Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kızlar yine kimsecikler yok...
gizoşum cnm bnm yaa... Allah anneciğine sabır versin...dedeciğine ve ablacığına da çok geçmiş olsun cnm bnm...Allah dermansız dert vermesin, biz allahın sevgili kullarıyız ki bize kendini hiç unutturmuyo Allah sevdiği kullarına dert verirmiş... üzülme sen sakın olurmu buda bizim sınavımız... sen herşeyin üstesinden gelebilecek fıkır fıkır bi kızsın... cadı yerim ben seni...

Eylülüm evet cnm risk azalıyor düşük yapma riski çünki bebekte herhangi bir genetik problem olmuyor... ama şöyle bir durum varmış mesela 8 yumurta toplantı bunların 7 sinde problem çıksa sadece 1 tane yerleştiriliyor... Allah korusun ya hepsinde çıksa :((((((((((,

Yok cnm genetikte bi problem yoktur genelde çıkmıyor ama test yaptırmakta fayda var, eşli genetik tahlil yapıyorlar kromozomlara bakılıyor... eğer yaptırmadıysanız önce onu bi yaptırın derim...

gunaydın yeter nasılsın.takıp edemıyorum ben ama cok merakta edıyorum valla

kızlar merhaba
bende aranıza yenı katıldım.benım ılk denemem.bugn 9,gunum ılık yumurta transfer edıldı belıyorum bakalım 4 gun sonra ogrencez sonucumuzu.allah hepızın kucagını beneklerımızle doldursun.

kızlar merhaba
bende aranıza yenı katıldım.benım ılk denemem.bugn 9,gunum ılık yumurta transfer edıldı belıyorum bakalım 4 gun sonra ogrencez sonucumuzu.allah hepızın kucagını beneklerımızle doldursun.

RABBİM GÖNLÜNDKNİ NASP ETSN
İNŞ BURDA GZL HABRLERİNİ ALACAĞIZ
İİİNNNNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız
demetyaren sanada günaydın canım
yeteeeer canım sanada günaydın
nevinim canım benim nasılsın kaçıncı iğnedesin
güllücan inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
ben son günlerde size katılamıyordum o yüzden gelişmelerden pek haberim yok
inşallah herşey yolundadır

kızlar nerdesinizya kaç gündür ben yoktum şimdide siz yoksunuz biraz sonra çıkıcam kimse yok
gizem haftasonu yok biliyorum ama songül hatice nevin ayşe esra iki seldam hilal meldir diğer bütün kızlar hiç kimse yok neyse canım iyi olunda artık sonra görüşürüz

merhaba kızlar, benim düşük olma riskim fazla transferimin 20. günü değerlerim çok düşük. 12. gün 5, 14. gün 10, 16. gün 25, 18. gün 68 ve bugün 80 çıktı değerler çok düşük ilerliyor bende umut kalmadı doktorum var diyor ama boşuna ümitlenmek istemiyorum normalde hep 2 veya daha fazla katlarken bugün ikiye bile katlamadı sürekli tahlil yaptırıyorum sol kolum şişti ve mosmor hemşire damara çok girmiş sağ kolumda 2 gündür ondan aldırıyorum oda nereye kadar dayanacak ve ben... normal değere gelmesini bekliyorlar 200 olursa keseye bakacaklarmış diğerleri gibi 1000 beklemeyeceklermiş geç ilerlediği için, 200 çıkma umudum kalmadı sonuç istiyorum bu bekleyiş çok zor varmı yokmu her tahlil sonucu acaba bugün katladımı diye düşünmek her ağrıda düştümü korkusu yaşamak çok zor

merhaba kızlar, benim düşük olma riskim fazla transferimin 20. Günü değerlerim çok düşük. 12. Gün 5, 14. Gün 10, 16. Gün 25, 18. Gün 68 ve bugün 80 çıktı değerler çok düşük ilerliyor bende umut kalmadı doktorum var diyor ama boşuna ümitlenmek istemiyorum normalde hep 2 veya daha fazla katlarken bugün ikiye bile katlamadı sürekli tahlil yaptırıyorum sol kolum şişti ve mosmor hemşire damara çok girmiş sağ kolumda 2 gündür ondan aldırıyorum oda nereye kadar dayanacak ve ben... Normal değere gelmesini bekliyorlar 200 olursa keseye bakacaklarmış diğerleri gibi 1000 beklemeyeceklermiş geç ilerlediği için, 200 çıkma umudum kalmadı sonuç istiyorum bu bekleyiş çok zor varmı yokmu her tahlil sonucu acaba bugün katladımı diye düşünmek her ağrıda düştümü korkusu yaşamak çok zor

canım arada kalmak çok zor beklemek çok zor allah yardımcın olsun canım

Back
X