Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce aradılar hastanedenn 10 yumurtamdan 7si döllenmiş. Allahım inş 7 si de iyi kalitede olur. 2 tanesini koyarlar 5 tanesini de dondururlar inş. Hepinizin dualarını bekliyorum inş.
Ilık su ile duş al belki biraz hafifletir ağrını benim 24 saat sürdü acaba senin neden bu kadar ağrın oldu ki yumurtlarınmı çok büyüktü :44::44:doktoruma sordum yasmincim normal dedi. ama ben ölüyorum sancıdan ilkinde hiç böyle sancılanmamıştım. bu sefer çok kötü geçiyor bu süreç. sonu hayırlı olur inş . tamda cuma vakti. Allahım hepimizin dualarını kabul etsin. Rabbim bana bir defa daha tüp bebek sıkıntısı göstermesin. Düşmanıma bile acıyı yaşatmasın. İsteyen herkese hayırlı bir evlat nasib etsin tez vakitte inş.
Hadi hayırlısı cuma gününün yüzü suyu hürmetine inşallah bebeklerime kavuşuruzaz önce aradılar hastanedenn 10 yumurtamdan 7si döllenmiş. Allahım inş 7 si de iyi kalitede olur. 2 tanesini koyarlar 5 tanesini de dondururlar inş. Hepinizin dualarını bekliyorum inş.
canım ne oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaa senin embiyolardan haberler neee:26::26::26::26::26:merak içinde bekliyorum sende:26: geleck haberi:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yasmincim dualarım seninle Allahım inşallah can verir embriyolarımıza. Akşama abdest alıp hepimiz için dua edicem. Özellikle ikimiz için inşallah benim embriyolarım da bölünmeye devam ediyordur. 5. gün transferi olsun istiyorum ama hayırlısı 3. güne de razıyım yeter ki tutunsun can versin Allahım bedenimizde!
El metin okuyalımcanım benim az değil gayet güzel hiç dert etme.benim 4 yumurta toplanmış biri döllenmiş biri de transfer sabahı sürpriz döllenmişti.bana embriyo transfer edildi senin anlayacağın.doktorum banada şansımı % 40 olduğunu söylemişti.elhamdülillah şuanda 8 haftalık hamileyim.çok dua et.ve özellikle şunu tavsiye ediyorum transfer sonra yat kalk 500 el metin çek.Allahım sana emanet ne tutundur bebeğime kuvvet ver de.benim inan dualar sayesinde tutundu .dua edicem Rabbim hayırlı haberler duyursun.
Yarın 12 de ank. gidiyorum transferim yapılacak :18::18::18::18::18::18::18::18:
amin yeteerim aminkuzum sağlıkla tutunsun sana bebebğin inşşşş
yasmincim inş,hayırlısıyla herşeyin yolunda gider,bebişlerin seni hiç bırakmazlar.benimde 6 tane yumurtam oluşmuş,daha fazla olur zannediyordum,keyfim kaçtı biraz.inş.döllenmede sorun yaşamam,nolur bana dua edin kızlar.salı günüde toplanacak.
amin yeteerim aminAllahım bu sefer yüzümü güldürsün isteyen herkese rabbim aratmasın inşallah
Allah razı olsunhiç korkma benim de azdı ama içeri girdiklerinde daha fazla çıkabiliyor sen hiç moralini bozma
Allah yardımcın olsun rabbim çok bekletmeden bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
![]()
sağol canım yaaa yüreğime su serptin...bide şeyi anlamadım ben,3. gün empriyosu,5.gün empriyosu diyorsunuz ya,empriyolar fazla beklerse daha mı iyi demek,trasfere kadar....inş.sen güzel haberini alıcaksın,sonrada ben,veeeeeeee bütün bekleyenler inş....loneyl dualarım seninlede.......
İnşallah Amiiin
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/285183-3gun-transferle-5gun-transfer-arasinda-fark-var.html
burada daha iyi anlatmışlar arasında çok fark yok 3. gün veya 5. günü![]()
yasmincim inş,hayırlısıyla herşeyin yolunda gider,bebişlerin seni hiç bırakmazlar.benimde 6 tane yumurtam oluşmuş,daha fazla olur zannediyordum,keyfim kaçtı biraz.inş.döllenmede sorun yaşamam,nolur bana dua edin kızlar.salı günüde toplanacak.
evet hepinize hayırlı cumalar arkadaşlar. Dünkü yumurta toplama işlemi sonrası hala kötüyüm arkadaşlar gece bi uyandım muhteşem bir ağrı . dün yumurta toplama işlemine girmeden başlayan ağrı hala devam ediyor . ağrı kesici almazsam dayanılacak gibi değil. Ağrı kesicinin etkisi geçtiği an ağrılar sancılar başlıyor. Ben ilk denememde hiç böyle olmamıştım , ertesi gün çıkıp gezmiştim. bu çok sancılı geçiyor. sonu hayırlı olur inşallah. Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah. Şuu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim bu acıları bir daha yaşatma ne olursun !![]()
ALLAHIM SANA KUL ,PEYGAMBERİN HZ. MUHAMMEDE UMMET, ASRIN MURSIDI KAMILINE EVLAT VE MUSLUMAN DIN KARDESLERIMEDE YOLDAS OLMAYI SEN NASIP EYLE hayırlı cumalar .....
cnm yarın bebişlerine kavuşuyorsun demek hiç kafana takma 3.gün filan benim 5.gün ve kaliteleri çok iyiydide ne oldu herşey bahane inşallah yavruların yapışırlar sana bırakmazlar annelerini![]()