Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

iyi akşamlar herkese kızlar,bugün doktora gittim,dün akşam damla halinde kanamam oldu,ama durdu sonra,sabah doktoruma gittim,kanama gözükmediğini söyledi kullandığım jel tahriş yapmış o yüzden kanamam olmuş veeee sonuç ikizlere hamileyim ALLAHA şükürler olsun ki,ama sıkıntılı bi durum var kanımda pıhtılaşma var clexana iğne verdiler,umarım herşey yolunda gider.

Gözün aydın sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah bebeklerini kucağına aldığında iğnelerin acısını unutursun :emir_bebek:

iyi akşamlar herkese kızlar,bugün doktora gittim,dün akşam damla halinde kanamam oldu,ama durdu sonra,sabah doktoruma gittim,kanama gözükmediğini söyledi kullandığım jel tahriş yapmış o yüzden kanamam olmuş veeee sonuç ikizlere hamileyim ALLAHA şükürler olsun ki,ama sıkıntılı bi durum var kanımda pıhtılaşma var clexana iğne verdiler,umarım herşey yolunda gider.

gözün aydın sağlıklı evlatların olsun inşş canım iğneni kulandığın sürece hiç bir şey olmaz korkma

inşallah bişey olmaz kızlar sağolun desteğiniz için,zor bi süreç özellikle 6 düşük yapmış ben için,herkes yaşar umarım bu heycan verci duyguları.:nazar::nazar:

Arkadaşlar ilgilenenler olursa ben tedavimi LİV HOSPİTALDA yaptırdım ve çok memnun kaldım,her şeyleri son teknoloji,türkiyede olmayan sistemleri var,AYTUĞ KOLANKAYA ile başladım ama SEKAN ORAL ile devam ettim,aytuğ beyin işin reklam yüzünde,serkan bey muhteşem bi doktor,çok ilgili hastasını çok rahatlatıyor,iki arkadaş gibi muhabbet ediyor sizinle,tavsiye etmek istedim.En önemlisi ben 6 düşük yaptım ve neden düşük yaptığımı hiç bi doktor söylemedi prof gittim o bile anlamadı senelerce oyaladı beni,buraya gittim tesadüf eseri hemen anladılar neden düşük yaptığımı,bira maliyetli bi hastane ama giden para olsun benim için sorun değil artık.

Son düzenleme:

gözün aydın Allah sorunsuz bir şekilde tamamına erdirir inşallah

Allah'ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in Sen'den istediği
her türlü hayrı Sen'den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz. Allah'ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi! HAYIRLI KANDİLLER

Allah'ım!
Efendimiz Hz. Muhammed (sav)'in Sen'den istediği
her türlü hayrı Sen'den istiyor,
yine Peygamber Efendimizin sana sığındığı
her türlü şerden de
sana sığınıyoruz. Allah'ım
acizlikten, üzüntüden, tasadan, kederden,
Korkaklıktan, kabir azabından, cehennem ateşinden sana sığınırız.
Bizleri kötülükten ve kötülerin şerrinden emin eyle ya Rabbi! HAYIRLI KANDİLLER
Amin...
Sanada hayırlı kandiller Rabbim seneye erdirir inşallah.

Son düzenleme:
Rica ederim hep beraber yürüyoruz bu yolda bizler birbirimize destek olmazsak kimse anlamaz bizi en yakınımızdaki kişiler bile... Allah yolunu açık etsin Rabbim sanada mis kokulu evladını kucağına almak nasip etsin inşallah:49: :emir_bebek:

Yasmin tekrar merhaba, yine bir sorum olcak sana, ben murat bey ile görüşmemde tedaviyi hangi merkezde yapacağını sordum, murat bey de bana genart veya hrs de yapacağını söyledi. Ancak ben genart ile ilgili olumlu yorumlar okumama rağmen hrs ile pek de iyi yorumlara rastlamadım. Senin bu konuda veya hrs ile ilgili bir bilgin var mı? Bizim bu konuda merkez seçme hakkımız var mı? Çünkü zaten sıkıntılı bir süreç bir de merkezle alakalı kaygı yaşamak istemiyorum :(

