Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

çift embriyo koymuyorlar diye biliyorum. nasıl ikiz bekliyorsunuz. ben de ikiz istiyorum ama artık olmuyor diye duymuştum

benim ikinci denemem olduğu için 2 tane koydurdum çünkü biz normal yolla yada aşılama ile çocuk sahibi olamıyoruz o yüzden dr tedaviye göre 2 tane koymayı uygun gördü umarım bebişlerim tutunuştur:)

Anne olamamak demek
Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek…

Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek…

Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek…

Her test için gittiğinde seni gören sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek…

Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek…

Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek…

Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek…

Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek…

Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek…

Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek…

Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek…

Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek…

Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek…

EVLAT HASRETİ

Ne desem gönlüme geçmiyor sözüm.
Beni benden aldı evlat hasreti.
Vuslata umutsuz bakar hep gözüm.
Yüreğimde yanar evlat hasreti.

Kapılar kapandı bir bir yüzüme.
Yaşlar mekan kurdu iki gözüme.
Gitmiyor uzanan yollar çözüme.
Kararttı Dünya'mı evlat hasreti.

Özenmek mi ele,bilmem kaderim?
Gelecekten yoktur,benim haberim.
Rab'bime duada her gün ellerim.
Kabuslarım oldu evlat hasreti.

Karadı Güneş'im vakit bitiyor.
Ömür denen zaman geldi geçiyor.
Sevdanın makası beni biçiyor.
Parçamı bin etti evlat hasreti.

Bilinmez yollara girdi hayatım.
Hazana uğradı hayat ağacım.
Derdime tek çare benim murada.
Çiğerimde bir ok evlat hasreti.

SEDAT YILDIRIM

Kaynak: Evlat hasreti

yasmin....inan çok üzgünüm....çok üzüldüm..inan göz yaşlarımı tutamadım...allahtan hayırlısını diliyorum senin için....

ama umudunu yitirme....biraz ara ver bence..kendini toparla ve tekrar dene dondurulmuşlarla...

allah yardımcın olsun....

günaydınlarrrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]

gunaydin kizlar hepinize..

YEEETERCIM..nasilsin canim sabah sabah aglattin beni siirinle rabbim buyuk seninde evladin olacak baciim..umaddigin anda gelicek hemde annesi..rabbim kucagini doldursun insallahh..teyzesi benimde iki kizim olucak :nazar::nazar:..allah sanada tattirsin insallah bu sabrin ve azmin karsiligini verir rabbim..merak etme..opuyorum seni umudunu hic bir zaman icin kaybetme canim benim ALLAH BUYUKK..:16:

moralim çok bozuk arkadaşlar sabahtan beri ağlıyorum çok korkuyorum.sabahtan kanamam oldu az önce yine oldu bu sefer kırmızı parca düştü çok korkuyorum birşey oldu diye birazdan tekrar test yaptırcam inşallah birşey yoktur değerlerim normaldir dua edin bana olurmu

yasmin....inan çok üzgünüm....çok üzüldüm..inan göz yaşlarımı tutamadım...allahtan hayırlısını diliyorum senin için....

ama umudunu yitirme....biraz ara ver bence..kendini toparla ve tekrar dene dondurulmuşlarla...

allah yardımcın olsun....

Sağol üzülme benim geçti üzüntüm boşvermeyi öğreniyorum yavaş yavaş :34::34:

Allahtan hayırlısını diliyorum Rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın evlat acısı göstermesin inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

moralim çok bozuk arkadaşlar sabahtan beri ağlıyorum çok korkuyorum.sabahtan kanamam oldu az önce yine oldu bu sefer kırmızı parca düştü çok korkuyorum birşey oldu diye birazdan tekrar test yaptırcam inşallah birşey yoktur değerlerim normaldir dua edin bana olurmu

İnşallah kötü bir şey yoktun miniğin seninledir....

gunaydin kizlar hepinize..

