Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güllücan test günün bugün ama hiç idrarda baktın mı bakmamışsan iyi kendini strese sokmamışsındır
adet sancısı gibi ağrı diyorsunya bazen psikolojik de olabiliyor stresten yani ya da bebişin kasıklarında kendine yer açıyordur
sagol yetercım sen hangı asamadasın
ayşem eylülüm tşk şekerler yazdım tahlil isimlerini sağolun canlarım benimmm
gullucan cnm bende çider üyesi olarak asm ye gidersem fiyat 3000tl ilaçlar ve tahliller hariç
ekip çok güzel ilgi harika bakalım artık kısmet diyorum cnm bnm
canım benım ılaclar dahıl hepsı 3500 tl ıdı.ekstra 500 bız vermsıızdır.4000tl de gıtsın.cok sukur cok degıl ama bırde yavrumuzun annesının karnında oldugunu ogrensek ozman ıste dunyalar benım olcak.tabıkı hayırlısını ıstıyrum sureklı
ayşem eylülüm tşk şekerler yazdım tahlil isimlerini sağolun canlarım benimmm
gullucan cnm bende çider üyesi olarak asm ye gidersem fiyat 3000tl ilaçlar ve tahliller hariç
ekip çok güzel ilgi harika bakalım artık kısmet diyorum cnm bnm
canım benım ılaclar dahıl hepsı 3500 tl ıdı.ekstra 500 bız vermsıızdır.4000tl de gıtsın.cok sukur cok degıl ama bırde yavrumuzun annesının karnında oldugunu ogrensek ozman ıste dunyalar benım olcak.tabıkı hayırlısını ıstıyrum sureklı
İNŞŞŞ CANIM GÖBÜŞÜNDEDİR BEBEİŞİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İNŞŞŞ CANIM GÖBÜŞÜNDEDİR BEBEİŞİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
sagol canım ınsaalah ıdrarda 10,gun negatıf cıktı ama buaksam 11,gun aksamı kan testı yaptırcam.ıdrara bel baglayıp moralımı bozmak ıstemıyorum acaba kendımımı kandırıyorum onuda bılmıyorum cunku dunden berı bogazımda goz yaslarım dugum dugum.buaksam ınsaalah pozıtıf cıkarda bızde katılır dımı hamılelr kervanına.canım hadı bakalım senınde hakkında hayırlısı.
kızlar oku oku bitmedi yaw :) az yazın :) fiyatlar şimdilik düşük gib görünüyor ama yeni seneyle hem kanunlar hemde fiyatlar değişebilir acele etmek lazım sanırım.
eylülcüm bende ameliyat olalı 1 ay olmak üzere benimde göğüslerimdeki ağrı geçmedi hatta hala hormonlarım normale dönmedi sanırım her şey için 40 gün dedi dr (ilişki yasak , ayakta banyo yapılacak)
bende normale dönmek için o süreyi bekliyorum.
sagol canım ınsaalah ıdrarda 10,gun negatıf cıktı ama buaksam 11,gun aksamı kan testı yaptırcam.ıdrara bel baglayıp moralımı bozmak ıstemıyorum acaba kendımımı kandırıyorum onuda bılmıyorum cunku dunden berı bogazımda goz yaslarım dugum dugum.buaksam ınsaalah pozıtıf cıkarda bızde katılır dımı hamılelr kervanına.canım hadı bakalım senınde hakkında hayırlısı.
İKİ BAŞARISIZ TÜP BEBEK YAŞAMIŞ BİR KİŞİYİM O 12 GÜNÜN NASIL 12 YIL OLDUĞUNU HER GÜNÜN GEÇMEK BİLMEDİĞİNİ YA SONUÇ NEGATİF OLURASYI ÇOK İYİ BİLİRİM
AMA HAKKINDA HAYIRLISI İNŞŞŞ GÜZEL SONUÇ ALIRSIN POZİTİF GÖRÜRSÜN AMA OLMAZSADA ÜZÜLME
rabbim cümlemize hayırlısını nasip etsin inşallahhh