Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ya transferden sonra verdikleri şu iğne öldürdü beni.iğnenin yeri o kadar ağrıyoki yerimden kalkamaz oldum.5 gün uyutmadı ağrı.şu kadarını söyleyeyim ağrıdan ağladım kaç kez.böyle olan varmı?????????????????????****

hepinize çok tşk ederim arkadaşlar... desteklerinizle hep içimi aydınlattınız... ikiz konusu biraz kafamı karıştırdı... olabilir mi????

allah hepimize versin... umarım en kısa sürede hepimizin kucağı ve gönlü dolar... ewet babamı kaybettim.. inşallah bir oğlum olur.. babamın adını koyarım... hem babam gibi halim selim olur....

rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canımmm

ya transferden sonra verdikleri şu iğne öldürdü beni.iğnenin yeri o kadar ağrıyoki yerimden kalkamaz oldum.5 gün uyutmadı ağrı.şu kadarını söyleyeyim ağrıdan ağladım kaç kez.böyle olan varmı?????????????????????****

canım göbekten yapılan iğnelerse onlara yapılacak bir şey yok sabredeceksin ama kalçadan yapılanlarsa bunları dr jelle değitirebilirrr şikayetlerini anlatırsann birde bu kalçadan yapılan iğnelere sıcak su ile (ama ılık değil sıcak su )havluyla pansuman yapınca rahatlatıyorrrrr bende kulanmışdımmm tedvaimin birinde çok ağrılı geçmişitii

canım benimde bugün transferimin 9.günü sabah akşam iğne yiyorum artı apse yaptı iğne yapacak yer kalmadı oturamıyorum yatamıyorum pazarteside kantesti yaptırıcam rabbim hepimize hayrlı bebişlerimizin olmasını nasip etsin inşaallah

canım benimde bugün transferimin 9.günü sabah akşam iğne yiyorum artı apse yaptı iğne yapacak yer kalmadı oturamıyorum yatamıyorum pazarteside kantesti yaptırıcam rabbim hepimize hayrlı bebişlerimizin olmasını nasip etsin inşaallah

Kızlar transferden sonra kaç gün iğne vuruyorsunuz ben henüz başlamadım da coooook mü acıyor??????

Kızlar transferden sonra kaç gün iğne vuruyorsunuz ben henüz başlamadım da coooook mü acıyor??????

ben bebegin kesesini görene kadar vuruldum hatta bitmedi ne güsel göbekten vuruluyodum geçoyordum şimdi ise kalçadan verdi 3 tane haftada bir vurulcakmış daha donra ekrar ultrason ama kalçam çok agrıyorrr inşallah tutarda o igneleri yaptırırsın cnm o sevincin yanında hiç onlar tutmayanlar için sanırım hemen tedaviyi bitiriyolarrr.....

arkadaşlar..... 2. kan sonucumda çıktııııııı.... 421 .... doktorum tamam dedi... 10 gün sonra ultrasona giricem... ayyyy ... çok mutlu oldum...
gerçi kalp atışlarını duymadan emin olamayız... değil mi???.. .

ben emindim 2. sonucunda böyle çıkacagına ve senın degerler yüksek bence ikiz olma ihtimali varrr 10 gün sonra zaten kaçtane oldugunu söylerler sana kesenıde görürsün kalp atışını duyamazsın belkı ama böle ritim gibi attıgını görürsünnn rabbim inşallahkucagımıza almayı nasip eder rabbim olmayan tedavi gören arkadaşlarımızada en kısa zamanda rabbim nasip etsinn rabbimin haznesinde boll elbet vakti zamanı gelınce verecektir yeterkı şükürlerimizi dualarımızı hep edelimmm....

neden acıyor acaba derin felanmı hassakı bende olma hiç vurdugum zaman biras yakıyodu ama geçıyorduu hep aynı yere yapmamaya dikkat et birde süreklı kolanya ile pansuman yap faydası oluyorrrrr

Merhaba arkadaşlar öncelikle tedaviye başlayan arkadaşlara başarılar dilerim.
2012 de böyle olun inşallah :49::49::49:
Ben de şubatta başlıyorum kısmetse tüp bebeğe reglimle beraber.:8::8::8:
Ön görüşmemi yaptık.
Folikasite başladım.
Çok heyecanlıyım.
Kadıköy acıbadem de başlıyoruz.
Orada tedavi gören arkadaşlar var mı?

