Tüp Bebekte Kaç Kişiyiz?

ya valla canlarım rabbim herşeyin hayırlısını versin
maralım sende öle tutmazsa falan deme zaten şuan salya sümük ağlıyorum sinirimi bozma
eski iş yerimden aradılar arkadaşlarım çok özlemişim ya 2 sene birlikte çalışmıştık ozamanben daha 20 yaşındaydım kaç senedir görmedim hiçbirini en son düğünümde görmüştüm 1,5 sene önce ölesine işte valla seslerini duyunca koptum hepsi benden büyükler en küçüğü 35 yaşında öle arkadaşlarım yani uff aman işte ölee

gizoşummm kıyamam olur arada öle deşarz olursun ii gelir ağla ağla :)))

kizlar doktorum dan haber geldi bizim simdilik yapacagimiz bi sey yok demis ayin 23 ne kadar zaten bisey cikmaz belli olmaz demis eger adet kanamasi gibi cogalirsa bizi arayin demis simdi bu kahve rengi lakeye bisey söyleyemem demis

yaaa inanmıyorummm !!!!!! bende asprin kullanıyorum 100 mg, hiçtre bırk falan demediler aşılamadan kullandığımı biliyo

canım benim kanamam başlayınca bırakmam gerekiyordu onu anlatmaya çalıştım sana aspirin kanı sulandırdığı için kanamalı durumlarda bırakılması gerekiyor.

meldirciğin aslında ilgiden çok memnunum, ama eksik yapılan bir şeyler var gibi... banamı öyle geliyo kafayı yicemm,dr aradım bakıcaz e2 ye falan dedi ama ben başka sayfada tedavinin 5,7,9.günleri bakıldığını okudum :((((

maralcım gerçekten çok konuşuyorlar anlatıyorlar güler yüzlüler ama özel olunca ne kadar kaçamak yapsak kar zihniyeti var mı bilmeiyorum her kliniğin anlayışı farklı yöntemler ve hastalıklar farklı olduğu için çok fazla takılma ama durumunu sıkı takip et sürekli aklına takılanı sor bildiğini belli et o zaman daha temkinli oluyorlar çokda irdeleme birazda kader sanırım bu işler allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim...

Kizlar ben yurdisinda yasiyorum ALLAH kismet ederse bu hafta sonu Istanbula geliyoruz tedavi icin Memorial hastanesini sectik bu hastane ile bir bilginiz var mi?

kuşum cnm benim yat dinlen sen en güzeli kan sulandırıcı bişide içme mümkünse tatlım benim

maralcım gerçekten çok konuşuyorlar anlatıyorlar güler yüzlüler ama özel olunca ne kadar kaçamak yapsak kar zihniyeti var mı bilmeiyorum her kliniğin anlayışı farklı yöntemler ve hastalıklar farklı olduğu için çok fazla takılma ama durumunu sıkı takip et sürekli aklına takılanı sor bildiğini belli et o zaman daha temkinli oluyorlar çokda irdeleme birazda kader sanırım bu işler allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim...

evet cnm haklısın, bildiğimizi belli etmek lazım zaten doktoru aradığımda yaptıran arkadaşlarım olduğunu ve onların sürekli kan takibi yapıldığını söyledim

insallah canim hayirlisi olur bu benim 6 inci denemem olacak, daha once 4 defa Fransada denedik olmadi, 1 de Ankara HRS de denedik o da olmadi.

Back
X