bende çokkk merakk ettim inşallah iyidir..........
CANIM YA BENDE ÇOK MERAK ETTİM:18::18::18::18::18::18::18: telefonu falanda yok

evettttttt.heralde evine dönmedi dönseydi yazardı bize......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CANIM GÖZÜN AYDIN![]()
SAĞLIKLA KUCAKLA İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
![]()
burdan bütün arkadaşlara tşk ederim.. bu ara güzel haberler de çok... hayırlı olsun bebekleriniz.. rabbim bizede nasip etsin bu duyguyu yaşatmayı.. burda sizinle beraber sevinip üzülüyoruz.. buna emin olun...
şu an kendime ve yediklerime çok dikkat edemiyorum... doktorumda zaten günlük yaşantına devam et dedi.. çalışıyorum zaten... cenaze olayından dolayıda annemlerde kalıyorum.. eve gelen giden de çok.. biraz yoruluyorum haliyle.. önereceğiniz bişeyler var mı???????
bişey soracam arkadaşlar normal hamile kalınmış bir bebekle tüp bebek yöntemiyle olan bi bebek arasında sağlık açısından bir fark varmı.
CANIM YA BENDE ÇOK MERAK ETTİM:18::18::18::18::18::18::18: telefonu falanda yokkeşke almış olsaydım
arardım haber alırdımmm:44::44::44::44::44::44:
çok saollll yeterrrr rabbim herkese nasip etsin annelık duygusundan kımseyi mahrum etmesin inşallahhhhh...
kendini ok yorma yapacak başka birşey yok
YASMİNİ MERAK ETTİMMMMM
YASMİNİ MERAK ETTİMMMMM [/COLOR]
merhaba kızlar..
bir sorum olacak..
2,5 yıldır evliyim ve 2,5 yıldır bebek için uğraşıyoruz
eşimde morfoloji ve ileri hızlı yüzdemiz çok az..doğal olarak tüp bebeğe yönlendirildik..
benim rapor için ne yapmam lazım?
yani erkek tahlilleri rapor için yeterlimi?
nasıl bir yol izlemem lazım..beni aydınlatırsanız çok sevinirim..
Allahım hepimizin kucağını doldorsun inşallahhh
canım eşinin sperm sayısı 5 milyonun altındaysa eğer direk tüp bebek raporu verirler
yoksa normal presedür uygulanır
çok teşekkür ederim..ama bizim sayı 58 milyon..
ileri hızlımız yok..
morfoloji %3..bunada mı?
canım ileri hızlı direk rapor almak için yeterli değildir ayrıca morfolojide normali %4 dür zatennn bence sizi önce bir üroloğa yönlendiriler (bencede iyi bir üroloğla sonuçlarınız çok daha iyi olabilir)tüp bebekte normal presedür uygulanır 2 defa aşılama isterler 3 yılık evlilik (bu süre tüp bebek raporu içindir aşılamada evlilik süresi önemli değildir)5 yılık sgk 900 iş günü pirim tabiki hormon tekikleri bunlarala gittiğinde sana tüp bebk raporu çıkartırlarrr canımmm ama sgk ile anlaşmalı özel bir merkez varsa oralardan daha çabuk çıkar rapor devlette birazcık uğraştıryorlar
cnm geçmiş olsun
iyi olmana sevindim inşallah herşey yolunda gider tedavine hazır olursun sonundada bu acılarını ututturacak mutluluklar yaşarsın....
![]()
CANIM GEÇMİŞ OLSUNNNN
çok sevindim iyi olmana hadi bakalım inşşşş bundan soraaaaa her şey daha güzel olacak
çok teşekkürler..
ya ne kadar uzatıyorlarmış hakketten..
ben özelde yaptırmayı düşünüyorum..sanırım şimdilik bu daha iyi olacak bizim içinç
çünkü eşim ssksini sonlandırdı ve şuan 1 aylık ssklı.birkere bundan kaybettik zaten..
istanbul erdem hastanesinde tedavim devam ediyor..
eşimde salı günü üroloğa görünecek ve aynı gün sperm tahlilimizde var..
bakalım ne çıkacak??
siz denedinzmi tüp?
Canım sağol Allah razı olsun iyiki varsınız İnş. hepimiz bir gün Anne olucaz
Teşekkür ederimİnş. Herşey çok güzel olacak hepimiz için
![]()
canım öncelikle eşinin 1 aylık ssk lı olması önemli değil arklı zamanlardanda olsa toplamda 900 gün pirim varsa ve ssk (ve ya bağkur)geçmiş 5 yıl öncedense sorun olmazz
ben üroloğun teavisinden sonuç alınacağın düşünüyorummm inşş tedvaiye gerek kalmadan bebiş süprüz yapr
bennn 5 defa denedim canım ama malesef olmadı
olur cnm bnm allahın izniyle..zamanı olduğunu düşünüyorum..hayırlısıyla inşallahhh
farklı zamanlarda 900 olmasına çok sevindim..ama diyorum ya tekrar klomen falan uğraşmak istemiyorum..
üroloğada çok umut bağladım bakalım bize ne diyecekler??
Inşallah en yakın zamanda gelir hepimizin yavruları cnmm..arada uğrar size bilgi veririm buradan..
Sizde sıkıntı neydi cnm peki??