Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Hayır gene lucrini kullanıyorsun ama iğnesi az geliyor sanırım 14 tane oluyor içinde ama az geldiği için insülin iğnesi alıyorsun bir paket denk geliyor tedavi bitene kadar zaten günde bir kere vuruyorsun ilacı...
Şeker hastalarınki genelde hazır içinde ilacı olan iğneler bide şırınga olanları var onlardan alıyorsun...

Canim ya bu kadar cok seyi nerden ogrendiniz, nasil ogrendiniz ne guzel ya, hersey hakkinda bilginiz var.bu sekilde anne olmak bile ayricaliktir, bebekleriniz cok sansli kizlar ;)

selam arkadaşlar bugün tüp bebişimiz için iğnelere başladık....
pazartesi tekrar kontrol var yumurtalara bakılacak..inşallah hayırlısı olur haklarımızdaaa

Allah kolaylik versin cnm, insallah iyi sonuclar alirsin bebislerine kavusursun insallah cnm. Hepimiz tabii ;)))

Sizin ne probleminiz vardi cnm ??

size birşey diyeyimmi negatif çıkan idrar teslerinizi atmayın 3-4 saat sonra birdaha bakın süpriz olabilir. bu birilerinin başına gelmiş gerçek

Canim ya bu kadar cok seyi nerden ogrendiniz, nasil ogrendiniz ne guzel ya, hersey hakkinda bilginiz var.bu sekilde anne olmak bile ayricaliktir, bebekleriniz cok sansli kizlar ;)

Ah ah bilmeyerek gittim tüp bebek denmesine ama ikincide kurt oldum işte sende başladığında her şeyi araştıracağın için öğreneceksin emin ol

Ah ah bilmeyerek gittim tüp bebek denmesine ama ikincide kurt oldum işte sende başladığında her şeyi araştıracağın için öğreneceksin emin ol

Bu forumdan,sizlerden bircok sey ogreniyorum,bilgilerinizi paylastiginiz icin tesekkurler.burda herkes birbirine umut ve destek oluyor cok guzell, insallah bebislerimizin buyume zamanlarinida anlatiyor olucaz burda inaniyorum ben..

Bence kasma kendi derim çünkü ben ilk denemede hep yattım tuvalet ve yemek dışında çok az kalktım ama tutmadı ikincide her işim yaptım ağır kaldırmamak dışında ve ani hareket etmemek dışında ama gene olmadı yani bu iş Rabbime kalıyor...
Bide idrar testi yapmışın sanırım bazen çıkmayabiliyor vücut gebelik hormonunu geç salgılıyormuş kan testi daha güvenilir azcık kalmış biraz daha sık dişini sabrettin sonunda getir...

İnş. hayırlı haberler alırsın perşembe günü Allah yardımcın olsun

Bol şans inşallah her şey yolunda gider sorunsuz bir tedavin olur hamileyim diye yazarsın buraya

Allah kolaylik versin cnm, insallah iyi sonuclar alirsin bebislerine kavusursun insallah cnm. Hepimiz tabii ;)))

Sizin ne probleminiz vardi cnm ??

inşallah kızlar..Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
eşimde sorun var cnm morfoloji bozukluğu var % 2 morfolojimiz

Hayır gene lucrini kullanıyorsun ama iğnesi az geliyor sanırım 14 tane oluyor içinde ama az geldiği için insülin iğnesi alıyorsun bir paket denk geliyor tedavi bitene kadar zaten günde bir kere vuruyorsun ilacı...
Şeker hastalarınki genelde hazır içinde ilacı olan iğneler bide şırınga olanları var onlardan alıyorsun...

ben bugün lucrine başladım..
ilk gün 10 ünite kalan 5 gün ise 5er ünite şeklinde..
menogon ise yarın başlanacak 1 toz 1 su şeklinde..etkili olurmu acaba??:26:

size birşey diyeyimmi negatif çıkan idrar teslerinizi atmayın 3-4 saat sonra birdaha bakın süpriz olabilir. bu birilerinin başına gelmiş gerçek

Evet bu dogru kizlar, bi arkadasim idrar testi yapmis negatif cikmis,sonra camasir makinasinin ustunde unutmus ertesi gun fark etmis atacakmis ki ; bakmis pozitif ve bebisi oldu bu kizin ;) insallah bizlerde kavusucaz miniklerimize ;)

Bu bile iyi birsey degilmi cnm, hic spermi olmayanlardan bile sperm bulabiliyorlarmis,sizin %2si normalmis.
İyi yani dimi cnm..

