Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ırmakcım bugünde evde test yapsana çok merek ediyorum bende bende 11.gün evde yaptım 12.gün kan testi yaptırdım.

şuan çalışıyorum canım,yapamamki.neyse yarın öyle böyle öğreneceğiz.biraz daha sabrediyim.bende çok merak ediyorum ama daha hiç o testlerden yapmadım. :18: :18: :18:

ırmak canım ordamısın test yaptınmı çok merak ediyorum arkadaşım sonucunu yarındı ama bugünde yapabilirsinnn

yarın dört gözle sonucunu bekleyeceğim ırmakcığım. İnşallah güzel haberlerle dönersin.

Kızlar bi şey sorcam bilen varsa benim hcg değerim cuma 323 çıktı bugünde 979 sizce ikiz mi ? Ultrasona cumartesi gireceğim o zaman mı belli olur. Ayyy çok heyecanlı ve hemen öğrenmek istiyorum tek mi çift mi ?

bende çok merak ediyorum ikizmi diye haftaya pazartesi gitcem bende 12.gün 635 çıktı 20.gün 10.000 çıktı inşallah ikizdir.

slm canım....nasılsın????.

biz iyiyiz...bu hafta ayrıntılı ultrason çektiricem...biraz karın ağrım var...bide akıntım oluyor ve kötü kokuyor..doktora söyledim...antibiyotik vereyim dedi..sonra araya başka şeyler girdi ikimizde unuttuk..ama çarşamba günü yine gidicem...çok şükür başka bir sorun yok şimdilik...sen nasılsın???? kızın nasıl???..

günaydınlarrrrrrrrrrr
IRMAK inşşş güzel haberle gelirisin

slm arkadaşlar
ırmakcım nasılsın bize iyi haberler getir merakla seni bekliyorum.ben inanaıyorum bugün güzel haber alcaksın.

Kızlarrrrrrrrrrrr sonuç pozitif,size güzel haber vermek çok istiyordum.rabbim bu anı yaşattı bana.allah ım bu anı yaşamayı herkese nasip etsin.inş tek tek güzel haberler duyarız hepinizden.değerim 100,3 çıktı perşembe günü tekrar yaptırıcam,inş. Daha çok yükselir. :49: :49: :49:

sağol canım benim.rabbim en kısa zamanda sanada ikiz ikiz nasip etsin.şuan şoktayım zaten.ne yerde ne gökdeyim.

aminnnnn aminnnn canım çok dua et olurmu hepimize inşşşşşş inşşşş rabbim hepimize sağlıklı hayılrı evlatlar nasip etsinnnnn
KEŞKE YAKIN OLSAYDIKKKK SARILIR KUTLARDIK BEBEİŞİN GELİŞİNİ

aminnnnn aminnnn canım çok dua et olurmu hepimize inşşşşşş inşşşş rabbim hepimize sağlıklı hayılrı evlatlar nasip etsinnnnn
keşke yakın olsaydıkkkk sarılır kutlardık bebeişin gelişini
[sıze=3][/sıze]

evet ya çok güzel olurdu,ama çoğunuz ist.dışı herhalde.keşke öyle bir şansımız olsaydı.görüşürdük.birbirimize daha çok destek olurduk.sizler zaten hep dualarımdasınız,ayrı ayrı burda tanıdıklarıma hep dua ediyorum.en zor anlarımda hep siz vardınız yanımda.sizler hep kalbimdesiniz,keşke görüşmekde nasiip olsaydı.ama ist.yolun düşerse senide görmek isterim.

vallahi tüylerim diken diken oldu hayırlı, sağlıklı sıhatli olur oğluşun inşallah. oğlan geçti içimden hayırlısı.
bende temmuzda baslıcam tüp bebeğe
fallarda ikiz diyorlar bakalım :)

ayyyyyyyyyyyyy eve gelip hemen bilgisayarı açtım çok sevindim ya gözünüzaydın sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah..........:nazar:

vallahi tüylerim diken diken oldu hayırlı, sağlıklı sıhatli olur oğluşun inşallah. Oğlan geçti içimden hayırlısı.
Bende temmuzda baslıcam tüp bebeğe
fallarda ikiz diyorlar bakalım :)

sağol canım,benim içime de 1 tane doğuyor.sağlıklı olsunda 1 tane olsun.seninde inş.herşeyin yolunda gider,sende güzel haberlerini verirsin burdan.

Kızlarrrrrrrrrrrr sonuç pozitif,size güzel haber vermek çok istiyordum.rabbim bu anı yaşattı bana.allah ım bu anı yaşamayı herkese nasip etsin.inş tek tek güzel haberler duyarız hepinizden.değerim 100,3 çıktı perşembe günü tekrar yaptırıcam,inş. Daha çok yükselir. :49: :49: :49:

hayırlı olsun canım....allah eline almayı da nasip etsin..inşallah perşembe günü değerin ikiye katlar....

ayyyyyyyyyyyyy eve gelip hemen bilgisayarı açtım çok sevindim ya gözünüzaydın sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah..........:nazar:

aminnn canım benim darısı senin başına,duarım hep sizinle,sen,yasmin,yeter,tubasinop,canan daha ismi aklıma gelmeyen arkadaşlarıma hepinize çifter çifter versin rabbim.ben zaten hep yaptığım duaların karşılığında olduğuna inanıyorum,rabbim yapılan bütün dualarımızı kabul eden kullardan eylesin...

Back
X