Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

Transfer yapıldı 5. Gün embriyosu 1 tanecik koydular ..
Bundada vardır bir hayır başlasın geri sayım

canım hayılı olsun bir olsun senin olsun ömrüne ömür olsun hayırlı evlat olsun inş

canım hayılı olsun bir olsun senin olsun ömrüne ömür olsun hayırlı evlat olsun inş
Âmin inşallah hayırlısı olur yeterim bir tane olsun benim olsun dediğin gibi,
Ben hala şoktayım bir taneyi hiç beklemiyordum
Ne yapalım vardır Bundada bir hayır

âmin inşallah hayırlısı olur yeterim bir tane olsun benim olsun dediğin gibi,
ben hala şoktayım bir taneyi hiç beklemiyordum
Ne yapalım vardır bundada bir hayır

her şey güzel olacak inşşş

Ben geldim geri sayım bitti
Test sonucunu aldım bugün gocaman bir negatif yine yeniden ama morelim iyi hatta herkes sinirden güldüğümü sanıyor ama iyimin.
Doktorum 3 veya 6 ay ara verelim dedi nasip belki Haziran'da gene başlarım (omuzlarınısilkeleyensmiley)

bende seni merak ediyordum ne diyeyim bilemedim çok üzüldüm sınavın devam ediyor allah büyük

bende seni merak ediyordum ne diyeyim bilemedim çok üzüldüm sınavın devam ediyor allah büyük

Üzülme İnan ben üzgün değilim hiç ağlamadım bile hayırlısı diyorum vardır Bundada bir hayır şükür bu günümüze Allah sağlık versin yine deneriz

Merhaba, evlat sevgısını yasamak ısteyıpte bunun mucadelesını veren bızler ıcın bu surecın zorlugunu bılmeyenlere anlatmak guc... yazdıklarınızı okudum ve sıkıntılı zamanlar gecırmıssınız, oncelıkle gecmıs olsun dıyorum ve sanırım sımdı guzel sonucu beklıyorsunuz Rabbım hayırlı etsın ınsallah... sıze sormak ıstedıgım sey tedavıyı yaptırdıgınız hastanenın ve uygulamalarının detayı ve basarı oranları? benım bır tup bebek denemem oldu ama transfer asamasına gelmeden tedavı ıptal edıldı, yumurta sayısı az ve gelısımı gec oluyor, 6 yumurta toplandı ama bırı emrıyo ıcın kullanıldı ama anormal bolunme oldugundan ıslem sonlandırıldı... sızın gıttıgınız hastaneye gıden bır arkadasımız var ve onunda yumurta gelısımı sorunu oldugu soylenmıs ama yası benımle aynı olmasına ragmen (39) lıvhospıtalda 26 yumurta toplanmıs, 16 sını emrıyo ıcın dondurmuslar, 1.5 ay sonra transferı yapılacak... bu durumu ogrendıgımde hem sevındım hem de sasırdım... benım denemem bahcecıde oldu,gayet ıyı bır klınık ama yumurta gelısımı ıcın tedavım uzun surmesıne ragmen sonucu husranla bıttı... ve ıkıncı deneme ıcın 2 ay beklemeye karar verdık esımle ama bu arada merkez arastırmaya devam edıyoruz... mutlaka merkez secımınde sızde zorlanmıssınızdır, artık ne dusunecegımı ne yapacagımıda bılmez haldeyım... Rabbım hepımızın yardımcısı olsun... bana hastane ve deneyımınızle ılgılı bılgı verırsenız sevınırım... sımdıden tesekkur ederım...

Meraba biraz geç cvp yazıyorum size kusura bakmayın,hastanenin başarı oranlarını bilmiyorum,ben tesadüf üzerine bi tanıdık vasıtasıyla gittim,mikro enjeksiyon yöntemini uyguluyorlar hastalarına,benimde 19 yumurtamı topladılar 15 tanesi döllendi ama 2 tanesi transfer için uygundu,2taneyide transfer ettiler,benim ikiz gebeliğim oldu ama ekim ayında bitanesini erken doğumla kaybettim liv hospitalde ordaki doktorum beni,latif küpelioğluna yönlendirdi ve serklaj ameliyatı oldum şuan bebeğimin bitanesi benimle şükürler olsun ve 36 haftaya girdik,şuan medıcal park bahçelievlerde tedavime devam ediyorum orasıda çok ilgili tavsiye ederim.