Son düzenleme:

Ön görüşmemi yaptık.
Folikasite başladım.
Çok heyecanlıyım.

kuzum hayılı olsunnnn bebişli olsun inşşşşşşşş

Bebek için hiç bir acı ağır gelmiyor demi Allah yardımcın olsun niş. bu iğnelerin yerleri pozitif sonuçlar birlikte acısı geçer.

çok geçmiş olsunn hade sıra bebişte inşallahhhhhh:1::1::1::emir_bebek::emir_bebek:

Çok teşekkür ederim İnş. bebiş en kısa zamanda verir.

Ön görüşmemi yaptık.
Folikasite başladım.
Çok heyecanlıyım.
Tedavin hayırlı olsun Allahım yüzünü güldürür inş. kazasız belasız bitirirsin tedavini.

Bebek için hiç bir acı ağır gelmiyor demi Allah yardımcın olsun niş. bu iğnelerin yerleri pozitif sonuçlar birlikte acısı

Çok teşekkür ederim İnş. bebiş en kısa zamanda verir.

Tedavin hayırlı olsun Allahım yüzünü güldürür inş. kazasız belasız bitirirsin tedavini.

evet canım hiç inan acı gelmiyor rabbim bir sabrını veriyor yeterki tutunsunsunlar bebişlerim dahada vursunlar yani onların sağlığı için çok heyecanlıyım çokta korkuyorum bu 2. denemem artık gergin geçirmeye başladım allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaallah duacı olun arkadaşlarım allahım hepimizin yüzünü güldürsün

günaydın kızlar nasılsınızzzzzzz

günaydınnn... iyiyiz çok şükür... şu beklemek olmasa herşey daha ii olacak.....

biz kimseye söylemedik hamileliği.. çünkü kalp atışlarını duymadan emin olamıyoruz..... elimden geldiği kadar sakin olmaya çalışıyorum.... ama eşim daha heyecanlı.. dün arkadaşlarına bizde bişeyler var gibi falan dedi... ayyyyy çok utandım.... kalp atışlarını duymadan emin olamayacam... allah hepimize bunu duymayı nasip etsin...,

bide ben transferden sonra hiç iğne olmadım...doktorum sadece crinone jel ve estrofem hap verdi... ultrasona girene kadar da bunları aksatma kullan dedi...
doktor ne dese yapıyoruz.. bi de bu ara kivi, kuru üzüm ve ananas..
herşey sağlıklı bebek için...

günaydınnn... iyiyiz çok şükür... şu beklemek olmasa herşey daha ii olacak.....

biz kimseye söylemedik hamileliği.. çünkü kalp atışlarını duymadan emin olamıyoruz..... elimden geldiği kadar sakin olmaya çalışıyorum.... ama eşim daha heyecanlı.. dün arkadaşlarına bizde bişeyler var gibi falan dedi... ayyyyy çok utandım.... kalp atışlarını duymadan emin olamayacam... allah hepimize bunu duymayı nasip etsin...,

bide ben transferden sonra hiç iğne olmadım...doktorum sadece crinone jel ve estrofem hap verdi... ultrasona girene kadar da bunları aksatma kullan dedi...
doktor ne dese yapıyoruz.. bi de bu ara kivi, kuru üzüm ve ananas..
herşey sağlıklı bebek için...

Bende jel kullandım vajinadan hapı bilmiyorum ama söylemeyin bence de iyice emin olun daha iyi olur...

Rabbim en iyisini o bilir inş. senin içinde en iyisi neyse onu versin arkadaşım Allahım yüzünüzü güldürsün....

http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/472085-idrarda-goz-tahmini.html
buradaki linke bir baksana antalya81 gerçekten doğru bir test mi çünkü senin kesin hamileliğin

Son düzenleme:
Back
X