Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

nevinim günaydın canım bir gün yoktum ama özledim sizleri valla ya laptopumada birşey olmasın evde masaüstüde var ama bu rahat oluyor heran yazışabiliyorum kahvaltıda bile hep yanımda
ben iyiyim canım artık ağrılarımda nerdeyse yok sayılır senin iğneler nasıl gidiyor

sel canım merhaba bizim topik çok eylencelidir önceden ekim topiğindeydik artık burdan devam edeceğiz inşallah sen de hepimizde kavuşuruz bebeklerimize
ben bebeğim olunca neler yapmam ki o kadar çok hayalim var ki çiçek düşüncesine aynen katılıyorum ben en çok da neyi hayal etmiştim biliyormusunuz kız erkek farketmez ama kız olursa biraz büyüyünce onunla benzer kıyafetler giymeyi çok istemişimdir ne kadar hoş olur dimi tabi yaş geçiyor da nasıl olur bu düşüncem bilemem artık

canım ilk sayfadan oku gel bu konuyu :))
eylül bende kızımla şimdi biyere giderken aynı değilde aynı renkler giymeye çalışıyoz:)) ana kız aynı oluyoz :)))

evet bende mutfakta yanımda masaüstüne git gel olmuyo :)))

songülüm hilalim neredesiniz bugün !!!

songül kesin komşudadır :dilcikar:

vay aferin tbrk ederim :)))) bu kadar marifetli olduğunu bilmiyordum ne çabuk okudun :))))

canım benim internet gitti bu arada yeni geldi
ne güzel ya senin kocaman kızın var maşallah tekrar tekrar
bir gün olacak mı bizimde acaba

olunca nasıl büyüyecek diyon büyüyo zaman öyle bi akıp gidiyoki olacak canım merak etme güzelim.

inşallah olur da onunla geçiririz zamanımızı artık çok umutsuz olduğum zamanlarda oldu ama şimdi daha çok umutluyum tabi bunda eşimin çok yardımı oldu o herzaman bana moral verdi düştüğm umutsuzluktan hep eşim çıkardı beni öncelikle ben böyle bir eşe sahip olduğum için şanslıyım ve mutluyum inşallah bu mutluluğumuzu bebeğimiz olurda onunla artırırız
allahım herkesi eşi ve çocuklarıyla mutlu etsin

hani kızlar nevin dışında kimse bebeği olduğunda doğduğunda yapmak istediği hayal ettiği şeyler neler yazsanıza.merak ettim

ilk ben yazayım bari bebeğim olsun ilk yapacağım onun kokusunu içime öyle bi çekeceğim ki bunu çok istiyorum inşallahta yaparım.

ben geldimm kkızlarr evde değildimm akrabam doğum yaptıı onu görmeye gittim...benden sonra evlenmiştii fakat şimdi 1 aylık oğlu varrr......
sel soruna gelinceee bende evlatlarıma sımsıkı sarılıpp kucağımdann indirmek istemiyorummm...hele bi gelsinlerr annelerinee.......
bugünnn çocuk istediğimi bi çocuk görünce daha çok anladımm....çokkk istiyorum çokkkk....
eylül ablacım canımcım iyi olmana sevindimmmm ama laptopuna iyi bak ablammm sonra nasıl görüşcez seninleee.......

hilalciğim bende dün bi arkadaşa gittim bende çok kötü olmuştum kadının bebeğina sarılması öpmesi o an bende çok istedim ama............eve geldiğimde elimde olmadan ağlamaya başladım eşimde neden ağladımı sordu bende söyledim ve bana söylediği bu kadar niye kıskançlık yapıyosun dedi benimki kıskançlık değildi sadece bir özlem annenin bebeğine özlemiydi sadece ve eşim bunu yanlış anladı.ya size de oluyormu bebekli aileye gitmek içimden gelmiyor ama ne yazıkki samimi olduğumuz arkadaşlarında bebeği var.yoksa gerçekten benmi kıskançlık yapıyorum kızlar....................

azra canımm ben bunu kıskançlık olduğunu düşünmüyorumm ama bende eşime sölesem belki aynı tepkiyi verir...bazen dışarda çocuk bile görmek zoruma gidiyorr......ama benimkide kaskançlık değil....dediğin gibi anne bebeğine sarılıyorr öpüyorrr o anda benimde bebeğim olsada bende sarılsam dedim....yoksa kesinlikle içimde kötülük yokkk eminim seninde yokturr....allah bağışlasın bebeklerini....ve bizlerede o duyguyu tattırsın rabbim.....
aminnnnnnnnnnnnn

bebekteyizz adın songülmüşş bende songül diyim o zamannn....
nasılsın canım????sen anadolu yakasındamı oturuyosun erdeme gidiyosun ya ondan sordum???

azra canımm ben bunu kıskançlık olduğunu düşünmüyorumm ama bende eşime sölesem belki aynı tepkiyi verir...bazen dışarda çocuk bile görmek zoruma gidiyorr......ama benimkide kaskançlık değil....dediğin gibi anne bebeğine sarılıyorr öpüyorrr o anda benimde bebeğim olsada bende sarılsam dedim....yoksa kesinlikle içimde kötülük yokkk eminim seninde yokturr....allah bağışlasın bebeklerini....ve bizlerede o duyguyu tattırsın rabbim.....
aminnnnnnnnnnnnn

sağol canım aiiiin inşallah gerçekten bende senin gibi düşünüyorum içimde zerre kadar bi kötülük yok aslında Allah ım inşallah o duyguyu bizlerede yaşatsın.:Saruboceq::CüvCüv:

Back
X