Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Kız gızem bır suru ekıŞ cıkıyor nebıleyım hangısı gel gebert canım
ee heralde sen ne sandın bızı ahhhhhh su gecerın bır dılı olsa konussa mıllet goturuyor ısı yaaaaa hıhıhııh

kız güllücan nerden buluyon böle lafları yaaaaaaaa
dükkandaki tavuk gibi bakıyomuş yaaaa
koptum heee

Ayyyyyyy nevııııın ne guzel resım kız bu
kız gızem bır resmı koyamadın heeeee ama belkı kabul etmezdır sıstem yaa

hg yeter nasıl geçti dişin ne oldu geçmiş olsun

azra seri yapmadımda çoğusu var yanim şekerim

yetercim hoşgeldin cnm bnm

hoş buldum kızlr
yyaaaaaaaaa hiç sorma canım yyaaaaaaaa
pzrts aradım akdeniz diş merkezini çene cerahınız varmı dedim aptal saptal birini koymuşlar evet var gelin dedi
bu gün gitttim bizim çene cerahımız yok siz başka bi,r merkezi aramışsınızdır dedi bana bende tel no vardı bu sizin no dedğilmi dedim ben burayı aradım evet dr var dedi işini bilmeyn bir arkadaşınız dedim sonrada çıktım ordan başka bir merkeze gittim ilaç verdiler haftaya çekelim dediler

gizem ben yaptım oldu bak canım forum linkini kopyala grafik ekle orada çıkan baştaki http yi sil ama

azracım kolay gelsin cnm sana

nevinim nasıl yaptın yaaa
ben salakmıyım acaba yaaaaaaaaaa

gidenler hoşçakalın bende çıkıyorum toplanıp çıkacağım hepiceğiizi seviyorummm ve öpüyorumm hoşçakalınnn

Ayyyyy canım benım yaaa cok guzel olsun ama senın bır sloganın vardı
tek olsun bızım olsun olsun canım hayırlısı olsun

Kız adamı nıye ayırıyon bızımkı benım popomdan ayrılmaz oyle yok der bende korkuyordum gece gce bana uyurken bır sey yapar dıye kızlar abartmıyorum bızımkının huyu oyle normalde oyle olmasz ben adet olayım yasakya kudurur gercı bu kez cok uzun surmustu ama keyfımden degıl valla tedavıden heralde olcak okadar yanı
ben kendımede elletmıyodum omuzuma dokunsa dur dıyodum cok tartıstık bu yuzden sankı dıyo omuzunda yasak bende bellı olmaz elını veren kolunu sonra baska bır sey felan yanı

kız güllücan valla alemsin yaa
eşim nerde ne zaman ne şekilde isterse valla
huahauhauahu bende hiç hayır yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…