Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim en iyi kalitelileri transfer ediyolar...kalanlardan da sadece iyi olanları donduruyorlar.... belki kalanların kalitesi ii değildi..doktorun kararına güvenmek zorundasın..içini ferah tut..kendini bebeişlerine odakla...hayırlı haberlerini alırız inşallah
işallah bacım rabbim merhamet etsinde versin hayırlısıyla bu sefer çok yoruldum çünkü 8 yıl oldu evliliğime 3 kez aşılama bu ikinci tüp bebegim daha normal tedaviler cabası hem
madden hem manen ço yıkıldım artık bu seferde olmazsa daha çok yıkılacam biliyorum
İsyan değil ama,yükü çok ağır.
Bayram günlerinde,yanıyor bağır.
Geçmişten bu güne,elde aaaah kalır.
Yalnızlık,zoruma gider be dostlarım!
Akşam olur,ruhum karalar bağlar.
Yüzüm güler ama,içim kan ağlar.
Yakar bu hasretim,derinden yakar.
Bu evlat acısı,zordur be dostlarım!
Bakarsın ellere,kucaklar dolu.
Ararsın kendine,bir çıkış yolu.
El uzatmaz sana,bir Adem oğlu.
Çaresiz yaşamak,zordur be dostlarım!
Toplumlar içinde,yalnız kalırsın.
Gizli köşelerde,sessiz ağlarsın.
Uçan kuştan bile,medet umarsın.
Boynu bükük kalmak zordu dostları
Hayırlı olsun transferin inş. olmazsa deme olur hem belirti arama burada bir çok arkadaş da belirtileri olmadı daha yeni yeni başlıyor ve şuanda hemen hemen 2 aylık olmak üzerler..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Perşembe günü transferim oldu. Cuma günü test yapıcam hayırlısıyla çıkar umarım. Korkuyorum yinede ilk tüp bebek denemem aşılama olmadım. Eğer olmaz ise; dondurulmuşlarla ne zaman denesem acaba? hiç vakit de kaybetmek istemiyorum... Hamileliğe dair hiç ama hiç bir belirti de yok....
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Perşembe günü transferim oldu. Cuma günü test yapıcam hayırlısıyla çıkar umarım. Korkuyorum yinede ilk tüp bebek denemem aşılama olmadım. Eğer olmaz ise; dondurulmuşlarla ne zaman denesem acaba? hiç vakit de kaybetmek istemiyorum... Hamileliğe dair hiç ama hiç bir belirti de yok....
işallah bacım rabbim merhamet etsinde versin hayırlısıyla bu sefer çok yoruldum çünkü 8 yıl oldu evliliğime 3 kez aşılama bu ikinci tüp bebegim daha normal tedaviler cabası hem
madden hem manen ço yıkıldım artık bu seferde olmazsa daha çok yıkılacam biliyorum
İsyan değil ama,yükü çok ağır.
Bayram günlerinde,yanıyor bağır.
Geçmişten bu güne,elde aaaah kalır.
Yalnızlık,zoruma gider be dostlarım!
Akşam olur,ruhum karalar bağlar.
Yüzüm güler ama,içim kan ağlar.
Yakar bu hasretim,derinden yakar.
Bu evlat acısı,zordur be dostlarım!
Bakarsın ellere,kucaklar dolu.
Ararsın kendine,bir çıkış yolu.
El uzatmaz sana,bir Adem oğlu.
Çaresiz yaşamak,zordur be dostlarım!
Toplumlar içinde,yalnız kalırsın.
Gizli köşelerde,sessiz ağlarsın.
Uçan kuştan bile,medet umarsın.
