ayy :( kedimi hazırlayım.

kızlar songülle şimdi fb dan yazıştık sizi okuyorum ama giremedim diyor şifresini unutmuş değiştirecekmiş şifreyi o zaman girerim dedi

gizemcim oldu sanırım bu arada bende habersiz misafiri sevmem bence de akşam gelsinler de o kadar hazırlan sonra iptal et olur mu canım

mahsuru yok canım ben artvinliğim ilçesinden ben de severim köye gitmeyi çok kalmayı sevmiyorum ama gezmeye gitmek güzel oluyor benim kayınvalidemler köyde değil ama arada gidiyoruz bizim köyler çok muhteşem güzellikte ama

evet karadenız harıka.ben bursalıyım ama esım karadenızlı bende cok bayıldım koylere ama tabıkı bende cok durmayı sevmıyorum cok sessız sakın sıkılıoyurm oyle yerlerde.canım sen ozman tupu nerde yaptrdın ya epey uzaktır hastanen.

kızlar songülle şimdi fb dan yazıştık sizi okuyorum ama giremedim diyor şifresini unutmuş değiştirecekmiş şifreyi o zaman girerim dedi

canım fb ne dmek ayy bende acaba bır seymı oldu dıyo korktum neyse canım ıyı hadı bakalım dgıstırde gır unutcan sıfre yazma emı bebısım

heee bu misafir songulmuuuu huahuahuah al cnm sana çay ikram edeyim hihiihih :içelim:

yazıklarınızın hepsini okudum şekerler malesef yoğun onun için hepsine cvp veremiyorum sizi çok seviyorummmmm

kız songül bende face açayım bari hihihihii

evet karadenız harıka.ben bursalıyım ama esım karadenızlı bende cok bayıldım koylere ama tabıkı bende cok durmayı sevmıyorum cok sessız sakın sıkılıoyurm oyle yerlerde.canım sen ozman tupu nerde yaptrdın ya epey uzaktır hastanen.

canım fb ne dmek ayy bende acaba bır seymı oldu dıyo korktum neyse canım ıyı hadı bakalım dgıstırde gır unutcan sıfre yazma emı bebısım

ben tedaviye trabzona gidiyorum canım aşılama ve tüp bebekleri trabzonda yaptırdım zor olmazmı canım hemde çok zor kontroller için sabahın köründe gidip gece geliyorduk çalışıyoruz çünkü 5-6 saat sürüyor yumoşlar toplandıktan sonra kalıyoruz transferden sonra geliyoruz 2. de 5 gün kaldım transferden sonra doktorumla konuşup 3 gün arkadaşımda kaldım 2 gün arkadaşımda kaldım öncesinde de teyzem var onun yanında kaldık teyzem tedaviye geldiğimi biliyordu ama tüp bebek yaptırdığımızı söylemedik o yüzden sonrasında kalmadık orda anlayacağın bayağı zor oluyor ama inşallah bundan sonrakinde tutar
biz burda bazı kızlarrla faece booktan da yazışıyoruz songül ordan haber verdi bana

ben tedaviye trabzona gidiyorum canım aşılama ve tüp bebekleri trabzonda yaptırdım zor olmazmı canım hemde çok zor kontroller için sabahın köründe gidip gece geliyorduk çalışıyoruz çünkü 5-6 saat sürüyor yumoşlar toplandıktan sonra kalıyoruz transferden sonra geliyoruz 2. de 5 gün kaldım transferden sonra doktorumla konuşup 3 gün arkadaşımda kaldım 2 gün arkadaşımda kaldım öncesinde de teyzem var onun yanında kaldık teyzem tedaviye geldiğimi biliyordu ama tüp bebek yaptırdığımızı söylemedik o yüzden sonrasında kalmadık orda anlayacağın bayağı zor oluyor ama inşallah bundan sonrakinde tutar
biz burda bazı kızlarrla faece booktan da yazışıyoruz songül ordan haber verdi bana

hımm ben fecbook kullanmadıgımdan tabırı anlamadım canım ben msnde gorusuyom mılltle bol bol.canım ya zor tabı herkesın ısı ınsallah son denememız olur ve bebısler kucaklarımızda olur ınsalllah sankı kendımı okuldakı velıler gıbı hıssedıyorum hanı herkes cocukları ıcın okula geldıklerınde tanısırlar ya bızde daha bebeklerımız gelmeden tanıstık ınsaalah en mutlu haberı yıne hep bırlıkte alırız.eylulcum ben hala adet olmadım kız bugunde olmazsa yarın bırdaha denıcem benım normalde transferın 9, gunu adet gunumdu suan 14, gun oldu yanı 5 gun gectı bır sey yok sence tahlıl yaptırsammı kız ınsan bır daha yıkılmaltan korkuyor yaaa

kız gullucan sen sor ben yazarım ne yazyım :) dğn uykum geldi yaprak dökümünün sonuna bakmamıştım ona bakıyorum :)

Back
X