Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kız zaten onun işi var 7 den önce gelmicek bırakmıyoki bene anneme gidiyim bahaneside hava soğukmuş pis ana düşkünü uyuzzzzzzzzzzzzz

sus sus sus susss nereye kadar yaaa çatlatıcaklar beni analı oğullu valla yaaa
şimdi gitçem yine aynı muhabbet ay incir yumurta çatlatmaya yarıyo ay tv de şunu dediler şu hast.güzelmiş onu yap bunu yap
delirtecek beni yaa sanki ben bilmiyorum batıyo işte her sölediği batıyaa uf yaaa :((((((((((((

asuman cnm öncelikle hoşgeldin burdaki herkes denedi deniycek tuttu tuutturucak falan işte ama böle geldim gittim yaparsan kimseden bişi öğrenemezsin :)))
ayrıca listemize senide ekledim 70. kişi olduğun için çaylar benden cnm tekrar hoşgeldin
:içelim: zemuszemus

songülll çıkıcam bak birazdan pazartesiye kadar yokum toipiğimize iyi bakın heee

çaylar kısmıda işin esprisi cnm senin ilk denemen olucak sanırım sizde sorun nedir

asumancım ben birazdan çıkacağım pazartesiye kaar yokum ama burdaki arkadaşlar merak ettiğin tüm soruları yanıtsız bırakmazlar

arkadaşlar hepinizi öptümmmmm
allaha emanet olun tefriciyeleri okumayı unutmayın rica ediyorummm
hatçem songulum maralım meldirim eylülüm nevinim alaram ve adını sayamadığım herkezzzz öpüldünüzz şekerlerrrrrrrr

Kızlarr listede ismimin önüne HAMıLEEE yaza bilrisiniz artık 7 gün değerim 36 .
9 gün değerim 120.1 çıktı.Darısı bu topikte ve tüm bebiş isteyen her birinizin başına inşallah....

günayyyyy oleyyyy oleyyyy
tebriklerrrrr inşş sağlıklı hayırlı kucaklarsınnn canımm oley be oleyy
valla çok sevindim yaaakaydirigubbakcemile5
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Kızlarr listede ismimin önüne HAMİLEEE yaza bilrisiniz artık 7 gün değerim 36 .
9 gün değerim 120.1 çıktı.Darısı bu topikte ve tüm bebiş isteyen her birinizin başına inşallah....

RABİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
.....................................
AY HAMİŞ HABERİ İÇİME DOĞDU HERHALDE TOPĞE BAKTIM :teytey::teytey::teytey::lepi::lepi:delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance:
ALLAH ZARDAN SAKLASIN :nazar::nazar:DARISI BAŞIMIZA OLSUN

Kızlarr listede ismimin önüne HAMİLEEE yaza bilrisiniz artık 7 gün değerim 36 .

günaycım tebrikler yaşasın bir hamilemiz daha var her şey çok güzel gider inşallah
değerlerin de çok güzel allah tamamına erdirsin canım

herkese günaydın cumanız mübarek olsun

eylülüm özledim seni hep aklımdasın ama işlerden dolayı giremediğini biliyorum cnm bnm

canım benim bende sizi çok özledim valla evet işlerim yoğun hemde çok ama izne ayrıldım 10 gün rahatım yani şimdi kim ne yapıyor çok takip edemiyorum ama o zaman öğrenirim artık öpüyorum seni gizemim

eylülüm başladım allahın izniyle inşallah...
200 dozla başladım + 5 doz llucrin
evet cnm bnm mol gebelik öyküm olduğu için pgt yapılacak, sende kaç tane yumurta topladılar kaçı döllendi genellikle nasıl oluyo bu konuda hiç bilgim yok...

ama sana niye pgt yapsınlar ki, tekrarlayan düşüklerde, genetik problem olduğu zaman, akraba evliliklerine falan yapılıyo...

amin cnm bnm hepimiz inşallah...

maralım bende ikisinde de 9 yumurta toplandı ilkinde hiç kaliteli yoktu 2.de 1 tane 1. kalitede yumurta transfer edildi
benim daha önce bir düşüğüm oldu şimdide 8 haftalık kalp atımı olmadı yani genetik problem olabilirmi bilmiyorum ama pgt yapılırsa riskler azalır diğe düşünüyorum
artık hepimiz için hayırlı olsun diyorum

Back
X