YEEETERCIM..nasilsin canim sabah sabah aglattin beni siirinle rabbim buyuk seninde evladin olacak baciim..umaddigin anda gelicek hemde annesi..rabbim kucagini doldursun insallahh..teyzesi benimde iki kizim olucak :nazar::nazar:..allah sanada tattirsin insallah bu sabrin ve azmin karsiligini verir rabbim..merak etme..opuyorum seni umudunu hic bir zaman icin kaybetme canim benim ALLAH BUYUKK..:16:

TOANAM HOŞ GELDİN CANIMM SAĞLIKLA BÜYÜT İNŞŞ MELEKLERİNİ
AMİNNNNN aminnnnn aminnnn

canım inşşşş kötü bir şey yoktur her şey yolundadır

Çekilmez bir adam oldum yine
Uykusuz aksi nalet
Bi bakıyorsun ki ana avrat söver gibi
Azgın bir hayvan döver gibi bugün çalışıyorum
Sonra bir de bakıyorsun ki
Ağzımda sönük bir sigara gibi tembel bir türkü
Sabahtan akşama kadar sırt üstü yatıyorum ertesi gün
Evet evet ve beni çileden çıkarıyor
Büsbütün
Kendime karşı duyduğum nefret ve de merhamet
Çekilmez bir adam oldum çekilmez
Uykusuz aksi nalet
Yine her seferki gibi haksızım
Sebep yok
Biliyorum
Olması da imkansız
Bu yaptığım iş ayıp rezalet
Fakat elimde değil gülüm
Elimde değil sevgilim
Seni kıskanıyorum
Beni affet
Beni affet sevgilim
Beni affet...

[video=youtube;QjTQUI_gWAU]http://www.youtube.com/watch?v=QjTQUI_gWAU&ob=av2n[/video]​

Son düzenleme:
Derdi nedir bu sonbaharın ,
Neden soldurur gülleri ,
Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri ..
Tuhaflık bende biliyorum .
Bir neden arıyorum unutmak için herşeyi .
Unutmak için kendimi..

İki kelime yetiyor seni seven kalbi kırmaya ,
Sonra roman yazsan ne fayda ..
İki adımda geçiyorsun yalnızlık denen tarafa ,
Sonra dağlar aşsan ne fayda ..

Derdi nedir bu sonbaharın ,
Neden soldurur gülleri ,
Nerden bulur bu insanlar ben mutsuzken gülünecek şeyleri ..
Tuhaflık bende biliyorum .
Bir neden arıyorum unutmak için herşeyi .
Unutmak için kendimi..

İki kelime yetiyor seni seven kalbi kırmaya ,
Sonra roman yazsan ne fayda ..
İki adımda geçiyorsun yalnızlık denen tarafa ,
Sonra dağlar aşsan ne fayda ..

Halil Sezai ParacıkoğluVİRÜSbu adam beni bunalıma sokuyor yavv şarkılarını dinlerken çilingir sofrası kurup içesim geliyor :44:

Halil Sezai ParacıkoğluVİRÜSbu adam beni bunalıma sokuyor yavv şarkılarını dinlerken çilingir sofrası kurup içesim geliyor :44:

çilingir sofrası haa:60::60::60:ya şarkının sözleri çok güzel

merhaba kızlar size müjdeli haberi vereyim hamileyim. Yasmincim senin adına üzüldüm. Biraz buruk bir sevinç yaşadım senin hamile olmadığını öğrenince ama hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok. Rabbim tüm isteyenlere nasib etsin inşallah. ..

hepinize hayırlı cumalar.

merhaba canım,gözün aydın çok sevindim.bende düşünüyordum hep lonely_girl de birşey yazmadı diye,inş.sağlıklada kucağınada almayı nasip etsin MEVLAM.:49::49::49:

Yasminim nasılsın inş daha iyisindir.bende annemde kaldığım için,int.giremedim 2 gün.hiç aklımdan çıkmıyorsunuz....

Back
X