Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

kizlar tedaviniz hayirli olsun insALLAH sizinkiler tutunurlar da birakmazlar ins ALLAHIM hayirlisiyla sizlere nasip etsin beim yinede bi oglum var ALLAH hic olmayanlara versin

maralım bencede çok iyi olur hem dinlenirsin hem dua edersin bizde senin için dua ederiz cnm benim merak etme
hakkında hayırlısı olsun inşallah sizleri böle görünce bende hevesleniyorum inşallah sorunsuz başlayabilirim
eşimde artık bana destek önceden hiç umursamıyo gibi görünürdü sadece k.boynuzu kürünü içmesi bile psikolojime iyi geldi
herkes için bol bol dua ediyorum rabbime yalvarıyorum ne olur artık bizde anne olalım diye
allahım duy yakarışlarımızı da yüzümüzü güldür yarabbim

kuşum evet cnm allah bağışlasın bak ne güzel oğluşun var ama yinede bebiş için umutsuzluğa kapılmak için çok erken
biz burda neler duyduk neler cnm benim
bi arkadaşın adet kanaması gibi oldu sonra bi baktı hamilemiş kan sulandırıcıları kesti hemen dr u yat dedi
şimdi bebişiyle yatıyo cnm yaa
olumsuz olma hemen şeker

maralım bencede çok iyi olur hem dinlenirsin hem dua edersin bizde senin için dua ederiz cnm benim merak etme
hakkında hayırlısı olsun inşallah sizleri böle görünce bende hevesleniyorum inşallah sorunsuz başlayabilirim
eşimde artık bana destek önceden hiç umursamıyo gibi görünürdü sadece k.boynuzu kürünü içmesi bile psikolojime iyi geldi
herkes için bol bol dua ediyorum rabbime yalvarıyorum ne olur artık bizde anne olalım diye

bütün kalbimle AMIIIIIN diyorum :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin gizoşumm amin, unutmayın beni dualarınızdan eksik etmeyin... cuma günü gidiyorum 2 hafta kalıcam orada git gel yapmak istemiyorum...
evet cnm erkekler bizim kadar duyarlı değil ne yazıkki bu konuda :(( ben ısrar etmesem bnm eşim içinde acelesi yoktu...

canim bu günün 10 günüm transfer günüyle birlikte

kuşumm ilki normal yollamıydı senin, olsun inşallah buda tutmuştur ama olmasada üzülme bizim kadar üzülmezsin en azından ne güzel bir oğluşun var, allah uzun ömürler versin...

maralım cnm benim...eşimin umursamamasını son zamanlarda zaten takmamaya başlamıştım hatta ablasına bile söledim o düşünmüyosa ben ne düşüncem dert etçem dedim
ama değişiyolar çocuklu arkadaşlarla görüştürmeye başladım eşimi bakıyoki herkesin var bide biliyosun çok şirin oluyo minik bebekler falan kendiliğinden dizinin bağı çözülüyo işte
emin ol aslında eşinde düşünüyodur ama hislerini belli edemiyodur sen üzülme cnm benim
inşallah ilk seferde ttutucak ve evine meleğinle birlikte dönüceksin cnm benim

merhaba kızlar
maralım hayırlı uğurlu olur inşallah canım senin için dualarımız seninle :)
gurbet kuşu hemen paniğe kapılma ama dr.la bir konuş istersen nasıl yönlendirecek bakalım seni hakkında hayırlısı olur inşallah

meldirim hoşgeldin cnm benim
kuşum bencede ya bi konuş bakalım dr la cicim

marall canim ilkinde sadece kklomen kullanip olmustu hemde kullandigim ilk ayinda hemen hamile kalmistim. evet zaten ALLAHIMA sükrediyom bitanede olsa bana evlat verdi diye ALLAHIM oglusuma hayirli uzun ömürler versin cümlemizin evlatlarinada

merhaba kızlar
maralım hayırlı uğurlu olur inşallah canım senin için dualarımız seninle :)
gurbet kuşu hemen paniğe kapılma ama dr.la bir konuş istersen nasıl yönlendirecek bakalım seni hakkında hayırlısı olur inşallah

cnm bnm teşekkürederim, gerçekten çok ihtiyacım var dualarınıza, bende orada bol bol dua etmeyi düşünüyorum hepimiz için...

tabiki yapılıyor tedaviye başladığın ay adetinin 2.günü hormon testlerin yeniden yapılıyor
he ama çok yakın tarihte yaptırdıysan gerek görmemişlerdir şeker

tmm kuşum benim ama sen yinede sakin ol emi cnm benim
çokta stres yapıp merak ediyorsan ben bunu aslında hiç sölemem yapanlara kızarım ama bi test al evde bak cnm benim

Back
X