Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

donmuşlarım genartta maralcım başka şansım yok sanırım işlemi yaptırıp takibe başka yere devam edeceğim. tabi gebelik olursa ?

h.g. marall diğer taraftanda yazmıştım çıkmışsın nasıl buldun merkezi azcık anlatsana nasıl geçti görüşmen

meldircimi ii geçti doktor çok ilgili bugün erken adet oldum 2 gün, dün gece leke geldi diye aramıştım sabah bende seni arayacaktım falan dedi...

şimdilik ii ama artık biliyoruz ki bunun yanında önemli olan sonuç...

görsel olarak hangi işlemleri yapacağını anlatıyordu... şunlar tüplermi oraya kaçmasını nasıl engelliyorsunuz diye sordum dış gebelik olmaması için, dr onun artık biraz doktorun tecrübesine kaldığını embriyonun tüplere yakın bir yere bırakılmaması gerektiğini söledi... yanlız bazen biz koyuyoruz ama kendileri kaçıyorlar tüpe dedi...

cnm bnm birazda kısmet bu işler, ben 2. kürtajımı prof.a oldum 4 ay adet olamadım hsg çekildi öyle adet gördüm, azıcık tıkanıklık olmuş biraz fazla kazımaktan öyle demişti.

Allahım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle, hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze razı eyle Ya Rabbi

ewt kısmet benim kızdığım nokta bunu fark etmemesi yoksa tabiki yapacak bi şey yok aynı gün ona muayneye gittim ve sıkıntımı anlattım normal dedi ultrasonla baktı gece ben acillik oldum ve çok acı çektim ameliyat yerine ilaçlada düşebiliyormuş dış gebelik ben bunu için kızıyorum 1 sefer daha kan alınmış olsaydı bu ortaya çıkacaktı zaten bu yüzden güven problemi yaşıyorum....

maralım cnm inşallah herşey yolunda gider
ben bi süre yazmadım çünki yakın tarihimizle ilgili bi belgesel izledim

benim baş tutuyor kızlar ben azcık kapatayım neti yarın görüşmek üzere hoşçakalın byeee

haklısın meldirciğim ne desen haklısın, bende çok kızmıştım prof.a bana 3 ay adet söktürücü d.k hapı vs. bir sürü şey kullandırdı sonrada tıkanmış açalım dedi... yaşamamız gerekiyor bazı şeyleri demekki buda bizim sınavımız, allah dermansız dert vermesin...

gizemim aşkitom saol cnm, yarın giremem nete kızlar malum :) öpüyorum hepinizi şimdilik, marall kaçar :)))

maralım songülüm öpüyorum sizi umudumsunuz valla siz benim hadi bakalım gelsin bebişler
bende çıkıcam birazdan eşim yine beni almaya geliyomuş patronda yokken gizem kaçar yani hihihihiih

unutmayın beni ya sonra çok üzülürümmafoldumben.bu arada arkadaş yaptırdığımız merkezleri sormuş.listeye eklersin gizemcim,memorial hast.dr.hale karagözoğlu.opuyorumnanaktan

artvinli bende memorialde güvenç bey ve semra hanımdayım ilk defamı gittin kaçıncı tüpbebegin

Son düzenleme:
Back
X