Boynu bükük kalmak zordu dostları
hayırlı olsun canım allahım hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin cümlemize benimde ayın 13 de beli olucak çok korkuyorum 5.gün emriyosu 2 tane trasfer edildi
ya benim kafa takılan birşey var baştan anlatım size arkadaşlar şimdi benim 12 yumurta toplandı 8 dölendi 5.gün trasferim yapıldı dktr. bana dediği kalan emriyoların dondurulmasına taraftar degilim ama istersen kalsın dedi ama öye deyince bende yok dedim ve ayrıca trasfer edilen emriyolar hakındada çok kötüde deyil çok mükemelde eyil normal dedi benim kafamda atıp tutugumda emriyolar kötü olsa 5. güne kadar bekletmez 3. gün trasfer edilirdi 5. güne kadar dölenmeye dayanmışsa bu kötü degldir diye biliyorumkafam çok karışık lütfen cevap verin arkadaşlar
Jako ve seviii, arkadaslar insallah hamilesinizdir cnlrm ya.persembe gunu sonuclarinizi bekliyoruzz heycanla :)
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah. Perşembe günü transferim oldu. Cuma günü test yapıcam hayırlısıyla çıkar umarım. Korkuyorum yinede ilk tüp bebek denemem aşılama olmadım. Eğer olmaz ise; dondurulmuşlarla ne zaman denesem acaba? hiç vakit de kaybetmek istemiyorum... Hamileliğe dair hiç ama hiç bir belirti de yok....
slm kızlar... dün ultrasona girdim..çok şükür keseyi ve bebeğin hafifte olsa kalp atışlarını duydum...allahıma binlerce şükür... 1 tane kese gördü doktor...herşey yolunda dedi..kalp atışları 60 düşük..bu zamanda normal dedi..ayın 17 sine tekrar bakıcak ultrasonla..140 olacakmış kalp atışları...
en kısa zamanda sizlerdende böyle haberler alırım inşallah..çok mutluyum..hayırlısıyla kavuşurum bebeğime...
sagol canim benim ya dualarinizi eksik etmeyin . meraktan olucem nerdeyse
hayırlı olsun canım allahım hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin cümlemize benimde ayın 13 de beli olucak çok korkuyorum 5.gün emriyosu 2 tane trasfer edildi
ya benim kafa takılan birşey var baştan anlatım size arkadaşlar şimdi benim 12 yumurta toplandı 8 dölendi 5.gün trasferim yapıldı dktr. bana dediği kalan emriyoların dondurulmasına taraftar degilim ama istersen kalsın dedi ama öye deyince bende yok dedim ve ayrıca trasfer edilen emriyolar hakındada çok kötüde deyil çok mükemelde eyil normal dedi benim kafamda atıp tutugumda emriyolar kötü olsa 5. güne kadar bekletmez 3. gün trasfer edilirdi 5. güne kadar dölenmeye dayanmışsa bu kötü degldir diye biliyorumkafam çok karışık lütfen cevap verin arkadaşlar
slm kızlar... dün ultrasona girdim..çok şükür keseyi ve bebeğin hafifte olsa kalp atışlarını duydum...allahıma binlerce şükür... 1 tane kese gördü doktor...herşey yolunda dedi..kalp atışları 60 düşük..bu zamanda normal dedi..ayın 17 sine tekrar bakıcak ultrasonla..140 olacakmış kalp atışları...
en kısa zamanda sizlerdende böyle haberler alırım inşallah..çok mutluyum..hayırlısıyla kavuşurum bebeğime...
ya arkadaşlar, yazıları tek tek okumaya çalışıyorum, okadar çok sayfa varki, her sayfayı detaylı inceleyip okuyamıyorum. üstelik çalışıyorum evde olsam neyse... ama eminim problemlerinizi yazmışsınızdır ama kimin hangi sayfada bilmiyorum, bulamıyorum
sizden ricam tüp bebek olayına nasıl karar verdiniz, sıkıntınız neydi, problem ?
ben yeniyim bide, hem bu forumda hem tüp bebek işlemlerinde, o yüzden yol gösterirseniz, ışık tutarsanız, büyük umut olursunuz benim için.
sizleri seviyorum kızlarr :)