Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

İyiyim yeteeerim sağol takmamaya çalışıyorum ama olmuyor.

Çoooook geçmiş olsun dikkat et kendine,

Eşimde oldu doktor grip olma dikkat et ameliyat ertelenir dedi uzak duruyorum her şeyi ayırdık su bardakları havlular :1:

canım sağol
rahat ol allah sığınn kendini üzmek hiç bir şeyi değiştirmiyor malesef yaşanacak ne varsa yaşanıyor
o sebbeple sakin stresiz gir ameliyata inşşşş her şey güzel olacakkkkk dualrım seninle canımmmm

Funda senin kaçıncı denemen canım? benimde hep 10. gün kanamam başlardı ama bir yandanda bhcg yükselirdi. normalde jel yada hap kullandığın zaman adet olmaman gerekiyor. bende dr.a sormuştum neden böyle diye benim rahimde perde çıktı. sana histereskopi yapıldı mı? yapılmadıysa yaptırmanı tavsiye edeceğim çünkü benim rahim filminde perde olduğu ve rahimin içinde daralma olduğu çıkmamıştı histereskopide çıktı. hiçbir sorun olmasa da bence tüpbebek tedavisine başlamadan önce ilk yapılması gereken işlem bu olmalı.. moralini yüksek tutmaya çalış insan nelere dayanıyor Allah yardımcın olsun canım..

benim ilk denememdi histereskopi yapılmadı jel kullandım bende ama ne fayda benim embriyo 5. gün embriyosuydu doktorum herşey yolunda çok kaliteli bir embriyo herşey çok güzel dedi ama 10. gün adet oldum 2 gün daha bekleyemedi :43: napalım hayırlısı olsun demekten başka diyecek bişeyimiz yok allah isteyen herkese nasip etsin

yarın sabah 9.30 da yumurtalar toplanacak inşallah.çok şükür rahatım şimdilik.bana dua edin çok ihtiyacım va.

benim ilk denememdi histereskopi yapılmadı jel kullandım bende ama ne fayda benim embriyo 5. gün embriyosuydu doktorum herşey yolunda çok kaliteli bir embriyo herşey çok güzel dedi ama 10. gün adet oldum 2 gün daha bekleyemedi :43: napalım hayırlısı olsun demekten başka diyecek bişeyimiz yok allah isteyen herkese nasip etsin

Bende bu jele karşı antipati oluştu ben bir daha başka bir ilaç isticem dr.dan daha önceki denemelerde nefret ettim.Allah büyük canım bizim mercimeklerde gelecek zamanını bekliyorlar..

işte tayin için gerekçe göstermek için tüp bebek tedavisi gerekli raporu almamız gerekiyormuş ki tayin dilekçesine ek olarak ilişsin normalde ben pazartesi dönecektim şuan ankaradayım biletimi de almıştım bu raporu hemen alır mıyız acaba yoksa uzun bir süreç mi hemen mi tedaviye başlanıyor

Merhaba bende 2 kere rapor çıkarttım sana bilgi vermek istedim. İlk olarak tüpbebek bölümü olan bir devlet hastanesine gidiyorsun. Muayene, ultrason ve adetin 2-3. günü kan tahlilleri yapılıyor. Yanında senin ve eşine ait 4 resim, sana ve eşine ait ayrı ayrı nüfus kayıt örneği birde benden ssk lı olduğum için ssk müdürlüğünden döküman aldılar. Evlilik cüzdanı ve nüfus cüzdanı fotokopileri istendi. Bunları sen hastaneye gittiğinde zaten liste veriyorlar ama ben belirtmek istedim. Daha sonra eşindende tahlil alıyorlar spermiogram için gün veriyorlar. Dahiliye, genel cerrahi ve psikyatriden randevu alıp onlardan rapor alıyorsun, rahim filmi mutlaka istiyorlar.. Sorununun ne olduğunu bilmiyorum ama ilk önce aşılama deniyorsun 2 kere eğer olmazsa en son tüpbebek raporu veriyorlar. Benim tüplerim alınmıştı direk tüpbebeğe yönlendirmişlerdi ama yine de çıkarmam heralde 2- 2,5 ayı bulmuştu. Bayağı zor ve yorucu bir süreç Allah yardımcın olsun canım...Umarım yardımcı olabilmişimdir..

yarın sabah 9.30 da yumurtalar toplanacak inşallah.çok şükür rahatım şimdilik.bana dua edin çok ihtiyacım va.

:nazar:Kolay gelsin inş. kaliteli yumuşların olur emriyolarnda sağlıklı olur.
strese sokma kendini hiç bir şey hissetmiyorsun uyuyorsun uyanıyorsun...

Allah yardımcın olsun...

slm arkadaşlarr... uzun bir ara verdim.. babam vefat etti.. benim yumurtalarım toplandı.. transferden 3 gün önce babamı kaybettim.. ama herşeye rağmen transferi gerçekleştirdim.. eşimde çok istedi.. şu an tabiki çok üzgünüm.. ama yinede içimde bir umut var..
bugün transferin 3. günü. hiç bir belirti yok. ağrı sancı kramp.. bu iyi mi kötü mü bilen varmı acaba.. doktorum 23 ocakta kan testi için çağırdı... bakalım hayırlısı..

allah herkese sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin.. babanız varsa yaşıyorsa nolur dört elle sarılın ona..

slm arkadaşlarr... uzun bir ara verdim.. babam vefat etti.. benim yumurtalarım toplandı.. transferden 3 gün önce babamı kaybettim.. ama herşeye rağmen transferi gerçekleştirdim.. eşimde çok istedi.. şu an tabiki çok üzgünüm.. ama yinede içimde bir umut var..
bugün transferin 3. günü. hiç bir belirti yok. ağrı sancı kramp.. bu iyi mi kötü mü bilen varmı acaba.. doktorum 23 ocakta kan testi için çağırdı... bakalım hayırlısı..

allah herkese sağlıklı ve huzurlu bir ömür versin.. babanız varsa yaşıyorsa nolur dört elle sarılın ona..

Başın sağ olsun Rabbim sizlere ömür versin.

İnşallah bebeğinde sana tutunur ,kendinde belirti arama herkese göre değişiyor çünkü sen sakin ol yeter inş. test günü hayırlı haberler verirsin..

Başın sağ olsun Rabbim sizlere ömür versin.

İnşallah bebeğinde sana tutunur ,kendinde belirti arama herkese göre değişiyor çünkü sen sakin ol yeter inş. test günü hayırlı haberler verirsin..

tşk ederim yasmin.. inşallah hayırlı haberler verebilirim sizlere..

başın sağolsun canım çok üzüldüm (babasını kaybetmiş biri olaraktan seni anlıyorum ):43::43::43:
inşşşş bebişin gelirde bu acıların külenmesine sebebp olur :40::40::40::40::40:

arkadaşım geçmiş olsun allah sabır versin kaçıncı denemeniz bilmiyorum.ben 3 defa negatifi gördüm benimde son tedavide bütün yenilikler uygulandı embriyolar iyi kaliteliydi ama olmadıı olmadı allahın takdiri........
bol şanslar allah yardımcınız olsun.....

çok üzüldüm tedavinizin böyle bir zamana gelmesi çok kötü olmuş bende babamı 2 sene önce hemde babalar gününde kaybettim......:43::43::43:vefat ederkende yanındaydık sizi çok iyi anlıyorum başınız sağolsun allah sabır versin.....

tşk ederim ... allah herkesten razı olsun...umarım bundan sonra yüzümüz güler..sağlıklı bebeklerimiz olur

Back
X