şükür Rabbime tabikide..
Allahım herkesi evlat sahibi etsin..
doğal yollada olur dedi doktor ama ne zaman olacağını bilemeyiz dedi..biz biraz süreci hızlandırmak istedik..

şükür Rabbime tabikide..
Allahım herkesi evlat sahibi etsin..
doğal yollada olur dedi doktor ama ne zaman olacağını bilemeyiz dedi..biz biraz süreci hızlandırmak istedik..

Oh iyi cok sevindim cnm ya, minnosun olsunda saglikli birsekilde tabi, varsin tup bebek olsun ne olmuski.allah hepimizin yuzune gulsun insallah hepimizin guzel haberlerini veririz birbirimize insallah cnm.sen kac yillik evlisin cnm,hangi sehirdesin bide?

Oh iyi cok sevindim cnm ya, minnosun olsunda saglikli birsekilde tabi, varsin tup bebek olsun ne olmuski.allah hepimizin yuzune gulsun insallah hepimizin guzel haberlerini veririz birbirimize insallah cnm.sen kac yillik evlisin cnm,hangi sehirdesin bide?

istanbuldayım cnm ve 2,5 yıllık evliyim..korunmadım hiç..
aminn hayırlısıyla inşallahhh

ben bugün lucrine başladım..
ilk gün 10 ünite kalan 5 gün ise 5er ünite şeklinde..
menogon ise yarın başlanacak 1 toz 1 su şeklinde..etkili olurmu acaba??:26:

Evet menopura başladığında 5 ünite vuruyorsun bende kullandım ama ben bir hata yapmışım dediğin gibi bir toz bir su şeklindeymiş ben onu 2 ye bölüp kullanmışım :1:
Aslında senin yaptığın gibiymiş bende yumurtalarım toplanmadan 1 gün önce öğrenmiştim :53: Allahtan bir problem çıkmadı istenildiği gibi büyüdü yumurtalarım ama o akşam bir toz bir su vurduğumda çok feci yaktığını hatırlıyorum :1::1:

Az kalmış seninde yumoşlarının toplanmasına eşine söyle sana sepet alsın yumurtaları toplamak için:34:
Benim eşim çok dalga geçmişti benimle tavuğum diye:47::47:

Son düzenleme:
Evet menopura başladığında 5 ünite vuruyorsun bende kullandım ama ben bir hata yapmışım dediğin gibi bir toz bir su şeklindeymiş ben onu 2 ye bölüp kullanmışım :1:
Aslında senin yaptığın gibiymiş bende yumurtalarım toplanmadan 1 gün önce öğrenmiştim :53: Allahtan bir problem çıkmadı istenildiği gibi büyüdü yumurtalarım ama o akşam bir toz bir su vurduğumda çok feci yaktığını hatırlıyorum :1::1:

Az kalmış seninde yumoşlarının toplanmasına eşine söyle sana sepet alsın yumurtaları toplamak için:34:
Benim eşim çok dalga geçmişti benimle tavuğum diye:47::47:

ayy alemsin cnm yaaa..sepet değil mi?? :1:
yanlış yazmışım ama ben yaa.. bnmki 4 toz 1 su yarın itibariyle başlıyor..çok gibime geldi ama yapacak birşey yok..inşallah olumlu sonuç alırız cnm yaa..
sende gebelik oluşmadı mı peki?:26:

ayy alemsin cnm yaaa..sepet değil mi?? :1:
yanlış yazmışım ama ben yaa.. bnmki 4 toz 1 su yarın itibariyle başlıyor..çok gibime geldi ama yapacak birşey yok..inşallah olumlu sonuç alırız cnm yaa..
sende gebelik oluşmadı mı peki?:26:

:1::1:
Doktorun öyle diyorsa öyledir :) bazı bünyeler çabuk tepki vermiyorlarmış zaten yumurtana göre düşürürler yada çoğaltırlar kanda e2 ve usg yaptıracaksın sanırım sen.

Gebelik oluşmadı ilki kimyasal ikinci negatif .
3 ay önce açık ameliyat oldum çikolata kistiymiş şimdi vücudumun toplanmasını bekliyorum inş. nisan ortası yada mayıs başı başlarız doktoruma bağlı işte her şey.

Son düzenleme:
Back
X