Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kizlar bende benimkine keciboynuzu pekmezi yedirmistim, yazik zorla yiyordu onu... pek bir faydasini goremedik, zaten sonradan duydum, pekmezi fazla ise yaramiyormus. bosuna yedi okadar hehehe...

hoşbulduk talyacım.....test sonucum belli oldu bişey çıkmadı...
hastaneden yeni geldimm bugünde tedaviye başlıycam canımm......

acele cnm zorla içir dicem ama inadı tutarsa hiç içmez

hatçem sabahları bi kaşıkta pekmezini yiyo bakalım ne olcak hata yaptırıcaz bi spermogram hayırlısı allahtan

meldir cnm benim iyiyiz sen nasılsın şekerim benim

ooo eylülüm hoşgelmişinn

arzum86 hoşgeldin bize katılmak istermisin

mrhaba kızlar nasılsınız ben dün işe başladım ve hiç zamanım olmadı bugünde şu anda anca yazabiliyorum belki daha sonra yine yazamam hepiniz iyisinizdir umarım vallahi özledim sizi

eylulcüm işe başlamak sonradan zor oluyor sende epey ara vermiştin neyse hayırlısı olsun çalışmak her zaman bana iyi gelmiştir :)
gizemcim bende iyiyim baktım burdasınız diğer tarafa hiç uğramadım :)

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok nasıl gidiyo geçmişi çok merak ediyorum :)) ama vaktim yok okumaya ya

gizemim demek eşin başladı keçiboynuzuna inşallah devam eder hadi hadi maşallah canım benim herşey yolunda giderde başlarsınız bir an önce inşallah
bu arada kaynanan benden de aferin aldı

meldircim evet banada çok zor geldi dün çok yoğundu hani 5 dakika oturmadım akşama kadar desem yalan olmaz bugün daha iyi bakalım artık ama haklısın çalışmak iyi geliyor ama benim 10 gün geçenyıldan kalan iznim var haftaya ayrılıcam

ayşecim sen nasılsın eşin içmiyor demek keçiboynuzunu ama inanki faydası var bu kürün pekmezinden daha iyi bende eşime içirmiştim eşimde sayı kalite iyiydi ama içtikten sonra çok çok iyi olmuştu doktor bile söylemişti herşey çok iyi diğe inşallah seninkide içer canım

eylülüm valla çok şaşırttı ben valide sultan
eşime biraz buruk bi kırgınlık yaşıyorum aslında ben o kadar söledim dinlemedi anası söledi hemen ne dediyse yapmaya başladı bu duruma gıcık oluyorum ama napim
birinin akıl vermesi gerekiyodu oda anacığı oldu işte :)))
neyseki ben muradıma eriyorum inşallah
tmm artık eylülüm bu kadar yeter ben başlıyorum inşallah ocak ayı ilk haftası doğum kontrol hapıyla yani daha uzun bi süre burda kafanızı şişirmeye devam edeceğim hihihiih

eylul canim seninlede fazla gorusemedik buaralar..hepimiz cok yogunuz maalesef...
iyi neguzel hemen izine ayrilacaksin tekrar.. bende insallah cuma gununden sonra 2 hafta izinliyim ;)

haticem nasılsın canım evet geçen hafta sen yoğundun demek artık izne ayrılıcan evet dinlen bencede iyi oluyor valla ben çok alışmıştım yatmayada şimdi sabah kalkmak bile zorladı

nevinim nasılsın canım ya iğneler nasıl gidiyor iki gündür anca girebildim bende
bu arada leptopum yine bozuldu inşallah yapılır ya o her an sizinle haberleşmemi sağlıyor

Back
X