Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar eve sgk dan zarf gelmiş geçen yıl gördüğüm tedavi için bugün gittim bir sürü soru sordular bu ilaçlarrı kullandınızmı diye???sizlerede oldumu böyle birşey????

kızlar eve sgk dan zarf gelmiş geçen yıl gördüğüm tedavi için bugün gittim bir sürü soru sordular bu ilaçlarrı kullandınızmı diye???sizlerede oldumu böyle birşey????

Bize gelmedi böyle bir şey :53::53:
Bazen başkasının üstün alıyorlar ilaçları belki ondan yollamışlar kesinleştirmek için kutuları yada dosyan varsa elinde (yoksada merkezden istedebilirsin sanırım) gösterirsin kullandım diye

canım tüp bebekle ilğili değil ama biz eşime gözlük almıştık bizide çağırdılar sgk ya gittik işte bir sürü sorular sordular (seninde değin gibi)bende nereden çıktı bu sorular dedimmm ne oluyor falan dedim oradaki kişi bana dediki sgkk her tedvi bölümü için (göz dahiliye,infertilite ,vs vs)gereksiz tedvileri engelemek için belli sürelerde bu tür araştırmalar yapıyor bu ilaçalrı kulandınızmı (bize bu gözlüğü aldınızmı)sizi yönlendiren oldumu vs vs AMAÇ GEREKSİZ TEDAVİLERİ VE İLAÇ (ve ya gölük gibi aksesuar)KULANIMININ ÖNÜNE GEÇMEKMİŞ :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

YASMİİİİİİİİ senden güzel haberler bekliyorum heycanla:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

YASMİİİİİİİİ senden güzel haberler bekliyorum heycanla:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Ben de bekliyorum ama şunda yumurtalardan çok kaba etimi düşünüyorum :18::18: antalya demişti belli olmaz popodan iğne olursun diye :53::53: progesteron iğnesi olucam 1 buçukta gidicem sağlık ocağına ama ben yusuf yusufum :52::52:

doktorla konuşmuş eşim yarın tam belli olacakmış şimdilik kayıp yok demiş :53::53: iyi mi kötü mü :44::44:

İnşallah Yeteeerim inşallah :38::38: :16:

Dediğini yapıcam bebeği karnıma kondurayım :49::49:

Çok ağrım oldu yavv halada var gaz ağrısının biraz fazlası var işte öteki toplama işlemlerinde bu kadar çok olmadı ama geçecek bunlar ne ki daha kötü ağrılar ve acılar çektim..

Hayırlısı olur inşallah Benimde 7 yumurtam vardı :1: 14 tane çıktı inşallah seninde çok çok yumurtan olur ve hepsi kaliteli emriyoların olurlar

geçmş olsun cnm hakkında hayırlısı dualarımız senınlee rabbimm istedigini kalbindekını kucagına almayı nasip edr :16::16:

geçmş olsun cnm hakkında hayırlısı dualarımız senınlee rabbimm istedigini kalbindekını kucagına almayı nasip edr :16::16:

Aminn Allah razı olsun sağ ol seninde evladını sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah :49: :emir_bebek::emir_bebek:

kizlar. Allahima sukurler olsun mutlu haberi aldim rabbime milyarlarca kez sukurler olsun.hepiniz icin de ayri ayri dua ediyorum rabbim sizinuzunuzu guldursun.insallH bi sorun cikmaz bebegi de goruruz

hayırlı olsun cnm rabbim tamamına erdirsin rabbim isteyen arakadaşlarımızada nasip etsin inşallahh
:49:::49:

Bize gelmedi böyle bir şey :53::53:
Bazen başkasının üstün alıyorlar ilaçları belki ondan yollamışlar kesinleştirmek için kutuları yada dosyan varsa elinde (yoksada merkezden istedebilirsin sanırım) gösterirsin kullandım diye

canım tüp bebekle ilğili değil ama biz eşime gözlük almıştık bizide çağırdılar sgk ya gittik işte bir sürü sorular sordular (seninde değin gibi)bende nereden çıktı bu sorular dedimmm ne oluyor falan dedim oradaki kişi bana dediki sgkk her tedvi bölümü için (göz dahiliye,infertilite ,vs vs)gereksiz tedvileri engelemek için belli sürelerde bu tür araştırmalar yapıyor bu ilaçalrı kulandınızmı (bize bu gözlüğü aldınızmı)sizi yönlendiren oldumu vs vs AMAÇ GEREKSİZ TEDAVİLERİ VE İLAÇ (ve ya gölük gibi aksesuar)KULANIMININ ÖNÜNE GEÇMEKMİŞ :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

bende sadece tüp bebek tedavisi görenleri çağırıyorlar sanmıştım ama raporlu ilaç kullanan herkesi çağırıyorlarmış tansiyon şeker vb dediler acılarım tekrar depreşti bugünnn

ya haberlerde seyrettim bugün 10 günlük bebeği bırakıp gitmişler oda bi şirinki allahım yarabbim akıl ermiyor allahın işine biz 7-8 milyara yakın para harcadık( oda sadece 1 tedavi için öncekileri akılma getirmek istemiyorum )elde var 0
çok üzüldüm.
sgk ya giderkende bir özürlü delikanlıyla annesini gördüm o annenin acısı nasıldır??allahım herşey için şükür dedim demekki bizim için böylesi daha hayırlı

Kızlar geldim hastaneden yumurtalarım toplandı. Çok sancılandım yumurtalarım toplanmadan önce 10 buçukta sancılanmaya bi başladım 12 buçuğa kadar artık dayanamaz oldum. yumurtalarım toplandıktan sonra da çok sancıladım halada sancılanıyorum neyse hayırlısı bundan sonra yapacak bi şey yok dua etmekten başka ....
10 tane yumurta toplamışlar bu arada artık kaçı döllenir kaç tane transfer ederler bilmiyorum. Hayırlısı dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.