Yasmin tekrar merhaba, yine bir sorum olcak sana, ben murat bey ile görüşmemde tedaviyi hangi merkezde yapacağını sordum, murat bey de bana genart veya hrs de yapacağını söyledi. Ancak ben genart ile ilgili olumlu yorumlar okumama rağmen hrs ile pek de iyi yorumlara rastlamadım. Senin bu konuda veya hrs ile ilgili bir bilgin var mı? Bizim bu konuda merkez seçme hakkımız var mı? Çünkü zaten sıkıntılı bir süreç bir de merkezle alakalı kaygı yaşamak istemiyorum :(

Merhaba:42: Benin genartda yapıldı transferim hrs bilmiyorum adınıda ilk defa senden duydum.Genart iyi bir yer hemşireleri çok iyi hatta ben transfer sonrası 1saat ameliyat masasında yattım hiç kimse bir şey demedi odaya almadılar bana sorarsan Genart derim inşallah doktorda Genartda yapar bence söyleyin doktora Genartı istiyoruz diye.
Ne zaman başlıyorsun tedaviye belli bir tarih varmı ?

Son düzenleme:
Merhaba:42: Benin genartda yapıldı transferim hrs bilmiyorum adınıda ilk defa senden duydum.Genart iyi bir yer hemşireleri çok iyi hatta ben transfer sonrası 1saat ameliyat masasında yattım hiç kimse bir şey demedi odaya almadılar bana sorarsan Genart derim inşallah doktorda Genartda yapar bence söyleyin doktora Genartı istiyoruz diye.

benim bir arkdaşımda yaptırmıştı oda memnun kalmıştı

Genart'ta transfer olduktan sonra oda verilmiyor mu dışarıdan gelen hastalara? Odaya almadılar derken, 1 saat ameliyat masasında yatıp, sonra kalkıp gittin mi? Bunun sakıncası yok mu, 2-3 saat istirahat gerekmiyor mu? Bir de transfer sonrası idrara sıkışık olma durumu çok rahatsız ediyor, ayağa kalkmamak için sonda vs gibi uygulamalar oluyor mu acaba genart'ta ? Ben adet günümü bekliyorum, zaman yaklaştıkça stres oluyorum maalesef.

Genart'ta transfer olduktan sonra oda verilmiyor mu dışarıdan gelen hastalara? Odaya almadılar derken, 1 saat ameliyat masasında yatıp, sonra kalkıp gittin mi? Bunun sakıncası yok mu, 2-3 saat istirahat gerekmiyor mu? Bir de transfer sonrası idrara sıkışık olma durumu çok rahatsız ediyor, ayağa kalkmamak için sonda vs gibi uygulamalar oluyor mu acaba genart'ta ? Ben adet günümü bekliyorum, zaman yaklaştıkça stres oluyorum maalesef.

:1: baştan anlatayım ben transfer günü idrara sıkışık gittim ve ameliyathane de çatala oturdum.odalar var ama Murat bey her iki transferimde de beni odaya almadı masada yattım idarırımıda sonda ile boşaltılar ve ben bir - bir buçuk saat kadar masada yattım sonra kalktım üstünü giyindim ve misafir haneye gittim...Zaten ister 1 ister 2-3 saat yat nasipte varsa evlat sahibi olmak 5dk bile yeter doktorum 1 saat yeter demişti bana.
Stres olmakta haklısın bende bu ayın sonu adet olucam ben rahatım alışkanlık oldu artık muayene ilaçlar toplama işlemi ve transfer :ssz: :ssz:

canımben ilk denememi hrs de yaptım. gayet iyiydi. hemşireler ve doktorlar oldukça alakalı. embriyolog da gayet iyiydi. ama tabi en doğru kararı yine sen verirsin

HERKESE GÜNAYDINLAR :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:İYİ BAYRAMLAR DEMEK İÇİN GELDİM:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:(bu gün ve yarın uğrayamayabilirm)HER ŞEY GÖNL
NÜZDEKİ GİBİ OLSUN:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Back
X