günaydın yetercim bu sabah nereye gidecen :)
özel gaziosmanpaşa hastanesine 1 sene önce başvurdum. bebeğim şuan kucağımda. mutluluğumu tarif edemem. allah her isteyene nasip etsin. Doktorum hüseyin mutlu ya ve ekibine çok teşekkür ederim. Her aşamada hep yanımda olup çok ilgilendiler.
111)umutl---------------------irenbe tüp bebEk-----------tüp bebek tedavisine başlayanlar başlayacaklar daha önce yapmış olanlar şimdi tüp bebek yöntemiyle gebe olanlar hepimizin ortak sorunu olan infertilitede acaba kaç kişiyiz. Ve ne gibi haklarımız var sgk ve bağkur olarak.nerelere başvuruda bulunabiliriz.her türlü sorunumuzu paylaşalım.dertleşelim.rahatlayalım.ne dersiniz ???
1 ) gizem_im ------------------- tedavi mart 2010a kadar ertelendi
2 ) sudenaz222 ---------------- umut tüp bebek
3 ) eylül08 ---- ------------------ karadeniz tüp bebek merkezi
4 ) bebekteyiz ----------------- erdem hastanesi
5 ) talya83 ----------------------- hollanda
6 ) nevin71------------------------ bahçeci kliniği-------------------------------------------hamile
7 ) nevin_ ------------------------ elazığ ufuk jinofertil-------------------------------------hamileee
8 ) marall ------------------------ genart tüp bebek merkezi---------------------------hamileeee
9 ) meldir ------------------------ dondurulmuşlar için şubat 2010 bekliyor
10 ) seraxi ----------------------
11 ) scjtuba---------------------
12 ) gurbetkuşu --------------- yurtdışı
13 ) silam ----------------------- yurtdışı
14 ) hurıya ------------------------------------------------------------------------------------hamile
15 ) a.acele---------------------- antalya tüp bebek merkezi-----------------------------------hamileeeeeee
16 ) nevra73 -------------------- anadolu sağlık merkezi
17 ) mlkpinar------------------- memorial hastanesi
18 ) hituci --------------------------------------------------------------------------------------hamile
19 ) özlem-----------------------
20 ) evremlaru------------------
21 ) dr gunay------------------ bahçeci kliniği-----------------------------------------hamile
22 ) azra2------------------------
23 ) windy-----------------------
24 ) nefes55--------------------
25 ) dryan-----------------------
26 ) 7106papatya ------------
27 ) denser----------------------
28 ) apple23---------------------
29 ) demet_yaren----------------------------------------------------------------------------hamile
30 ) mrt---------------------------
31 ) hilall85---------------------- umut tüp bebek merkezi----------------------------------------hamilee
32 ) meldayel-------------------
33 ) aymilewya----------------
34 ) sedayıldız-----------------
35 ) sena81--------------------
36 ) cellist1--------------------- ???????????????----trasfer tarihi 19/12/2009 ( 115 tefriciye okundu )-----------hamile
37 ) artvinli9876--------------- bahçeci kiliniği---------------------------------------------------hamile
38 ) yavruum------------------ yurtdışı
39 ) ebi26----------------------------------------------------------------------------------------------------hamile
40 ) rahel----------------------
41 ) befair-----------------------
42 ) beloş----------------------
43 ) lansor17------------------
44 ) cannur82-----------------
45 ) sel76-----------------------
46 ) simge_wxyz---------------------------------------------------------hamileee
47 ) meryem42---------------
48 ) tok--------------------------
49 ) bebetom------------------
50 ) ecemnurr-----------------
51 ) nutella ---------------------
52 ) mentol --------------------- kavaklıdera tüp bebek merkezi
53 ) turkuaz ------------------- acıbadem hastanesi
54 ) nrcnözbk ---------------- fertijin tüp bebek merkezi
55 ) senay79 ----------------- izmir kent hastanesi
56 ) ilayda255 ---------------- umut tüp bebek merkezi
57 ) halidem ------------------- bursa acıbadem hastanesi
58 ) dudusum------------------ hatay
59 ) nisa89 -------------------- memorial hastanesi-----------------------hamileeeeeee
60 ) yeteeeerrr----------------
61 ) nurrsen -------------------
62 ) eminenisa--------------- jinemed kalamış tüp bebek merkesi
63 ) esengülüm ------------- maya tüp bebek merkezi
64 ) herodox-----------------
65 ) güzgüzeli1769--------
66 ) funda_ey---------------
67 ) berkal--------------------
68 ) sarımeleka&b -------
69 ) hulya59------------------
70 ) asuman73---------------
71 ) nurten74-----------------umut tüp bebek merkezi
72 ) gullucan-----------------umut tüp bebek merkezi
73 ) zuhale--------------------
74 ) ay-ser--------------------
75 ) merseray----------------anatolia tüp bebek merkezi
76 ) meldayel----------------umut tüp bebek merkezi
77 ) ceylafur-----------------eskişehir tıp merkezi
78 ) horasan46------------
79 ) simal18----------------
80 ) kaymaklım-----------------------
81 ) tlyerc-------------------anadolu sağlık merkezi gebze
82 ) titanya ---------------- yeditepe üniv.-----------------------------------------------------------hamile
83 ) sudenur80-------------
84 ) haymatlos ------------ alman hastanesi
85 ) karanfil28---------------------------- tüp bebek annesi
86 ) umutefe01---------------------adana başkent seyhan tbm---------------
87 ) rady-------------------------medicana--------
88 ) ilayda79-----------------
89 ) mersinli----------------eurofertil---------------------------------------------hamileeeeeeee
90 ) sevdanehri54-------------- umut tüp bebek merkezi
91 ) modelist25-------------------------------------------------hamileeeeeeeeeee
92 ) biricim--------------------adana başkent tbm---------hamileeeeeeeee
93 ) arzuece--------------------medicana beylikdüzü--------
94 ) bafo-----------------------
95 ) arkamahalle-------------------yurtdışı
96 ) sevvalzeynep---------------------
97 ) mavielle------------------------izmir şifa hastanesi
98 ) aayşea------------------------
99 ) çiğdem32-------------------------------hamileeee
100 ) gülizr-----------------------------------------------hamilee
101 ) pearlheart----------
102 ) fatmma--------------
103 ) nurtopu-------------
104 ) berkal--------------
105 ) oz80-----------------bahçeci kliniği-----------hamileee
106 ) melrosee----------
107 ----güneş29-----------------
108 ----ersu----------------
109 ---bebiş_asuman
110----fatmaanur----------------------------------------hamile
kızlar 23 martta sonuç alıcam günler geçmek bilmiyo 3.olucak ama genede heyecanıma yenik düşüyorum bi yandanda korku dua edermisiniz benim için
Merhabalar ben sizlere birsey danısmak istiyorum... ilk tüp denemesini 1 ay önce yaptım ve sonucum negatif zaten negatif olacagınıda biliyordum çünkü.yasımdan dolayı 5.gün transferi yapacaklarını sölediler.3 günü aradıgımda iyi kaliteli dedileryasımdan dolayı 2 tane transfer edecegiz dediler..5 gün transfer oldugumda doktorların konusmalarından anladıgım kadarıyla endometriumun ince oldugunu anladım sanırım 5,5 du yani tutunma sansı düşüktü... 1 gün hastanede yatırıp eve gönderdiler bu arada eşime embriyo ve yumurtalar hakkında bilgi kagıdı vermişler.ben okudugumdda tarnsfer sayısı 3 tü vede emryo grade yani kalitesi g4 g4 g4 yazıyordu.iyi oldugunu düşündüm .kendimi toparladıtan sonra 8 günü internette bu kaliteleri arastırdım .yazıları okuyunca sok oldum megersem g4 transfer bile edilmiyormus.hem endemetriumun ince olması hemde kalitesiz yumurtaların transfer olunmasıyla ben bile gebelik olusmayacagınnı anlamısken bunu yapan doktorlar nasıl yapıyor anlayammıyorum... yasım 21 trannsfer olalı bu aklımdan cıkmıyor neden böle yaptılar kan verdigim gün bile beni eve gönderdiler telefonda ögren dediler. aradıgımda negatif dediler bende biliyorum dedim neden transfer ettiniz dedim sansını denemek için dediler sanki ben 40 yasındayım vede birdaha asla yaptıramam sansımı denemişler .bana dogr düzgün acıklama bile yapmadılar devlet hastanesinde bile 5,5 milyara yakın paramız gitti... özel merkezlerde görüştügümde biz g3, ve g4 transferi yapmıyoruz diyorlar.benim endometriumun ince oldugu halde ve yumurtalar 5. gün kalitesiz oldugu halde bana transfer yapılıdı ve dogru düzgün acıklaması bile yapılmadı.anlamayan biri tutmadı deyip kapatıyor konuyu ben bu işin peşini bırakmak istemiyorum ve bukonuda bana yol göstermenizi istiyorum bu hakkında ne yapabilirim bazı kişilerde kalitesiz yumurtalarda tedavi kesiliyor transfer olmuyor... vede belirli ücret karsı tarafa geri veriliyor ben tutmayacagını bilebile para yatırıp üzüntüyle geçirdim.tutunmayacagı belli seyleri tarnnsfer ederek para kazandırdım devleteeee... bukonuda neyaapabilrim ...yardımcı olurmusunuz
Merhabalar ben sizlere birsey danısmak istiyorum... ilk tüp denemesini 1 ay önce yaptım ve sonucum negatif zaten negatif olacagınıda biliyordum çünkü.yasımdan dolayı 5.gün transferi yapacaklarını sölediler.3 günü aradıgımda iyi kaliteli dedileryasımdan dolayı 2 tane transfer edecegiz dediler..5 gün transfer oldugumda doktorların konusmalarından anladıgım kadarıyla endometriumun ince oldugunu anladım sanırım 5,5 du yani tutunma sansı düşüktü... 1 gün hastanede yatırıp eve gönderdiler bu arada eşime embriyo ve yumurtalar hakkında bilgi kagıdı vermişler.ben okudugumdda tarnsfer sayısı 3 tü vede emryo grade yani kalitesi g4 g4 g4 yazıyordu.iyi oldugunu düşündüm .kendimi toparladıtan sonra 8 günü internette bu kaliteleri arastırdım .yazıları okuyunca sok oldum megersem g4 transfer bile edilmiyormus.hem endemetriumun ince olması hemde kalitesiz yumurtaların transfer olunmasıyla ben bile gebelik olusmayacagınnı anlamısken bunu yapan doktorlar nasıl yapıyor anlayammıyorum... yasım 21 trannsfer olalı bu aklımdan cıkmıyor neden böle yaptılar kan verdigim gün bile beni eve gönderdiler telefonda ögren dediler. aradıgımda negatif dediler bende biliyorum dedim neden transfer ettiniz dedim sansını denemek için dediler sanki ben 40 yasındayım vede birdaha asla yaptıramam sansımı denemişler .bana dogr düzgün acıklama bile yapmadılar devlet hastanesinde bile 5,5 milyara yakın paramız gitti... özel merkezlerde görüştügümde biz g3, ve g4 transferi yapmıyoruz diyorlar.benim endometriumun ince oldugu halde ve yumurtalar 5. gün kalitesiz oldugu halde bana transfer yapılıdı ve dogru düzgün acıklaması bile yapılmadı.anlamayan biri tutmadı deyip kapatıyor konuyu ben bu işin peşini bırakmak istemiyorum ve bukonuda bana yol göstermenizi istiyorum bu hakkında ne yapabilirim bazı kişilerde kalitesiz yumurtalarda tedavi kesiliyor transfer olmuyor... vede belirli ücret karsı tarafa geri veriliyor ben tutmayacagını bilebile para yatırıp üzüntüyle geçirdim.tutunmayacagı belli seyleri tarnnsfer ederek para kazandırdım devleteeee... bukonuda neyaapabilrim ...yardımcı olurmusunuz
valla turtem bende şaşırdım.belki bizede öyle yaptılar hep negatif olduguna göre.ama davanda kararlı ol.
canım benim transferin 7.günü bende geberecemm artık heycendan dayanamıyorum hiç belirtin varmıııı yazarsan sevinirimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?