Ben de bekliyorum ama şunda yumurtalardan çok kaba etimi düşünüyorum :18::18: antalya demişti belli olmaz popodan iğne olursun diye :53::53: progesteron iğnesi olucam 1 buçukta gidicem sağlık ocağına ama ben yusuf yusufum :52::52:

bebiş için hazırlık canımmmm :34::34::34:

canım sana dünda söyledim sayıya hiç takılma (eşbette çok embiyo olsun donduralım isteriz ama )önemli olan KALİTELİ OLSUN SENİN OLSUN SENİ ANNE YAPSIN DİYEEEE inşş güzel olacak her şey

bende sadece tüp bebek tedavisi görenleri çağırıyorlar sanmıştım ama raporlu ilaç kullanan herkesi çağırıyorlarmış tansiyon şeker vb dediler acılarım tekrar depreşti bugünnn

yok kuzum herkesi çağırıyorlarmış SGK GEREKSİZ TEDAVİLERİ VE İLAÇ KULANIMINI ENGELEMEK İÇİN YAPIYORMUŞ :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
BİZDE MANYAĞIZ YAAAAAAA HASTAYIZ YAAA BOŞ YERE O KADAR HORMON ALALIM ŞUNU YAPALIM BUNU YAPAPLIMMM ALLAHIM YAAAAAAAA
İNSANLAR (özlikle tüp bebek için söylüyorum )ONLARCA KİLO ALIYORLAR BU İLAÇLAR YÜZÜNDEN YAZIK DEĞİLMİ BİZE YAAA :47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

ya haberlerde seyrettim bugün 10 günlük bebeği bırakıp gitmişler oda bi şirinki allahım yarabbim akıl ermiyor allahın işine biz 7-8 milyara yakın para harcadık( oda sadece 1 tedavi için öncekileri akılma getirmek istemiyorum )elde var 0
çok üzüldüm.
sgk ya giderkende bir özürlü delikanlıyla annesini gördüm o annenin acısı nasıldır??allahım herşey için şükür dedim demekki bizim için böylesi daha hayırlı

YA VARYA O ANNELER BABALAR VARYA :47::47::47::47:(çocuğunu atıp giden ) SEBEBP HER NE OLURSA OLSUNNNN ONLARA DİYECEK NE ÇOK SÖZ VARDAAAA AMA ONLARIN HAKI Eki Görüntüle 395233 Eki Görüntüle 395233 Eki Görüntüle 395233 Eki Görüntüle 395233 Eki Görüntüle 395233 Eki Görüntüle 395233 Eki Görüntüle 395233 Eki Görüntüle 395233

İNSANLAR İSTEDİKLERİ GİBİ YAŞAMA ÖZĞÜRLÜĞÜNE SAHİPTİRLER :26::26::26::26:İSTEDİKLERİYLE :26:AMA NE OLUR DOĞUM KONTROL YÖNTEMİ DİYE BİR ŞEY VAR :50::50::50::50:BUNU DENEYİNNN SEVGİLİNİZLE NİŞANLINIZLA KOCANIZLA :47::47::47::47::47::47:BAKAMAYACCAKSANIZIZ İSTEMİYORSANIZ VS VS YAPMAYIN YAAA:47::47::47::47::47::47: BU ÇOCUKLARI YAPMAYIN:47::47::47::47::47: YAZIK BU ÇOCUKLARA YA :47::47::47::47::47:DEVLETİN O YURTLARINDA BÜYÜDÜKLERİNDE NEREYE GİDİYOLAR NE OLUYOR BU ÇOCUKLARA BU ÇOCUKLARIN PSKOLOJİLERİ YAŞADIKLARI TRANVA OOOHHHHHHHHHHHHHHH OHHHHHHHHHHHHHHHH:47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47::47:

Kızlar geldim hastaneden yumurtalarım toplandı. Çok sancılandım yumurtalarım toplanmadan önce 10 buçukta sancılanmaya bi başladım 12 buçuğa kadar artık dayanamaz oldum. yumurtalarım toplandıktan sonra da çok sancıladım halada sancılanıyorum neyse hayırlısı bundan sonra yapacak bi şey yok dua etmekten başka ....
10 tane yumurta toplamışlar bu arada artık kaçı döllenir kaç tane transfer ederler bilmiyorum. Hayırlısı dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.

CANIM HAYIRLI OLSUN HAYIRLISI OLSUN İNŞŞŞŞŞ yüzünü gülüdürüsn tedavinnnnn göbüşün kocaman olsun bebişin 9 ay göbüşünde kalsın inşş

yasminnn yedinmi iğneyiii:18::18::18::18::18::18:sakın bi daha yaramazlık yapma:130:
Evet yedim :37::37: ve sol bacağım ağrıyor sol tarafa oturamıyorum :14::14: 100 yakın vurunursam eğer kiiii benim yanaklar pert :53::53:

Hayatımda ilk defa kendi ayağımla gidip popodan iğne vurdurdum pehh :27::27:

Hayırlı olsun inşallah güzel bölünürler sonra senin anne yaparlar :emir_bebek::emir_bebek:
bebiş için hazırlık canımmmm :34::34::34:

Evet hazırlık :emir_bebek: dedim eşim eğer bu velet bi olmasın bacaklarını ayırcam diye :1::1::1: oda olmamış çocuğun bacağını nasıl ayırıcan diyor :1::1:

Son düzenleme:
Back
X