Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

bademir ben seni eklemiştim zaten cnm

kızlar amma koptunuz heee
kız bişi sormuş alooo
güvenceniz ne diye sölesenize kaçtı işte

bademir cnm benim güvencem sgk ama güvenmesek çok daha iyi olur nasılsa bi faydası yok

canım pardon göremedim ismimi bende kendim ekledim..:) benimde sgk dogru sölüyorsun hiç bir faydası yok boşa çalışıyoruz....

bende varım
daha önceki topiktede vardım ama ekimde tedavi ertelendi ben 3 olunsuz aşılama gecirdim sebep sperm azlığı şimdi tüp tedavim bitti dün yunuşlarım toplandı beni bugün aradılar 6 yumurtam vardı 5 emrüyo oluşmuş ve 4 tanesi gelişmekte sizce yumurta sayım azmı...

cannur canim, benim yumurtalarimda cok fazla denilemezdi... tedavi surecinde 6-7 tane gozukuyordu, toplandigi gun 8 tane cikmisti... bunun 6 tanesi dollendi... kafana takma canim..

hilalcim sürekli haberlerinizi soruyoruz buradan noldu naptınız nasıl geçti sonuç ne felan
bende şimdi öyle bişey soruyorum :))))

hilalcim canım tencereyi ne yaptın çıktımı :)) güzel haberlerini bekliyorum canım :)))
negatif pozitif yaz olurmu bizi habersiz bırakma :)))) diyosan tefriciye okuyayım sen kazı yaparken :)))

canım negatiff sonuççç:)))))))))))

kızlar bendede sgk yani tüp bebek raporu var...ve ben sizin gibi bi işe yaramıyor diye düşünmüyorum.....
umutda normalm fiyat 5000 lira...ama raporlu fiyat hastane parası 804 lira,,,ilaçlar 1.300,,,ve bide istenirse sprm ayıklamak için 500 lira istiyorlarr......
ama memorialde,almanda, ve bahçecide geçmiyor rapor....ama rapor geçen yerlerde daha uygun fiyat.....

nevinnn kopppp koppppp

coştu hatun yaaa

her zman böyle görim seniii sen bu pozitiflikle oooooo ne çocuklar gelirr hihihiiii

hilal senin için bi kür söylim canım:)))
yanık tencereye kaynar su dök beklet yumuşayınca cif ve çamaşır suyuyla telle birazda öyle cifle beklet
böylece pozitif sonucu alırsın hahhahahhhhaaaa

kızlar harikasınız ne diyimm.....
yarınnn belki pozitif sonuç alırımm olmazsa çöpe gidicek:))))))))

gizemim canım benim senin bu topğini gördüm ilk ben yazayım dedim sonra bilgisyarım bi gitti daha sonra açılmadı tabi dün leptopumda kendi doktoruna gitti yapıldı geldi pek sorunu yokmuş ama bugünde açtım bir baktım maşallah 24. sayfaya gelmişsiniz evet burdan devam edebiliriz artık

gizemcim haticem songülüm nevinim maralım seldacım diğer seldacım ayşecim meldircim hilalcim lansorcum diğer tüm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
allahım herkesin yolunu açık etsin herşey yolunda gitsin ve hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşalım bebeklerimize

tüm diğer

a.s.
gizemim canım benim senin bu topğini gördüm ilk ben yazayım dedim sonra bilgisyarım bi gitti daha sonra açılmadı tabi dün leptopumda kendi doktoruna gitti yapıldı geldi pek sorunu yokmuş ama bugünde açtım bir baktım maşallah 24. sayfaya gelmişsiniz evet burdan devam edebiliriz artık

gizemcim haticem songülüm nevinim maralım seldacım diğer seldacım ayşecim meldircim hilalcim lansorcum diğer tüm kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah
allahım herkesin yolunu açık etsin herşey yolunda gitsin ve hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşalım bebeklerimize

tüm diğer

ooooooooooo maşallah çok iyiyiz valla kızlar bir sorum olacak bebeginizin oldugunda en çok ne yapmak istersiniz .ben şu sepet beşiklerden en güzelini birde hastahanede odama çiçeklerin en büyüğü nasıl ama ben buyum ya siz

günaydın kızlar nasılsınız
eylülüm dün yoktun hiç merak ettim seni sana bişey olmasında olan laptopa olsun :))) aslında onada olmasın :))

sel sen nasılsın bugün durumun nasıl bak aynı kafadanmışız bende olursa aynı şeyi düşünmüştüm :)))

Back
X