Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

hiçkimse bizim gibi anlayamaz biz bu olayları yaşıyoruz ve birbirimizi anlıyoruz yoksa bizi ne devlet ne millet anlar
gizemcim inşallah arkadaşın için ulaşırsın medyaya herkesle paylaşmak lazım yapılan yalnışları

hiçkimse bizim gibi anlayamaz biz bu olayları yaşıyoruz ve birbirimizi anlıyoruz yoksa bizi ne devlet ne millet anlar
gizemcim inşallah arkadaşın için ulaşırsın medyaya herkesle paylaşmak lazım yapılan yalnışları

başbakan burayaaaaaaaa
tüpçülere yardıma
yeni sloganım nasıl kızlar

guzel valla.herseyın acılımı varda tupun nıye yok.dogru dıyonuz guya destek paketı cıkardılar.rapor almak ıcın bır sru ugrasırmısın bız rapor almadık zaten her hastanede rapor gecmıyorkı.daha guzel ımkanlar yapmalılar bence.

meldircim aynen bende ay korunuyorduk yalnışlıkla hamile kaldım diyenlere sinir oluyorum istemiyorduk oldu diyenlerede

a.acele bende senin gibi düşünüyorum 6. denememiz olacak öyle yada böyle olmuyorsa vardır bi hikmeti diyorum arkadaşlarım kızıyor bana 2. kayıpta 3 tane bebeğim gitti böyle düşünmekte haklı olduğumu senin yazdıklarını okudutan sonra daha iyi anladım aynı şeyleri hissediyoruz.

allahın gücüne gitmesin yarabbim ,istemeyene verme aldıracak olana verme biz çırpınan kullarını gör hayırlısıyla evlat sahibi yap diyorum....

benim arkadaşlarım arasında plan yapıpta hamile kalanlar var.ben şu zaman istiyorum diyor ve oluyor.bu ne ya bende valla gıcık oluyorum.daha çok erken biz düşünmüyoruz diyenlere ne demeli

meldircim aynen bende ay korunuyorduk yalnışlıkla hamile kaldım diyenlere sinir oluyorum istemiyorduk oldu diyenlerede

yada yanlıslıkla ıkız hamılelere ben tam gıcık oluyorum bırde kocası karıısnı suclar senın yuzunden oldu sen korunladım bak oldu dıye valla sınır oluyom ben boyle ınsalara nankorler.sukretmelıler hallerıne bız olu olmayacagı bıle garantı olmadan bır suru caba maddı manevı yıkım ahh bu ınsanlar hepp nankor.sukursuz.

bizde rapor almadık güllücan çok uğraşmak gerekiyormuş bir sürü şartlarıda var biz zaten bir sürü yol gidiyoruz her seferinde devlet yardımıda söylenenden daha azmış
bize doktorumuz devletten daha çok yardım etti valla 3. ye gidersek eminim daha çok ilgilenip yardım edecektir

ulen neyin nereye gittiğini bilmiyonmuda yalnışlıkla hamile kalıyon
valla oklavayı kıracam kafalarında bende gıcık oluyorum bunlara yaaa
yalnışlıklaymışşş
o işi yaparken yalnışlıkla değil ama dimi :)))))))))))))))))))))))))

kıslar bende aşılama yaptırırken birileri geldi çocuk aldırmak istiyoruz dediler ben orda bekliyom çocuk için onlar aldıracak eşime dedim kalkim şunlara bi girişim evire çevire bi dövim dedimm
benim ablamda bebeğini emziriyodu bi gün songül karnımda bişey hareket ediyo dedi bende test yap dedim yok ya gidim belki bi hastalık falan olmasın dedi gitti doktora cinsiyetini bile öğrendi geldii emziriken bi daha oğlu olduu yuhh dedim yanii bi de doktorlar ona senin çocuğun olmaz diyolardı 3 tane oğlu var

meldirciğim benim arkadaşlarımda bana kızıyorlardı. ama yaşın ilerledikçe ileriyide düşünmek zorundasın .40 -45 yaşında anne olacağım doğurdum ettim diyene kadar yaşında ilerleyecek hiç kimse nekadar yaşayacağını bilemez ancak rabbim bilir.ama bir gerçekte var.bencillik dediğim bu benim.60 yaşında anne olan var diyorlar ama ben bunu meleklerime yapamam.ve çok kızıyorum onlara 60 yaşına kadar denemeden bir evlat edinselerdi şimdi torunlarını görürlerdi

benim arkadşım da burda mutlukent de bi oğlu vardı hamile kalmış yalnışlıkla:)
ikizleri oldu bi de 1 oğlu 2 kıza var şimdi
ayy aynurr bu yaşta 3 çocuk annesi oldun dedimm sorma ya diyo okuodu bide hahahaa
şimdi 3 çocukla oturuyoooo

allahın gücüne gitmesin yarabbim ,istemeyene verme aldıracak olana verme biz çırpınan kullarını gör hayırlısıyla evlat sahibi yap diyorum....

canım allah onları kısr yapsın cunku ıstemıyorlar bızede ınsaalah hayırlısıyla kaldırabılecegımız kadar versın.

şu çöp kutularına bırakılan bebeklere çok üzülüyorum.onlara bunu yapanlar insan olamazlar .biz bu kadar yanarken onlar bu yapıyor allah onları bildiği gibi yapsın.

burda beni anlayan insanlarla konuşmak çok güzel bazen en yakınınızdakiler bile sizi anlayamıyor ama bizler aynı dilden konuşuyoruz aynı şeyleri hissediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…