Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kzıalrr bende geldimm ama kimseciklerr yokk.....
dün öğlennn mazeretli olmama rağmenn hala sökülmedimm...hastanemi aradımmm dr daa yinede gelinn belki bi sorun vardır demişş....yanii yarın gidiyorumm dua edindee bi sorun çıkmasın kızlarrrr...
bende umut tüpde deniyecemmmm benide yazabilirsin gizemcim.....

hilalim cnm hoşgelmişin ama ben diğer taraftaydım kaçırdım seni
canım benim yazıyorum sanada umut diye hayırlı güzel haberlerle gel şekerim

listeyi mümkün olduğunca çok güncellemeye çalışıyorum

meldirim geldim cnm benim

hilal nasılsın şekerim

drgünay 5.gün nasıl hissediyosun kendini cnm benim inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alır bebişini kucağına alırsın inşallahhhhh

yok cnm benim kocam bilmiyoki fb açtığımı hihihihiih nasıl baksın evdende hiç açmam yani mümkün değil bilemezzz hihihihi neden sordun

toparlanmaya çalışıyorum dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum saçımla kaşımla makyaj malz. oynayıp duruyorum....

halidem hoş geldin tanıyalım senide ne dersin ???? listemizede ekleyelim hııı

meldir kuzum biliyorum bana sölemesi kolay ama cnm seni çok seviyorum ne olur toparla kendini bak tekrar deneyeceksin böle yaparsan olmaz ama ben eminim rabbim hepimizin muradını verecek sadece zamanı değilmiş şeker arkadaşım benim

canım fotoğrafların altına yorum yazıyorsun ya kocanın tarafınıdan bahsediyorsun resimleri yorumlarkende kocan görebilir

bende iyiyim gizemcimmmmm...inşşşşş yarında iyi olurumm:))))))
bugünn nevincimm yok buralardaaa....nerdesinn nevincimmmm dr.damısın yoksaaa??????

günay cnm memnunmusun umuttan
ben bahçeciden bi dr la görüştüm bilgi almak amaçlı yakın olsa tercih edebilirim aslında hoşşuma gitti yani
umutta çok tedavi olan var sen ne düşünüyosun umut için ????

ayşem nasıl yani yaaaa
benim sizin kayıtlı olduğunuz fb yeni açtım sizden başkada kimse ekli değil
isim başka soyisim başkaa nasıl olucak anlamadım ben şimdi

Back
X