jaa benim de kan testim var persembe gunu cok heycanliyim ve okadarda korkuyoruminsallah cikar hamilesindir
Jako ve seviii, arkadaslar insallah hamilesinizdir cnlrm ya.persembe gunu sonuclarinizi bekliyoruzz heycanla :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jaa benim de kan testim var persembe gunu cok heycanliyim ve okadarda korkuyoruminsallah cikar hamilesindir
Hayır gene lucrini kullanıyorsun ama iğnesi az geliyor sanırım 14 tane oluyor içinde ama az geldiği için insülin iğnesi alıyorsun bir paket denk geliyor tedavi bitene kadar zaten günde bir kere vuruyorsun ilacı...
Şeker hastalarınki genelde hazır içinde ilacı olan iğneler bide şırınga olanları var onlardan alıyorsun...
selam arkadaşlar bugün tüp bebişimiz için iğnelere başladık....
pazartesi tekrar kontrol var yumurtalara bakılacak..inşallah hayırlısı olur haklarımızdaaa
Canim ya bu kadar cok seyi nerden ogrendiniz, nasil ogrendiniz ne guzel ya, hersey hakkinda bilginiz var.bu sekilde anne olmak bile ayricaliktir, bebekleriniz cok sansli kizlar![]()
Ah ah bilmeyerek gittim tüp bebek denmesine ama ikincide kurt oldum işte sende başladığında her şeyi araştıracağın için öğreneceksin emin ol
Bence kasma kendi derim çünkü ben ilk denemede hep yattım tuvalet ve yemek dışında çok az kalktım ama tutmadı ikincide her işim yaptım ağır kaldırmamak dışında ve ani hareket etmemek dışında ama gene olmadı yani bu iş Rabbime kalıyor...
Bide idrar testi yapmışın sanırım bazen çıkmayabiliyor vücut gebelik hormonunu geç salgılıyormuş kan testi daha güvenilir azcık kalmış biraz daha sık dişini sabrettin sonunda getir...
İnş. hayırlı haberler alırsın perşembe günü Allah yardımcın olsun
Bol şans inşallah her şey yolunda gider sorunsuz bir tedavin olur hamileyim diye yazarsın buraya
Allah kolaylik versin cnm, insallah iyi sonuclar alirsin bebislerine kavusursun insallah cnm. Hepimiz tabii))
Sizin ne probleminiz vardi cnm ??
Hayır gene lucrini kullanıyorsun ama iğnesi az geliyor sanırım 14 tane oluyor içinde ama az geldiği için insülin iğnesi alıyorsun bir paket denk geliyor tedavi bitene kadar zaten günde bir kere vuruyorsun ilacı...
Şeker hastalarınki genelde hazır içinde ilacı olan iğneler bide şırınga olanları var onlardan alıyorsun...
size birşey diyeyimmi negatif çıkan idrar teslerinizi atmayın 3-4 saat sonra birdaha bakın süpriz olabilir. bu birilerinin başına gelmiş gerçek
inşallah kızlar..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
eşimde sorun var cnm morfoloji bozukluğu var % 2 morfolojimiz
Morfoloji nedir cnm, lutfen kizmayin ya yeni yeni ogreniorum..
cnm estağfurullah..
morfoloji sperm yapısı..yani bizim %98inde yapı bozukluğu var..%2si normal oluyor
Bu bile iyi birsey degilmi cnm, hic spermi olmayanlardan bile sperm bulabiliyorlarmis,sizin %2si normalmis.
İyi yani dimi cnm..
şükür Rabbime tabikide..
Allahım herkesi evlat sahibi etsin..
doğal yollada olur dedi doktor ama ne zaman olacağını bilemeyiz dedi..biz biraz süreci hızlandırmak istedik..
Oh iyi cok sevindim cnm ya, minnosun olsunda saglikli birsekilde tabi, varsin tup bebek olsun ne olmuski.allah hepimizin yuzune gulsun insallah hepimizin guzel haberlerini veririz birbirimize insallah cnm.sen kac yillik evlisin cnm,hangi sehirdesin bide?
istanbuldayım cnm ve 2,5 yıllık evliyim..korunmadım hiç..
aminn hayırlısıyla inşallahhh
Bende istanbuldayim, hangi hastaneye gidiyosun,zeynep kamile gittinmi hic cnm
ben bugün lucrine başladım..
ilk gün 10 ünite kalan 5 gün ise 5er ünite şeklinde..
menogon ise yarın başlanacak 1 toz 1 su şeklinde..etkili olurmu acaba??:26:
Evet menopura başladığında 5 ünite vuruyorsun bende kullandım ama ben bir hata yapmışım dediğin gibi bir toz bir su şeklindeymiş ben onu 2 ye bölüp kullanmışım
Aslında senin yaptığın gibiymiş bende yumurtalarım toplanmadan 1 gün önce öğrenmiştimAllahtan bir problem çıkmadı istenildiği gibi büyüdü yumurtalarım ama o akşam bir toz bir su vurduğumda çok feci yaktığını hatırlıyorum
Az kalmış seninde yumoşlarının toplanmasına eşine söyle sana sepet alsın yumurtaları toplamak için
Benim eşim çok dalga geçmişti benimle tavuğum diye![]()
ayy alemsin cnm yaaa..sepet değil mi??
yanlış yazmışım ama ben yaa.. bnmki 4 toz 1 su yarın itibariyle başlıyor..çok gibime geldi ama yapacak birşey yok..inşallah olumlu sonuç alırız cnm yaa..
sende gebelik oluşmadı mı peki?:26: