Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

günaydın yetercim bu sabah nereye gidecen :)

günaydın canım
ev işlerim var onarı bitireceğim camları falan siliyorum
soba kaldırdım
perdeleri değiştirceğim
iş çok

tedaviden önce çözmek istiyorum hepsini
karnım ağrıyor adettim geliyor sanırım

özel gaziosmanpaşa hastanesine 1 sene önce başvurdum. bebeğim şuan kucağımda. mutluluğumu tarif edemem. allah her isteyene nasip etsin. Doktorum hüseyin mutlu ya ve ekibine çok teşekkür ederim. Her aşamada hep yanımda olup çok ilgilendiler.

allah analı babalı büyütsün canım.darısı başımıza inşallahhh.

yeliz çok geçmiş olsun sende en kısa zamanda hamişlere katılırsın...

firuze darısı bizlere bahtı güzel olur inş. güzel bebeğinin...

111)umutl---------------------irenbe tüp bebEk-----------

Son düzenleme:
Merhabalar ben sizlere birsey danısmak istiyorum... ilk tüp denemesini 1 ay önce yaptım ve sonucum negatif zaten negatif olacagınıda biliyordum çünkü.yasımdan dolayı 5.gün transferi yapacaklarını sölediler.3 günü aradıgımda iyi kaliteli dedileryasımdan dolayı 2 tane transfer edecegiz dediler..5 gün transfer oldugumda doktorların konusmalarından anladıgım kadarıyla endometriumun ince oldugunu anladım sanırım 5,5 du yani tutunma sansı düşüktü... 1 gün hastanede yatırıp eve gönderdiler bu arada eşime embriyo ve yumurtalar hakkında bilgi kagıdı vermişler.ben okudugumdda tarnsfer sayısı 3 tü vede emryo grade yani kalitesi g4 g4 g4 yazıyordu.iyi oldugunu düşündüm .kendimi toparladıtan sonra 8 günü internette bu kaliteleri arastırdım .yazıları okuyunca sok oldum megersem g4 transfer bile edilmiyormus.hem endemetriumun ince olması hemde kalitesiz yumurtaların transfer olunmasıyla ben bile gebelik olusmayacagınnı anlamısken bunu yapan doktorlar nasıl yapıyor anlayammıyorum... yasım 21 trannsfer olalı bu aklımdan cıkmıyor neden böle yaptılar kan verdigim gün bile beni eve gönderdiler telefonda ögren dediler. aradıgımda negatif dediler bende biliyorum dedim neden transfer ettiniz dedim sansını denemek için dediler sanki ben 40 yasındayım vede birdaha asla yaptıramam sansımı denemişler .bana dogr düzgün acıklama bile yapmadılar devlet hastanesinde bile 5,5 milyara yakın paramız gitti... özel merkezlerde görüştügümde biz g3, ve g4 transferi yapmıyoruz diyorlar.benim endometriumun ince oldugu halde ve yumurtalar 5. gün kalitesiz oldugu halde bana transfer yapılıdı ve dogru düzgün acıklaması bile yapılmadı.anlamayan biri tutmadı deyip kapatıyor konuyu ben bu işin peşini bırakmak istemiyorum ve bukonuda bana yol göstermenizi istiyorum bu hakkında ne yapabilirim bazı kişilerde kalitesiz yumurtalarda tedavi kesiliyor transfer olmuyor... vede belirli ücret karsı tarafa geri veriliyor ben tutmayacagını bilebile para yatırıp üzüntüyle geçirdim.tutunmayacagı belli seyleri tarnnsfer ederek para kazandırdım devleteeee... bukonuda neyaapabilrim ...yardımcı olurmusunuz

valla turtem bende şaşırdım.belki bizede öyle yaptılar hep negatif olduguna göre.ama davanda kararlı ol.

canım çok kötü bir durum böyle drmu olur ya kim bilir daha neler yapıyorlardır
bence sağlık bakanlığına şikayet edin..

kızlar 23 martta sonuç alıcam günler geçmek bilmiyo 3.olucak ama genede heyecanıma yenik düşüyorum bi yandanda korku dua edermisiniz benim için

canım benim transferin 7.günü bende geberecemm artık heycendan dayanamıyorum hiç belirtin varmıııı yazarsan sevinirimmm

Gerçekten üzücü bir durum. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım. AmA merkezin transfer etmesine anlam veremedim.Bence SABİM e şikayet et. Gittiğin merkez neresiydi çok merak ettim. Sonuçta böyle merkezlerde hiçkimse tedavii olmak istemez. Burda yazmak istemezsen. Özelime mesaj atarsan sevinirim. Biz de Ankarada Tedavi olmak istiyoruz.

canım senin için çok üzüldüm ben henüz tüp bebek yaptırmadım ama yazdıklarını kulağıma küpe yapacağım bence hakkını sonuna kadar ara maddiyattan geçtim senin ruh halini düşünemiyorum allah yardımcın olsun umudunu kaybetme

valla turtem bende şaşırdım.belki bizede öyle yaptılar hep negatif olduguna göre.ama davanda kararlı ol.

meraba canım biz daha yeni başlıyacağız sen daha iyi biliyorsundur sence tedavi öncesi daha kaliteli yumurta ve sperm için özel kürler falan işe yararmı? zaten 2 şansımız var tutmasa ne yaparım bilmiyorum

canım benim transferin 7.günü bende geberecemm artık heycendan dayanamıyorum hiç belirtin varmıııı yazarsan sevinirimmm

canım ne güzel o aşamaya kadar gelmişsin bence hiç heyecan yapma tadını çıkarmaya bak sonuçta ne zorlukla o aşamaya geldin inşallah tutar rahat olmaya çalış inşallah ektiğin ağacın meyvesini alırsın dualarım seninle kib

kızlar saolun evet bu olayın maddeyitından cok psikolojim bozuldu .neden böyle yaptılar hersey bukadar basitmi biz okadar emek veriyoruz. sadece gönderip telefonda negatif deme geregi diyorlar.ınsanlar böylr kandırılıyor sömürülüyor basından savılıyor işte.yarın hastaneye gidip konusacagım artık hiçbişe elde edemesemde içimdeki buu üzüntü birikintisi cıksın ... Sizde arkadaslar cok dikkatli olun ben bu tüp bebegi devlet hastanesinde ücretli yaptırdım.ama bir arkadasımda tüp bebek yapıyor o gen art ta yaptıracak ama onun biirde özel doktoru var prolaktini yüksek cıkıyor özel doktoru düzenlemeden kaç aydır göndemedi tüp bebege bizde okadar para verdik benimde yüksek cıktı hiçbirsey yapmadılar.hangi degeriniz yüksek cıkarsa onu belirtin ben yine arastırarak bu gerccegi ortaya cıkardım.bunları ögrenmeseydim.tüp bebek yaptım ama tutmadı diyecektim .bircok insanımız hiçbirsey bilmiyor eminimkii onlarada transfer edilmiş heyecanla beklemişlerdir tahlil gününü ben hiç olmazsa tutacak diye kendimi avundurmadım.Ama hakkımıza girdiler.Baska birsey demiyorum yarın gidip konusursam verdikleri cvbıdaa yazarım kendinize iyi bakın... ne olursa herseyi arastırın.Allah yardımcınız olsun

merhaba arkadaşlar, üçüncü denemede pozitif sonuç aldım. 2 embriyo transfer edilmişti.ilki transferin 12'nci günü, diğeri de ondan iki gün sonra beta hcg tahlili yaptırdılar. sonuçları doktor telefonla değerlendirdi ve sorun olmadığını söyledi. transfer 5 mart'ta yapılmıştı. doktorum telefonda söylediği ultrason tarihi de 9 nisan'a denk geliyor. bana bu tarih biraz uzun geldi. yani ikinci beta hcg tahlilinden sonra 3 hafta bekleyeceğim. bu arada başka tahlil gerekmiyor mu acaba? bu durum kafama çok takıldı. bir de bebeklerden biri mi tutundu, yoksa ikisi de mi, bu ne zaman belli olur?

eğer konuşacaksan bence yapacaklarınıda söyle.hakkını savunacağını felan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…