Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kizlar benim yine toplantim var, ondan sonra da derse gircem... bgun gorusemeyiz herhalde artik... Kendinize iyi bakin..Yarin gorusuruz insallah

nasılsınız bakalım? size bişiler sorucam bilenler cevaplasın lüüüptennnnn :))))))
biraz uzun olabilir ama

OHOOOO bi ben kalmışım desenize benimde işlerim var şekerler hamdolsun maaşlar yatıyo bugün hesap çıkarıyorum banka talimatları falan hazırlamam lazım hadi öptüm herkesiiiii

bak bide sirenas var cnm hoşgeldinnnnnnn
belki de o sana yardımcı olrr maralım

ya şimdi ben lucrini günde 10 dıoz kullanmaya başladım 3. gün adet oldum (2 gün erken adet oldum) , adetin 2. günü 5 doz lucrin + 200 doz puregon başladım,,daha önce tüp yaptıran arkadaşlarım lucrini uzun süre kullanmışlar ben kullanamadan adet oldum bu olumsuzluk yaratırmı? yani tedavi süreci epey kısaldı...
birde gizemim ankara'da tüp bebek merkezinin lojmanı varmış orada kalayım dimi? kayınvalidem var ama onlarda kalmak istemiyorum hem uzak.

canım benim lojmanda kalma işi süper ne kadar iyi olursa olsun k.validende rahat edemezsin

ilaçlara gelince cnm benim bizim zaten yumurtalarda bi sorun olmadığı için kısa protokol ilaç kullanmamız çok normal ben sadece 10gün 10doz menagon kullanıcam cnm dr kontrolunde alıyosun sonuçta ilaçları bi sorun olucağını zannetmiyorum.
ben adetin 3.günü kullanmaya başlıyacağım iğneleri her dr un uygulama şekli hastaya göre değişiyor sorun yok bence sıkıntı yapma boşuna
bu arada çok sevindim valla yaşasın maralımda başladı yuppiiii

maral cnm benim ayrıca elevit yada folik asit kullanıyomusun
bide benim reçetemde eşime ve bana 3 gün kullanımlık antibiyotik yazdı dr um sanırım toplama ve trasfer arası kullanılcak

kizlar bugün bi uyandim kahverenginde leke gelmis ve hala geliyo sanirim adet olacam ben her adet olmadan önce gelir böyle kahverengi kizlar sanirim olmadi kötü oldum neyse ALLAH tan hayirlisini diliyorum

maral cnm benim ayrıca elevit yada folik asit kullanıyomusun
bide benim reçetemde eşime ve bana 3 gün kullanımlık antibiyotik yazdı dr um sanırım toplama ve trasfer arası kullanılcak

cnm asprin + folikasit kullanıyorum, evet aslında haklısın doktor bilir nasıl tedavi uygulayacağını, ama işte erken olunca acaba dedim? evet bende kafama göre takılmak istiyorum dua kitaplarınıda götürmeyi düşünüyorum inşallah bol bol dua ederim bu arada inşallah... eşim devamlı benle kalamıcak birde işinden dolayı gidip gelicek...

kuşum cnm benim panik yok sakin ol istersen bi dr unu ara tatlım kaçıncı günündü bugün

Back
X