Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

gizem coşmuşsunuz valla yaa

nevincimm bugün formundasın hergün böyle ollllllllllllllll
bayıldım sana yaaa süpersinn benimde çocuğum olmuyo bana da yaparmısın hahhaaaaaaaaaaaa

songülüm çok üzgünüm ama şuan bi şaka yaptım nevin bana küstü uf yaa tmm susuyorum ben nevin konuşsun

gizem canım okurum tabiiiii....20 tane hiç bişy değill.....anneme giderkenn okurumm bennnn......

ya nevincimmmm hadi gizeme küstün bize niye cevap vermiyosun:))))))
bende sana mı küssem ne yapsam acabaaa

HıLALim allah razı olsun sağolasın cnm benim bu arada yavruum rumuzlu arkadaşımız için okuycaksın sağolasın yaa trasferi yeni olduda

bizim diğer topiğimizde böle bişi var trsferi olanlara ogün tefriciye okur sayısını toplar yazarız listede adının yanına burdada yapmak isterim ama liste çok kabarık baya bi karışık olur

kız gizem güzin geldim
merak etme küsmedim çıkacaktım işim vardı biraz
maksat çıkarken senin içini ezmekti :)))))))))) ama bi göz attım okumadm aha okuyu geliyom neler yazmışsın
işe yaramış ama galiba işe yaramış :) delirttimmi kız seni ahahhaha

senle fb de hesaplaşırım ben neyse artık burda belden aşa vurulmaz hihihihi :)))
bak sana neler yapacam ben huahuahauhauh
songül görüyon dimi cadı nevini koptu valla toplayamıyorum

ben transferim olduğu gün yazarımmm okuyabilirsenizz okursunuzzz.....ilk denememde hatimde indirtmiştimm tefriciyede okutmuştumm 500 yasin olmasadaa tanıdıklara bana okuyun demiştim.....ve meryem sureside okumuştum....ilk denememde olmadııı ama inşş şimdi olurr..yine meryem suresine başlayıpp okudumm dün bittii 41 gün okudum...

tam dicektim nevinin küsmez diye

canım benden tahlil filan istemdi nasip yaaa
illa olacak diye bişey yokki şansım belliydi yani en fazla yüzde 70 olmadııı
bikaç denemede olmazsa tahlil fialn yapıyolar diye biliyorumm

kız güzin ben böyleyim gerçektede artık buradada ciddiyeti bırakacam ben yapmıyom vala :))) tamam fbde bekliyom seni :))
birde hayat maximum resmim var gördünüzmü :))))

hilalim tabiki okuruz seve seve cnm benim allah kabul etsin sağolasın cnm yaa
okunan duaların bir yerde senin önüne çıkmak için bekliyolar cnm benim amin ol buna

cnm fb girmedim ben bugün hiç birazdanda çıkacağım işte bakarım ama bi ara.

songül bu nevin koptu diyorum yaaaaaaaa

bebekteyiz benden histeroskopi istediii serap hanımda ondan dedim....ama benim tutmuştuu ve değer az yükseldi ve ardından düştü ondan istemişti.....senin zatenn dondurulmuşun vardı heraldee ondan zaten istemezlerr test felan.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…