Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ayşem o telden giriyo nete herhalde onun için okuyo fazla yazmıyo zaten baksana kaçtı

evet ayşecim aynı yerlerde olsaydık beraber kahvaltı yapardık o zamanda masadan kalkamazdık ben çok severim masabaşı sohpetlerini
gizemim biz hani evdeyizya tabiki bu saatte kahvaltı yapıcaz evde olmanın keyfde bir başka canım:)))
gizemim ben kilolu değilim ama göğüslerim iyidir bende memnundum ama böyle kocaman oldu ağrı olmazsa neyse ama ağrı var
kızlar bizim burda kadındoğumcu yokki hemen gideyim artvin merkeze gitmem lazım geçmezse gidicem hem hormonlarımada baktırırım özellikleprolaktinim yükselmiş olabilir bilmiyorum aslında ne oluyor

ayse aynı seyı yazmışız pabucu yarım.sıkıstırmayn tlfdn zor oluyo pc gelsın tek tek yazacm

kızlar benimde biraz işim var siz yazın ben birazdan gelirim şekerler

meryem42 hoşgeldin sefalar getirdin şekerimmm

güllücan test günün bugün ama hiç idrarda baktın mı bakmamışsan iyi kendini strese sokmamışsındır
adet sancısı gibi ağrı diyorsunya bazen psikolojik de olabiliyor stresten yani ya da bebişin kasıklarında kendine yer açıyordur

ay canım dun meraktan ıdrarda yaptım tek cızgıyı gorunce beklemden attım moralımı bozmamaya calıyorum normalde yarın 12,gun ama aksama 11 bucuk gun olcak cunku transferım 12de yapılmıstı oyuzden bugun ıs cıkısı 8gıbı testı yaptırmayı dusunuyorum.ıdrarda moralımı bozmak ıstemedım umıdım kan.bakalım mevlam ne gosterır.

ayşem eylülüm tşk şekerler yazdım tahlil isimlerini sağolun canlarım benimmm

gullucan cnm bende çider üyesi olarak asm ye gidersem fiyat 3000tl ilaçlar ve tahliller hariç
ekip çok güzel ilgi harika bakalım artık kısmet diyorum cnm bnm

canım benım ılaclar dahıl hepsı 3500 tl ıdı.ekstra 500 bız vermsıızdır.4000tl de gıtsın.cok sukur cok degıl ama bırde yavrumuzun annesının karnında oldugunu ogrensek ozman ıste dunyalar benım olcak.tabıkı hayırlısını ıstıyrum sureklı

ayşem eylülüm tşk şekerler yazdım tahlil isimlerini sağolun canlarım benimmm

gullucan cnm bende çider üyesi olarak asm ye gidersem fiyat 3000tl ilaçlar ve tahliller hariç
ekip çok güzel ilgi harika bakalım artık kısmet diyorum cnm bnm

canım benım ılaclar dahıl hepsı 3500 tl ıdı.ekstra 500 bız vermsıızdır.4000tl de gıtsın.cok sukur cok degıl ama bırde yavrumuzun annesının karnında oldugunu ogrensek ozman ıste dunyalar benım olcak.tabıkı hayırlısını ıstıyrum sureklı

İNŞŞŞ CANIM GÖBÜŞÜNDEDİR BEBEİŞİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

kızlar oku oku bitmedi yaw :) az yazın :) fiyatlar şimdilik düşük gib görünüyor ama yeni seneyle hem kanunlar hemde fiyatlar değişebilir acele etmek lazım sanırım.
eylülcüm bende ameliyat olalı 1 ay olmak üzere benimde göğüslerimdeki ağrı geçmedi hatta hala hormonlarım normale dönmedi sanırım her şey için 40 gün dedi dr (ilişki yasak , ayakta banyo yapılacak)
bende normale dönmek için o süreyi bekliyorum.

İNŞŞŞ CANIM GÖBÜŞÜNDEDİR BEBEİŞİN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

sagol canım ınsaalah ıdrarda 10,gun negatıf cıktı ama buaksam 11,gun aksamı kan testı yaptırcam.ıdrara bel baglayıp moralımı bozmak ıstemıyorum acaba kendımımı kandırıyorum onuda bılmıyorum cunku dunden berı bogazımda goz yaslarım dugum dugum.buaksam ınsaalah pozıtıf cıkarda bızde katılır dımı hamılelr kervanına.canım hadı bakalım senınde hakkında hayırlısı.

kızlar oku oku bitmedi yaw :) az yazın :) fiyatlar şimdilik düşük gib görünüyor ama yeni seneyle hem kanunlar hemde fiyatlar değişebilir acele etmek lazım sanırım.
eylülcüm bende ameliyat olalı 1 ay olmak üzere benimde göğüslerimdeki ağrı geçmedi hatta hala hormonlarım normale dönmedi sanırım her şey için 40 gün dedi dr (ilişki yasak , ayakta banyo yapılacak)
bende normale dönmek için o süreyi bekliyorum.

canım senınde allah yardımcın olsun.dıkkat et kendıne canım.

evet gizem ya ben hiç doğru beslenmiyorum maleseff
eylülümün dediği gibi evde olmanın yalnız olmanın getirdikleri çalışmadığım için geç saatlere kadar yatıyorum kalkar kalkmazda canım bişi istemiyoo hele yalnız hiç istemiyoo
böle idaree ediyos iştee

eylülüm varya yakın olsak beraber masadan kalkmazdık herhalde

gullucan akşam internete girip haber verebilcen mi
yoksa yarını mı beklicez haber almak için
inşşşş mutlu hayırlı haberlerle gelirsinnn

gizem im diğer gebzedeki arkadaş kimdii
amma kalabalık gebze yaa harbiden bütün gebze kısır herhalde:)))
çarşının ortasına bi tüp bebek merkezi açılsa tam olcak herhaldee
her girdiğim ortamda var yaa hiç tek değilim yanii şu gebzede

sagol canım ınsaalah ıdrarda 10,gun negatıf cıktı ama buaksam 11,gun aksamı kan testı yaptırcam.ıdrara bel baglayıp moralımı bozmak ıstemıyorum acaba kendımımı kandırıyorum onuda bılmıyorum cunku dunden berı bogazımda goz yaslarım dugum dugum.buaksam ınsaalah pozıtıf cıkarda bızde katılır dımı hamılelr kervanına.canım hadı bakalım senınde hakkında hayırlısı.

İKİ BAŞARISIZ TÜP BEBEK YAŞAMIŞ BİR KİŞİYİM O 12 GÜNÜN NASIL 12 YIL OLDUĞUNU HER GÜNÜN GEÇMEK BİLMEDİĞİNİ YA SONUÇ NEGATİF OLURASYI ÇOK İYİ BİLİRİM
AMA HAKKINDA HAYIRLISI İNŞŞŞ GÜZEL SONUÇ ALIRSIN POZİTİF GÖRÜRSÜN AMA OLMAZSADA ÜZÜLME

Back
X