Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar nasılınız dün yoktum eşimin kontroleri vardıı sabah saat 5 akşam 21 kadar sürn inanılmaz bir gündür hiç bir şey yolunda gitmedi (ssk sorun çıktı hastanede giriş alamadık)sabhatan akşama kadar has (bilmedğim bir şehirde )sgk arasında mekik dokudum o sebebple uğrayamadımmm
bütün dualrınıza amin diyorummmmm

Çok geçmiş olsun Rabbim kolaylık versin...

Eşin nasıl peki inş. iyidir.

kızlar nasılınız dün yoktum eşimin kontroleri vardıı sabah saat 5 akşam 21 kadar sürn inanılmaz bir gündür hiç bir şey yolunda gitmedi (ssk sorun çıktı hastanede giriş alamadık)sabhatan akşama kadar has (bilmedğim bir şehirde )sgk arasında mekik dokudum o sebebple uğrayamadımmm
bütün dualrınıza amin diyorummmmm

canım ya allah yardımcın olsun,eşine şifalar versin.........

kızlar sağolun ama muayene olamadı eşim pzrts yada salı tekrar gideceğiz

antalya81,sevimce,daise2011 hepinize teşekkür ederim tedavim başladığında inşallah herşeyi burdan sizlerle bende paylaşacağım sbaırsızlanıyorum bende .inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz biranönce dün kandilde tüm gece dua ettim hepimiz için Allahım kabul edecek inanıyorum..daise2011 seninde tedavi sürecini dualarla takip edeceğim canm sende gelişmeleri paylaş..ne güzel buradan çok şey öğrendim inşallah bende birgün güzel haberlerimi burada paylaşırım..

cnm nasılsın tamamen iyileştinmi???????????????

Teşekkür ederim idare ederim bir gün iyiysem ertesi gün kötüyüm geçecek inşallah bu günlerde sen nasılsın
antalya81,sevimce,daise2011 hepinize teşekkür ederim tedavim başladığında inşallah herşeyi burdan sizlerle bende paylaşacağım sbaırsızlanıyorum bende .inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz biranönce dün kandilde tüm gece dua ettim hepimiz için Allahım kabul edecek inanıyorum..daise2011 seninde tedavi sürecini dualarla takip edeceğim canm sende gelişmeleri paylaş..ne güzel buradan çok şey öğrendim inşallah bende birgün güzel haberlerimi burada paylaşırım..

Allah kolaylık versin inşallah sorunsuz bir tedavin olur pozitif sonuçlarını aldığında seninle birlikte seviniriz.

Hilkacim ben humeyra bebisim 7 aylık oldu İnternet'e giremedim haber vrremedim kusura bakma sen nasılsın

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52: merhaba eski arkadaşlar hep yok oldu diyordum.ne güzel demek 7 aylık oldu bebişin cinsiyeti bellimi????????benim 3 .tedavide ağustosta negatifle sonuçlandı şimdilik hiç birşey yapmıyorum artık yoruldum. bizlerede dua edersin hamişlerin duası kabul olurmuş.hayırlısıyla bebeğini kucağına da almayı nasip etsin cnm .:16::16::16::16:

Arkadaşlar perşembe günü kan testi günüm ama dayanamayıp yarın yani salı günü yaptırsam ne olur bana yardım eder misiniz? pişman olur muyum? dayanamıyorum meraktan

Arkadaşlar perşembe günü kan testi günüm ama dayanamayıp yarın yani salı günü yaptırsam ne olur bana yardım eder misiniz? pişman olur muyum? dayanamıyorum meraktan

Aslında bir şey olmaz ama azcık kalmış sık dişini değerin tahmin değerden daha düşük çıkar üzülürsün zamanı gelince yaptır bence...

İnşallah sonuç istediğin gibi olur hayırlısı ile.

perşembeye çok az kalmış cnm ama bende merak ettim bak şimdi :) hadi hayırlısı şimdiden tatlım, güzel haberlerini bekliyoruzzzz :)

bulunduğum ilçede öğretmenlik yapıyorum 7500 nüfusu olan küçük bir yer devlet hastanesine gittim biz sadece idrardan bakıyoruz kandan test yapmıyoruz sadece sağlık ocağı yapıyor dediler. bende sağlık ocağına gittim kan verdim sonucum yarın 3 gibi çıkacakmış. off özel poliklnik olsa yarım saatte sonucum çıkardı yaa nasıl bekliycem yarını şimdi... kar yağıyor ilede gidemem il merkezi 110 km zaten paşa paşa beklemem lazım akşam dayanamayıp yine idrardan baktım negatif çıktı kaç gündür patlayacak gibi acıyan göğüslerim dünden beri hiiiiiç acımıyor. offf ciddi ciddi çatlıycam ortadan 2 ye ayrılıcam meraktan ya

bulunduğum ilçede öğretmenlik yapıyorum 7500 nüfusu olan küçük bir yer devlet hastanesine gittim biz sadece idrardan bakıyoruz kandan test yapmıyoruz sadece sağlık ocağı yapıyor dediler. bende sağlık ocağına gittim kan verdim sonucum yarın 3 gibi çıkacakmış. off özel poliklnik olsa yarım saatte sonucum çıkardı yaa nasıl bekliycem yarını şimdi... kar yağıyor ilede gidemem il merkezi 110 km zaten paşa paşa beklemem lazım akşam dayanamayıp yine idrardan baktım negatif çıktı kaç gündür patlayacak gibi acıyan göğüslerim dünden beri hiiiiiç acımıyor. offf ciddi ciddi çatlıycam ortadan 2 ye ayrılıcam meraktan ya

her kesin belirtileri bir değil ki merak etme bazen gebelik hormonu idrarda çok geç çıkabiliyor 3 aylık bir hamile bayan vardı bir forumda okudum idrarında anca ozaman çıkmış korkma bu güne kadar sabrettin azcık daha sabret daha önünde 9 ay var o zaman ne yapıcan Allahım inş. gönlüne göre verir :emir_bebek:

seninle hemen hemen aynı süreçde gerçekleşicek tedavimiz sanırım tatlım, önümüzdeki hafta gidicem bende doktora bakalım artık beni neler bekliyo, hiç birşey hissetmiyorum çok garip :(
gelişmeleri burdan yazarım, sende yaz lütfen.

herkese allah birer birer meleklerini dağıtır annelerine inşallahhhh (amin) :)

sabret tatlım yarına ne kalmışki, sık dişini, inşallah güzel haberlerini verirsin, bizlere de umut olursun cnm.

Back
X