merhaba, cevabınız ıcın tesekkur ederım. Duamdır kı Rabbım hayırlısı ıle evladınızı kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah... Herkez ıcın zor olan bu surecte Rabbım hepımızın yardımcısı olsun dılerım... ben sakaryadayım ve burda gorustugum bır doktor medıkal parkla calıstıgını soyledı, hastanenın bu konudakı basarısını ve guvenılırlıgını bılmıyorum... mumkunse hem tedavı malıyetını hem de hastane ıle ılgılı bılgı verebılırsenız sevınırım... gorusmek uzere

bende sakaryalıyım ve istanbulda oturuyorum,hamile kaldığımdan beri hiç gelemedim adapazarına,herşey bebeğim için tabi,40 ımız çıkınca oğlumla beraber gidecez artık oralara,medıcal park hastanesi tüp bebek konusunda istanbulun en iyisidir,latif küpelioğlu işinin ehlidir zaten,muayne 125 tl,tüp bebek 5bin diye biliyorum,ilaçlar 2 3 bin arası tutuyor,tabi ek işlem gerekirmi bilemem,ben pgt yaptırmıştım embriyolara 3 bin tl ödemiştim,ama herkese pgt yapılcak diye bişey yok tabi.

:) demek sakaryalısınız, burasından sonra ıstanbul zor gelmıs olmalı ama dedıgınız gıbı bebegınız ıcın herseye katlanılır... hayırlısı ıle atlatında hamılelık surecınızı baharla bırlıkte buralara gelırsınız ınsallah... Ilk denememde bende hem gıt gel yaptım hem de 15 gune yakın orda kaldım, baskasının evınde ne kadar rahat olunabılırse ıste ama ınsanın bır hedefı olunca tum sartları kabul edebılıyor. verdıgınız bılgıler ıcın tekrar tesekkur edıyorum... Rabbım yar ve yardımcınız olsun...

Merhaba geçmiş olsun, 2. de hayırlı olsun. Bi şey sorabilir miyim 1. Kaybettiğinizde kaç haftalıktı, ben de ikiz hamileyim de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar allah yar ve yardımcımız olsun. ben de tüp bebek yaptıracağım. erzurum şifa hastanesine 2 mayısa randevu aldım. gidip görüşeceğiz. bi başlık açıp kendimi ve yaşadıklarımı detaylıca anlatacağım akşam. hepinize duacıyım allahın izniyle bu zor günleri de atlatıcaz inşallah..

Merhaba geçmiş olsun, 2. de hayırlı olsun. Bi şey sorabilir miyim 1. Kaybettiğinizde kaç haftalıktı, ben de ikiz hamileyim de

kusura bakmayın epey bi geç cvp yazıyorum size,oğlumu kucağama aldım ve artık internete girebilmem mümkün olmuyor :)
bebeğimi kaybettiğimde 17 haftalık hamileydim,25 haftaya kadar devamlı yattım,25 29 arası hafif harketle kısa yürüyüşler yaptım,29 32 arası yürüyüşler uzadı devamlı yatmadım gündüzleri,32 den sonra çok yorulmamak şartıyla normal yaşantıma döndüm 28 haftada oğlumu kucağama aldım,allah sizede kısmet etmiş ne güzel kaç haftalık hamilesiniz

Teşekkürler cvp için ben geçen hafta 35 haftalık doğum yaptım. Çocukların kilosu 1800-1850 kuvözdeler. Normalde bu hafta olacaktı, ama gece suyum geldi. Sağlıkla büyüt evladını

Merhaba herkese ben almanyada yaşiyorum 2 başarisiz tüp bebek geçmişim var malesef.. Eşimden dolayi normal yollardan cocuk sahibi olamiyoruz. Almanyada ilgi alaka olmadigi için 3. yü burada yaptirmak içimize sinmiyor hatta kadin doktoru (kendisiTürktür) dahi bana Türkiyeyi önerdi bir tanidiğimda doktor ÖmerÖzdemirin bu konularda işine çok hakim biri oldugunu anlatinca tabi yakinda bize TR yolu gözüktü nasil yapicam bilmiyorum 3-4 hafta iş yerime nasil bahanr uydururum onuda şimdilik bilmiyorum doktorla bugün tel. Konuşucam belki süre kisaltilabilir yani sadece yumurta tolama transfer icin gelsen umarim cözüm bulunur

Buna cevap buldunuz mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…