• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

İğneler bitti salı günü çatlatma iğnesini yaptım bugünde yumoşlarım toplandı 7 yumoşum dölleniyor inşallah hepsi sorunsuz dölleniyor.Gebelik aşısı için 8 tüp kan aldılar hööh dedim :1:
Doktorum bu sefer pregestoron iğne yerine jel vermiş ayrı bi sevindim 2 kat aşağı inmicem iğne olmak için sağlık Ocağı'na gitmicem evimde oturucam :6:
Az kaldı kavuşmaya yumoşlara inşallah kavuşurum :nazar:
Sonraaaaaaa başlasın geri sayım hihihihihi :10:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:CANIM NEKADAR GÜZEL HABERLELE GELMİŞSİNNN SONU DAHADA GÜZEL OLSUN İNŞŞŞŞŞ :49::49::49::49::49::49:

Inşallah yeterim inşallah Allahım seninde benimde yüzümüzü güldürür tospalara (ahaste ahaste geldikleri için tospalar ) kavuşuruz :1: :emir_bebek:

inşşşşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşşşşşşşşşş :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

7 yumurtadan 4 tanesi döşellemiş iyi gidiyormuş bir sorun çıkmazsa pazar günü gebelik aşısını yapacakmış Pazartesi günü de transferi 4. Embriyosu olacak sanırım :emir_bebek:

7 yumurtadan 4 tanesi döşellemiş iyi gidiyormuş bir sorun çıkmazsa pazar günü gebelik aşısını yapacakmış Pazartesi günü de transferi 4. Embriyosu olacak sanırım :emir_bebek:

SONRA SEN İKİZ ANNESİ OLACAKSINN :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

BENCE İKİZ OLACAK KIZIMMM:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:SEN ÇATLA PATLA :33::33::33::33::33::33::33::33::33::33: BEN İKİZ TEYZESİ OLACAĞIMMM :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Anaaaam komşularım zaten hep senin gibi dua ediyor inşallah ikiz olurda başını kaşıyazmasın diyorlar,çünkü ben uykuya çok düşkünüm ve ev keyfine günlerce çıkmam sıkılmadan durum evde birde salonumda çok fazla ıvır zıvır var hepisin toplayacaksın diyorlar.....:1: :1:
İnşallah olurda hepsinden feragat ederim ben..

anaaaam komşularım zaten hep senin gibi dua ediyor inşallah ikiz olurda başını kaşıyazmasın diyorlar,çünkü ben uykuya çok düşkünüm ve ev keyfine günlerce çıkmam sıkılmadan durum evde birde salonumda çok fazla ıvır zıvır var hepisin toplayacaksın diyorlar.....:1: :1:
Inşallah olurda hepsinden feragat ederim ben..

hayır hayır toplamayacaksın ıvır zıvırları hepsi kırılacak çöpe atacaksın inşşş :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

hayır hayır toplamayacaksın ıvır zıvırları hepsi kırılacak çöpe atacaksın inşşş :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

Ama yazık :(. Ben ıvır zıvırlarımı seviyorum gümüşlğümün üstü süs eşyası dolu...
Hem büyüdüklerinde bir gün evlendiklerinde hatıra kalsın yavv ben çoğunu annemden getirdim :1:

Ama yazık :(. Ben ıvır zıvırlarımı seviyorum gümüşlğümün üstü süs eşyası dolu...
Hem büyüdüklerinde bir gün evlendiklerinde hatıra kalsın yavv ben çoğunu annemden getirdim :1:

BEBİŞLER GELSİN onlar çöpe gitisinnn :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:SEVME SEVME O GEREKSİN EŞYALARI SEN BEBİŞLERİ SEVECEKSİN

Son düzenleme:
Benim 7. Günüm evde test yaptım dayanamayıp😢 sonuç negatif pfff üzüldüm kızdım ağladım ....ve çok yanlızım kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama çok bunaldım 😟 sonra burayı keşfettim yanlız değilmişim meğer...😔

Benim 7. Günüm evde test yaptım dayanamayıp😢 sonuç negatif pfff üzüldüm kızdım ağladım ....ve çok yanlızım kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama çok bunaldım 😟 sonra burayı keşfettim yanlız değilmişim meğer...😔
Inşallah hayırlı haberler alırsın test günü.
Morlini bozma,bazen idrarda hememn çıkmaya biliyormuş kanda çıkabilir.

Merhabalar benimde transferden sonraki 3. :((( günüm zaman geçmek bilmiyor

Senin içinde hayırlısı olur inşallah,

Bugün gebelik aşısını yaptırdım yarın Allah izin verirse transfer olacak,Rabbim bu sefer son olsun inşallah.

Transfer yapıldı 5. Gün embriyosu 1 tanecik koydular ..
Bundada vardır bir hayır başlasın geri sayım :10: :10:

Son düzenleme:
Back
X