selamlar..yasmincim biri normal 2.dondurulmuş embriyo olmak üzere 2 negatifi görmüş biri olarak hissettiklerini az çok anlıyorum ..daha bu ay aldım 2.negatifimi ve içim acayip yanıyor ..bir endişe duygusu sardı sanki olmayacakmış gibi geliyor insana değil mi?doktorların herşey mükemmel dediği embriyolar bana birtürlü tutunamıyr nedeni yok ..sadece rabbim zamanını bekliyor ..kötü hisleri bertaraf et lütfen ben öyle yapıyorum ve diyorum ki er ya da geç olacak birgün bende anne olacağım allahın izniyle inşallah..güzel allahım bana sabır dayanma gücü versin diyorum .bu yolda pes etmedikçe hepimiz anne olacağız birgün .üzüntü yaşa bitir canım çünkü zaman tekrar mücadeleye devam zamanı :)bak ben şimdiden plan projeye başladım önce histereskopi sonra geride olan 2 tane dondurma bebişimi deniyeceğim inşaalah bu sefer annelerinde kalırlar keratalar :)hepinize sevgiler ..birgün bizde başaracağız..
pazartesi gününe göre çoook iyiyim Allaha şükür arada ağlayıp sızlıyorum iyiyim sanırım bünyem alışkanlık yaptı negatif almaya

üzme canını yasmin inşallah iyi haberler alırsın allahtan ümit kesilmez
0 aldım peeeehh

Son düzenleme: